Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים את המבצע של הונדה בתחנות פז ?

יפה.

הלכתי לתדלק בתחנת פז הסמוכה לביתי, זו הפעם הראשונה שתדלקתי שם.

כשביקשתי את המפתח למכונית המבצע, נעניתי בשלילה ובתגובה של אחד המתדלקים.

הוא אמר לי שהתחנה לא עובדת עם פז יותר.

שאלתי אותו איך יכול להיות ? הרי , הלוגו של חברת פז ממוקם פה וכל הצבעים המאופיינים של חברת פז צבועים בתחנה.

הוא אמר לי שהוא לא יודע, וזה כבר ממזמן.

ביקשתי לדבר עם המנהל, אך הוא לא היה.

באתי במיוחד לתדלק שם בשביל המבצע (למרות שהסיכויים אפסיים אבל נתתי סיכוי).

למי עליי לפנות ?

למועצה לצרכנות נבונה ? האם יש מצב שאקבל פיצוי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם הסמל שלהם מופיע בתחנה כפי שאמרת.

הפיצוי שאתה צריך לקבל הוא את המפתח שבשבילו נכנסת. תנסה לבקש אולי יותר מאחד בגלל עוגמת הנפש והטירטור.

אני מקווה שיש לך קבלה.

פשוט תפתח ספר טלפונים ותנסה למצוא מספר של חברת פז.

בהצלחה.

גיא.

פורסם

יש לי את הקבלה.

אני אפנה לפז כמו שייעצת לי.

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מספיק עם הפלצנות. כולם כאן חאפרים, אתה עדיין לא יודע ?? :roll:

גם לנו זה קרה פעם או פעמיים.

אבל אם כבר אתה מתדלק טנק שלם, תגיד לו לחלק את התשלום לשניים של מאה ש"ח - וכך יהיו לך שני מפתחות בתדלוק אחד!

ד"א הייתי עם אבא שלי היום בסוכנות של הונדה בכפ"ס, באנו עם 5 מפתחות ואף אחד מהם לא עבד. עבודה בעיניים. בולשיט..

עמדנו בתור שעה.. איזו אישה אחת באה עם 20 בערך.. לא הלך לה גם כן.

172

פורסם
ד"א הייתי עם אבא שלי היום בסוכנות של הונדה בכפ"ס, באנו עם 5 מפתחות ואף אחד מהם לא עבד. עבודה בעיניים. בולשיט..

וואלה, צודק. אם אתה לא זכית (והיו לך חמישה מפתחות), והאישה שבאה אחריך (ולה עוד היו עשרים(!) מפתחות), אז מן הסתם אף אחד לא יזכה.

פיצחת את השיטה, פענחת את המזימה, פתחת לרווחה את התרמית הגדולה בהיסטוריה.

כל הכבוד. :roll:

נ.ב

אתמול מילאתי טופס לוטו ולא זכיתי. אני חושד שאין בכלל אפשרות לזכות. עידכונים בהמשך.

פורסם

וואלה, צודק. אם אתה לא זכית (והיו לך חמישה מפתחות), והאישה שבאה אחריך (ולה עוד היו עשרים(!) מפתחות), אז מן הסתם אף אחד לא יזכה.

פיצחת את השיטה, פענחת את המזימה, פתחת לרווחה את התרמית הגדולה בהיסטוריה.

כל הכבוד. :roll:

נ.ב

אתמול מילאתי טופס לוטו ולא זכיתי. אני חושד שאין בכלל אפשרות לזכות. עידכונים בהמשך.

:roflmao::hihi::roflmao:

ישראליות מצויה :lol:

יניב

פורסם

באותיות הקטנות כתוב "בתחנות המשתתפות במבצע" - משמע, יש כאלה של פז שלא משתתפות.

גם בתחנה במעלה אדומים מתעלמים מהמבצע.

אבל אם אתה לחוץ להשתתף במבצע, אני חושב שבשורש התחנה כן במבצע.

:-D

פורסם

בתחנות שמשתתפות במבצע יש מכונית הונדה לתצוגה שתראו במה אתם יכולים לזכות, אם אין כזאת בתחנה משמע המבצע לא בתוקף בתחנה זאת ולכן לא מציגים את המכונית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שמוליק, לא קראת את הסיפור שכתבתי בנושא? עזוב אותך משטויות... הדלק הג'אז שלא תזכה בא לא שווה את הדלק הלא כל כך איכותי שתזרים ואת הזמן שתאבד... אחרי מפתח אחד הבטחתי לעצמי לא לתדלק יותר בפז אלא אם כן זה מקרה חירום... ובכל מקרה - לא לפני סוף המצבע! רק כדי לא להיתפתות להיכנס שוב לסוכנות... שנמצאת 5 דקות מהמקום שאני לומד, וגם מהמקום שאני עובד בו... אבל רק בגלל הפרינציפ - זה טימטום.... פעם אחת הלכתי לצחוק מתוך סקרנות... ודי.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בכל מקרה לא כל תחנות פז משתתפות במבצע הזה. משתתפות במבצע רק תחנות שהן במקור באמת מופעלות ע"י פז ולא ע"י זיכיון שניתן לאדם פרטי לנהל את התחנה.

אז אם זה המצב אין מה לעשות... אבל אם התחנה פעם היתה של פז, וכרגע כבר אין לה שום קשר לפז, ולמפעיל התחנה אין זיכיון להפעיל את התחנה תחת השם "פז" זה כבר משהו אחר שצריך לערב את פז לבירורים.

• תוכן חדש...