Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החלפתי הרבה יותר מחישוק אחד.

בדובלו שהיתה לי החלפתי 2 חישוקים קדמיים תוך 44,000 ק"מ, בסרטוגה שקדמה למאליבו החלפנו חישוק סגסוגת שנסדק בדרך עפר, בלאנצ'יה פריזמה סימבול שהיתה לנו עד שנת 94' החלפנו מספר פעמים חישוקים בגלל שילוב של חישוק רך וצמיג בחתך נמוך יחסית לתקופה ולאחרונה החלפתי חישוק ביונדאי H1 שהתכופף משילוב של רכב עמוס ותקר בכביש משובש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממש רוצח ג'אנטים סדרתי.

יש לי 3 דובלו כבר 3 שנים,מעולם לא החלפתי ג'אנט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדובלו שלי רצחתי לא רק את הג'אנט. קצת אחרי זה כל האוטו נרצח בטוטאל לוס בעקבות מונית שנכנסה בדלת שלי.

אצלי הרכבים עובדים קשה מאוד כולל לא מעט דרכי עפר ואתרי עבודות עפר והדובלו השנייה שלנו שצממודה לאיש מכירות שורדת יפה מאוד.

פורסם

אז אתה בעצם מוכיח את טענתי, בשימוש סטנדרטי, חישוק פח לא יתעקם וחישוק סגסוגת לא יסדק, לא גם אחרי 20-30 שנות שימוש, אתה יכול לראות עשרות מכוניות מאמצע שנות ה 70 ותחילת ה 80 שעדיין נוסעות עם הגאנטים המקוריים.

אם הרכב הוא טפסן מדרכות סידרתי או דרכי עפר או כל "התעללות" אחרת, ג'אנטים אכן יכולים להתעקם/להסדק, אבל אז, להזכירך, יש גאנטים מיוחדים לאוף-רואד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשימוש רגיל הסיכוי הוא נמוך אבל זה גם מאוד תלוי בחתך הצמיגים. בפז'ו 505 שהיתה לנו במקביל ללאנצ'יה ועברה שימוש דומה אף ג'אנט לא התעקם בזכות צמיגים יותר גבוהים.

אישית, כשאני בא לרכוש מוצר שאינו מתכלה והולך לשמש אותי לתקופה ארוכה אני מעדיף לשלם עוד 2-3% למחיר הכללי כדי לקבל משהו יותר איכותי מבחינתי.

• תוכן חדש...