Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה למי שיש לו במוו E36,

איזה קומפוננט אתם ממליצים להשים ברכב כי יש לי כרגע סרווין ווגא 50RMS ולא שומעים משהו , אמרו לי שיש בעיה באוטו משום שהMID נמצא לא בדלתות אלא מתחת לדשבורד בצד והטוויטר בדלתות ולכן יש בעיה (זה מה שהמתקין שלי אמר) יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על קומפוננט 5" שמתאים לרכב הנ"ל כי אני לא רוצה לעשות בניה בדלת אני מעדיף שהכל ישאר אורגינל .

יש לי מגבר 300.2 של רוקפורד שמחזיק את הרמקולים , אני כבר לא יודע מה לעשות אני זקוק לעצות.

ועוד שאלה איזה DVD אתם ממליצים לקנות יש את הפיוניר 5850 האם הוא טוב ?

האם שאני קונה אותו אני רק צריך לחבר מסך ? או שצריך לחבר עוד משהו כמו מתאם?

האם עדיף להחליף את הרדיו הנוכחי - רוקפורד 9220 בשביל הDVD הנ"ל?

תודה לעונים.

פורסם

לגבי הקומפוננט - ממש לא קשור לזה שיש לך סרווינים.

סה"כ סט חביב עם טוויטר צעקני (אבל אם זה מה שאתה אוהב אז זה בסדר גמור)

1. זה סט של חמש ורבע אינטש - אל תצפה לקבל באס רציני מסט כזה, רצוי לחתוך אותו במגבר בHPF לפחות ב80 הרץ ומעלה (דבר עם המתקין שלך)

2. תכבה ברדיו דיסק שלך כל אופציה כמו LOUD או אקולייזר ואז תגביה ותבין כמה עיוותים אתה מכניס למערכת.

3. תבקש מהמתקין להתקין לך לפחות את המידבאסים בדלתות - אם הוא יכול ליצור לך הגבהה אם כלשהיא זווית שהמידבאסים ינגנו לכוון הראש בכלל הרווחת.

4. את הטוויטרים - אם אתה מתכוון להשאיר אותם בדלתות לפחות תנסה לכוון אותם לכוון השמשה ככה אתה קצת תרגיע אותם ואם זה אפשרי תנסה להעביר אותם לקורות הקדמיות או לפינה של הדשבורד מכוונים כלפי מעלה או מרכז השמשה. (למרות שיש כאן אין סוף משחקים)

כשכל זה הסתיים תבקש מהמתקין שלך לנסות לעשות משחקי פאזות בשביל להשיג תוצאה כמה שיותר טובה - אם זה מתקין טוב הוא צריך לדעת את התורה.

לגבי שאר הירקות - לא כל כך התחום שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמתי הוא שיחק לי עם הפאזות והסיף לי גם קבלים קטנים לקרוסים אבל אני ישאל אותו על המיקומים תודה .

פורסם

אחח האוטו הזה נוסטלגיה .

אבל הוא קצת בעיתי מבחינת רמקולים ודלתות . לכן הייתי ממליץ על בניה הכי שטוחה אפילו רק בכדי לאפשר לשים את הוופר בדלת

ואז תבין בהבדל .

גם המיקום של הטוויטרים שם לא לעניין . להעביר אותן לדשבורד לדעתי .

אבל האוטו חוויה .

מוכר ? :p

עריכה : חשבתי שיש לך E30 - סליחה לא מעוניין לקנות :p

פורסם
שלום, יש לי שאלה למי שיש לו במוו E36,

איזה קומפוננט אתם ממליצים להשים ברכב כי יש לי כרגע סרווין ווגא 50RMS ולא שומעים משהו , אמרו לי שיש בעיה באוטו משום שהMID נמצא לא בדלתות אלא מתחת לדשבורד בצד יופי , ואיך בדיוק תשמע אם הצליל מתפזר עם הדש לכול הכיוונים רק לא לאזניים שלך ? אני כבר לא מדבר על במה שאם לא תאטום את הדשבורד (יש מוצר כזה בארה"ב ) לא תהיה לך אפשרות לשמוע טוב והטוויטר בדלתות הטוויטר חייב להיות על הקורה לפחות בגובה האזניים שלך . אתה עשית בדיוק הפוך את המיד בדלתות ואת הטוייטר או על הדש (מיקום גרוע מאוד ) או על קורה A למעלה ולכן יש בעיה (זה מה שהמתקין שלי אמר) יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על קומפוננט 5" שמתאים לרכב הנ"ל כי אני לא רוצה לעשות בניה בדלת שום קומפוננט לא יעזור לך אם זה המיקום של הרכיבים אני מעדיף שהכל ישאר אורגינל בבניה טובה זה יראה אורגינל , ואם אתה לא יודע לעשות לבד ואין לך חברים שיודעים היטב ו/או יש לך ידיים שמאליות כמו שלי יש , לך למתקין טוב שלם והוא יעשה לך.

האם עדיף להחליף את הרדיו הנוכחי - רוקפורד 9220 בשביל הDVD הנ"ל? לא שווה לקנות DVD אלא אם כן אתה רוצח בפוטנציה או מתאבד קמיקזה (תבחר אחד מהם מהר כי אחרת הכביש יבחר בשבילך)

והרוקפורד הזה היה לו מוניטין (אנני יודע אם מוצדק או לא ) ששיש לו בעיה של רעידות , אם הוא עובד טוב אצלך אין מה להחליף , במיוחד בסט שלך

תודה לעונים.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני לא התקנתי את זה שם מבחירתי , ככה המיקומים באים אורגינל פשוט החלפתי את מה שהיה והתקנתי קומפוננט , אני יודע שהמיקומים גרועים , לפי התגובות פה נראה לי באמת אני יעשה בניה למרות שאני מעדיף שלא אבל אם אין מה לעשות אז אני יעשה כי אני חולה על מוזיקה.

• תוכן חדש...