Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה משפיע על הבאסים אם הממברנה פלסטיק או קרטון?

יש הבדל משמעותי ביניהם ?

הסאב עשוי פלסטיק יעמוד אורך זמן יותר מהעשוי קרטון ?

כי יש לי סאב פיוניר 1000 וואט W306 ואני כמעט מוכר אותו ורוצה לקנות סאב לנזר 1600 וואט MaxPro124D עשוי מקרטון ואני מתלבט לקנות או לא בגלל ממברנת הקרטון .

בבקשה תעזרו לי.

פורסם

לפני מיטב ידיעתי זה רק עניין של יופי

אבל אני לא בטוח בזה אז בוא נחכה למישהו קצת יותר מבין ממני

פורסם
לפני מיטב ידיעתי זה רק עניין של יופי

אבל אני לא בטוח בזה אז בוא נחכה למישהו קצת יותר מבין ממני

תודה על התגובה . יאלה נחכה.

אופס.. שכחתי לשאול מה דעתכם על סאב הלנזר MaxPro124D לקנות או להסתקל על משהו אחר ?

פורסם

ברמקולים יש משמעות אדירה על החומר ממנו עשוייה הממברנה.

שני הסאבים שאתה מתלבט ביניהם הם לא משהו, בטח לא קרטון או פלסטיק אמור להיות מה שיטריד אותך. זה נבלה וזה טרפה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברמקולים יש משמעות אדירה על החומר ממנו עשוייה הממברנה.

שני הסאבים שאתה מתלבט ביניהם הם לא משהו, בטח לא קרטון או פלסטיק אמור להיות מה שיטריד אותך. זה נבלה וזה טרפה.

איתמר.

אהא אז מה אתה אומר על סאב בין 600-700 שקל מה לקנות, אני מעוניין בבאסים עמוקים ומדויקים.

פורסם

מה ההגברה שאתה הולך לתת לסאב?

אתה נוטה לכיוון דויק ואיכות או לכיוון של חוזק ועוצמה שתרעיד את השכונה ( יצא לי חרוז :lol: )

מה שאר רכיבי המערכת? איזה רכב יש לך?

פורסם
אהא אז מה אתה אומר על סאב בין 600-700 שקל מה לקנות, אני מעוניין בבאסים עמוקים ומדויקים.

תמתח טיפה את התקציב ותקנה יד שניה פניקס גולד קסנון 12 אינץ, אחלה סאב, אבל צריך הגברה בריאה.

פורסם
תמתח טיפה את התקציב ותקנה יד שניה פניקס גולד קסנון 12 אינץ,

.

למה לקנות יד 2 ?

סאב חדש של פיניקס גולד ZR עולה משהו כמו 750 ש"ח (בת"א).

ZZR

פורסם

לי יש את הלנזר1600 אחלה סאב{לפי דעתי} נותן באסים מאוד עמוקים אני רק חייב להגיד שבלי מגבר חזק אתה לא תהנה מימנו אני מגביר אותו עים 300RMS והוא דופק חזק מאוד ומרעיד את האוטו בלי הפסקה ותאמין לי שלא צריך יותר מזה.

בכלליות אחלה סאב אמין מאוד מסיבי מגנט ע.נ.ק עים זה חשוב בקיצור עים תירצה עוד משהו על הסאב הזה תגיד לי.

bmw-530i 3.0L

פורסם

יש לי תקציב של 5000 שקל למערכת שלמה ולא כל כך מתעניין ברדיו דיסק איכותי סתם רדיו עם חיבור usb , סאב .2 רמקולים 6*9 , סט קומפינינט עם מגבר או שנים שיפעילו כל אלו.

אני מרכיב את המערכת במזדה 323 1998 4 דלתות.

אפשר קישור לשני הפיניקסים שאתם מדברים עליהם .

פורסם

אני רק אתן אנקדוטה לגבי ממברנות:

עקרונית החומר הכי טוב לממברנות הוא קוולאר או איזו תערובת חדשה שיצרו שהיא טובה יותר אבל אין דבר כזה לרכבים - רק לקולנוע ביתי.

אם כבר אז פלאסטיק ולא קרטון וגם מאוד תלוי איזה פלסטיק ואיזה קרטון ?

לי בבית יש זוג רמקולים יקרים להחריד והממברנות הן בכלל מסוג של תערובת אלומיניום - הנה קישור לדף שלהם .

כך שזה לא ממש קשור רק הייתי ממליץ לך ללכת על סאב כמה שיותר איכותי .

לא מזמן נפתח כאן דיון על סאבים ב"רמת כניסה" וההמלצות היו על קיקר C12 ופיניקס גולד .

חפש את הת'רד הזה ותקרא בו , זה יעשה לך , לכיסך ולאוזניך רק טוב .

בנוסף אני ממליץ לך לסור למפגשים הקרובים אל מקום מגוריך , יהיו מלא כאלה בחג !

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ההבדל בין הממברנות והסראונד הוא עצום!

רמקול זהה. (הבסיס, הספיידר, הסליל. ) זהה. ההבדל היחד הוא הממברנה והסראונד.

ישנה את האופי של רמקול!! הוא יכול להיות יותר מידי (תדרי מיד). או יותר בסי (תדרי בס). מהיר יותר. או עמוק יותר.

ואגב יש רמקול שעשוי מעלי בננות. (הממברנה עשויה) והוא נותן את הסאונד הכי טוב שיש. (לפי כתבה שקראתי לפני כשנה)

ולכן מבחינת החומר הוא פחות קריטי. (הוא יותר קריטי למוזיקאים. ואודיופילים מושבעים. וכאלו שיחפשו את הפיפס הכי קטן בסאונד.)

אתה רק צריך לדעת מה הסגנון שאתה אוהב לחפוש אלמנט שיתאים לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...