Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את דייהטסו שרייד קלסיק 97 היום.

האוטו מתחמם לי,עשיתי היום ניקוי רדיאטור שהיה סתום לגמרי.

מה לבדוק?שאני פותח את המכסה מנוע ממש יוצא גל חום מהרכב.

המיכל עיבוי מלא,יש מים גם ברדיאטור.

המד חום עומד יציב על האמצע והמאוורר עובד לפרקים.

מה לעשות?

פורסם

לא הבנתי מתי מתחמם ?. לפני הניקוי או לאחריו ?. אני משער שלאחריו. אחרת לא היית פותח את השרשור.

בדוק טרמוסטט, והוצא שוב אויר , כפי שכתב ~shay~.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד,היה מתחמם גם לפני הניקוי רדיאטור ונשאר אותו דבר גם אחריו אבל לאחר הניקוי המד חום כל הזמן באמצע ולא כמו לפני כן שהיה מגיע עד למעלה במקרה ולא הייתי עוצר כמה זמן בצד

אז מה לעשות לגבי הטרמוסטט והוצאת האוויר?

פורסם
מה נפח המנוע ?.

דוד.

1.5

ערב טוב,

אני חושב, שאף אחד לא באמת הבין מה הבעיה.

תכתוב שוב מה הבעיה, ותשמש בניקוד.

שגיב

שגיב,ניקדתי בצורה הנכונה ביותר!

אני חוזר על הבעיה,

לפני שקניתי את הרכב,בעל הרכב הקודם אמר לי שצריך לנקות את הרדיאטור כי הוא סתום.

ניקיתי אותו היום ועכשיו המד חום של המנוע עומד יציב על קו האמצע כמו שהוא צריך להיות.

בכל זאת המנוע מאוד מאוד חם אבל לא עפ"י המד חום, אלא בפתיחת המכסה מנוע ישר יוצא גל חום חזק מאוד.

המיכל עיבוי מלא במים,הרדיאטור מלא במים ובכל זאת יש נזילה של מים ואני לא יודע מאיפה.

היכן נמצא הטרמוסטט על מנת שאני אבדוק את העניין הזה מחר ומה זה אומר "הוצאת אוויר"?

תודה

פורסם

אין צורך לנקז אוויר ברכבך.

מד החום בכל הרכבים היפניים (נראה לי) עומד על האמצע תמיד, לא משנה אם חם או קר בחוץ, בנסיעה או בעמידה, בעלייה או ירידה.

זה שאתה פותח את מכסה המנוע ומקבל משב אוויר חם - תקין לחלוטין.

אחרי הפעם הראשונה שממלאים מים ברדיאטור תמיד יהיה חוסר מאחר והמים משלימים גם את מה שיצא מהמנוע. מלא עוד פעם וסע לשלום (כמובן רצוי לבדוק תכופות כי לא נעלמים מים שעלולים להצביע על תקלה חדשה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,לפני שניקיתי את הרדיאטור המחוג של המד חום כמעט והגיע עד הסוף!

המנוע ממש אבל ממש רותח בעת פתיחת המכסה מנוע.

האם זה תקין?

פורסם

הבעייה של ההתחממות לדבריך נפתרה. מד חום ברכב יפני תקין עומד באמצע. סה-טו. לא למעלה ולא למטה.

גל החום הזה שעולה מהמנוע תקין לחלוטין. ברכב הנ"ל אין שום בידוד טרמי שמבודד מהמנוע.

תשים לב שאם מאוורר הרדיאטור או המזגן פועלים בכלל אפשר להשפריץ קצת מים ולקבל סאונת אדים :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה בידיוק העניין שאפשר חופשי לקבל שירות סאונה וזה נראה לי משהו לא תקין.

המים במיכל עיבוי מתחממים כל כך שנראה לי שמהביעבוע הם יוצאים החוצה.

פורסם

נשמע כמו בעל רכב היסטרי, יותר מאשר תקלה כלשהי.

כמה אנשים נוספים צריכים לכתוב לך שהכל נראה מהתאורים שלך תקין לגמרי ברכב?

שאני אדגים לך על מנוע של כל מכונית מצויה, כמה מהר מתאדים המים כשמשפריצים על גוף המנוע?

המיכל עיבוי מלא במים,הרדיאטור מלא במים ובכל זאת יש נזילה של מים ואני לא יודע מאיפה.

אז איך אתה יודע שיש נזילה מאיפשהו?

• תוכן חדש...