Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי האתר היקרים .

רכבי הוא איביזה 07,אני יודע שהעניין של הברקסים נטחן הרבה בפורום אבל שאלה שלי ספציפית.

לפעמים כאשר אני משחרר את הרגל מן הגז אני שומע מן צליל שריקה חלשה מהברקסים ממה זה יכול לנבוע?

האוטו אמור לעבור עוד 1500 קילומטר את הטיפול הראשון(15k) . כמו כן יש רעש לפעמים כאשר לוחצים על הברקס של שריקה כמו ששמעתי בהרבה רכבים. ממה זה נובע ומה ניתן לעשות בדבר?

תודה לעוזרים!

בן

Got To love It

פורסם

יכול להיות ברקס תפוס, יכול להיות רפידות גמורות , ועוד...

קודם כל בצע בדיקה פשוטה:

סע על 100קמש בערך ועזוב גז, האם האוטו סוטה קצת?האם הוא מאט מהר?האם בבלימה חזקה הרעש מפסיק?

עשה את הבדיקה וחזור לעדכן!

חג שמח,

שי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יכול להיות ברקס תפוס, יכול להיות רפידות גמורות , ועוד...

קודם כל בצע בדיקה פשוטה:

סע על 100קמש בערך ועזוב גז, האם האוטו סוטה קצת?האם הוא מאט מהר?האם בבלימה חזקה הרעש מפסיק?

עשה את הבדיקה וחזור לעדכן!

חג שמח,

שי

רפידות גמורות? הרכב חדש מהחברה עבר 13500 קילומטר

הרעש כאשר אני עוזב את הגז מופיע מידי פעם הוא אינו קבוע ורק במהירות נמוכה בסביבות ה20 קמ"ש.

הוא לא סוטה ולא מאט מהר .

הרעש לא מופיע תמיד אבל בכל זאת קצת מוזר. מקווה לעוד תשובות בעניין! בן

Got To love It

• תוכן חדש...