Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה, וצילום מנוע של 205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לומר לפי התמונה איזה צינור הוא צינור הואקום , שהולך לסעפת היניקה ?

לשם צריך להתחבר אם רוצים לעשות אינפוזיה , יש לי את הכלים אך אני לא יודע איזה מהם הוא הצינור המתאים שדרכו יעבור ה 44K

תודה

DSCN3821.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
מישהו יכול לומר לפי התמונה איזה צינור הוא צינור הואקום , שהולך לסעפת היניקה ?

לשם צריך להתחבר אם רוצים לעשות אינפוזיה , יש לי את הכלים אך אני לא יודע איזה מהם הוא הצינור המתאים שדרכו יעבור ה 44K

תודה

אין לך "צינור" ואקום.

המכסה הגדול שאתה רואה באמצע, שאליו מחובר בית פילטר מימין, וסעפת עם הזרקה משמאל, הוא ה"צינור".

אתה יכול להתחבר לאחד הצינורות (נשמים) שמחוברים אליו, הבעיה היא שדרך צינור נשם שבא ממכסה שסתומים יהיה לך מן מעצור שמן בדרך, ואת הכניסה של הצינור השני אני לא מכיר - [עריכה] יש לי מכסה אחד כזה כאן, אתה יכול להתחבר לכניסה הזאת, אין שם פלטור.

אלא אם כן אתה רוצה להתחבר לצינור שיוצא ממגבר בלם.. אבל הוא בצד, ויעשה אינפוזיה רק ל-2 צילינדרים.

פורסם

אמרו שזה מסוכן . וזה יסתום פילטרים למינהם .

אני לא רוצה להיכנס לדיון של בעד או נגד , הנושא נטחן ללא סוף .

אני מחפש את הצינור הספציפי .

אני חושב שיש כזה , אני רק לא יודע איזה מהם .

אוהבים אותך פולי.

פורסם

באחד הצינורות ואקום הדקים, יש ואקום כל הזמן. אתר אותו, העלה טורים ל 1300סלד לפחות ובצע איפנוזיה בתנאי שאתה יודע לבצע זאת.

החדרת כמות גדולה מידי עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך למנוע . אין לך ידע וודאי , וותר על הרעיון וגש לבעל מקצוע.

שים לב: בסוג הזרקה זה, אין צורך בניקוי הידוע בכינויו "בית מצערת".

לאחר ביצוע אינפוזיה ,חובה החלפת שמנ ופילטר

ודרך אגב, למה אינפוזיה? ולא דרך המיכל ? יש בעיה ספציפית?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אינפוזיה כי הרכב נסע המון נסיעות קצרות בעיר . רכב לא ראה כביש בינעירוני . משנת 98 .

פשוט לקחת כול אחד מהצינורות הדקים ?

לא משנה איזה ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

רשמתי לך:

באחד הצינורות ואקום הדקים, יש ואקום כל הזמן. אתר אותו,

העלה טורים ל 1300סלד לפחות ובצע איפנוזיה בתנאי שאתה יודע לבצע זאת.

החדרת כמות גדולה מידי עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך למנוע . אם אין לך ידע וודאי , וותר על הרעיון וגש לבעל מקצוע.

נתק אחד מצינורות הואקום הדקים ובדוק שאתה מרגיש ואקום גם בסרק. מבלי לפגוע בתיאור הרשום ב"ציטוט".

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...