Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקריאה בפורום הבנתי כבר שהם ספצים בעבודות מיוחדות,החלקות וכו'

אבל רציתי לקבל עליהם חוו"ד מהיבט אחר -- מה טיב העבודה שלהם על רכב שצריך פחחות (תאונה) כשהתשלום הוא בהסדר חברת הביטוח, האם בסוג כזה של עבודה הם מחפפים או שעושים לרוב עבודה טובה?

 

ההתלבטות היא האם לגרור רכב מחדרה במיוחד לאוטופיקס או להסתפק באחד ממוסכי הפחחות בחדרה. מבירור קצר בחדרה הם לא משהו בכלל.

 

שבוע טוב

מתן

פורסם

יצאתי משם לפני כחודש אחרי תאונה, ואני מאוד מרוצה. הם הסכימו ללא בעיה להחליף לי חלק לחלק אחר שביקשתי, האוטו נראה כמו חדש, והם אפילו הוסיפו פוליש ווקס בחינם ("בגלל שאתה חייל"). לקח להם רק יומיים לעשות עבודה מאוד איכותית, למרות שלדעתי המחיר קצת גבוהה (אבל אני לא משלם :-D). המנהל, דניאליס, טיפה נראה עצבני כל הזמן לדעתי, אבל הוא מאוד נחמד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תודה על התגובה.

יש הסדר עם חברת הביטוח ככה שהכסף לא מהווה עניין, באותה הזדמנות גם כנראה שאעשה פוליש-ווקס ודיטיילינג לפנים האוטו

כי הכל מג'וייף ודביק.. הבעלים הקודם לא הקפיד על נקיון פנימי כנראה.

פורסם

היה לי בעבר ניסיון עם אוטופיקס, לפני כשנה וחצי.

 

מאוד מרוצה ומאוד ממליץ, עבודה מדהימה, איכותית, סבלנית וגם מאוד אהבתי את היחס של המנהל שם.

 

מומלץ, במיוחד אם ההיבט הכספי לא נתון לשיקול. (יקרים טיפה)

×
×
  • תוכן חדש...