Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברים, הגרנד פרי של מלבורן בפתח ועולם ה-F1 במתח (חרוז שחוק אך אפקטיבי)!

האם קימי יוכיח את עצמו במכונית טובה סופסוף?

האם לאלונזו יש מה למכור במקלארן?

האם למקלארן יש למכור במקלארן?

מה יקרה בקבוצת רנו?

מה עם קוביצה?

לאחר עונת 2006 האיכותית, כולי מלא בציפיות לקראת עונת 2007!

מוטי

פורסם

האם קימי יוכיח את עצמו במכונית טובה סופסוף?

האם לאלונזו יש מה למכור במקלארן?

האם למקלארן יש למכור במקלארן?

מה יקרה בקבוצת רנו?

מה עם קוביצה?

לאחר עונת 2006 האיכותית, כולי מלא בציפיות לקראת עונת 2007!

מוטי

שומאכר לוקח בהליכה.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

לוקח את מי? :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי .................

חבל לראות את קולטהרד בחוץ - אהבתי והערכתי אותו.

אני מקווה שהקרב יתנהל בין 2 חברי אדומים. ובשביל קצת פילפול שיהיו עוד 2-4 חבריה שמדי פעם יאימו 8)

אני הולך לקום מוקדם בבוקר כדי לצפות במירוץ בשידור חיי..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
Croc, תשמח לדעת ש-DC לא פרש - הוא ימשיך בעונה הקרובה בקבוצת רד בול.

מצויין.

אני מקבל מיילים עידכון מ-2 אתרים רוסיים והיה כתוב שהוא בחוץ.................

איפה ישודר?

לא ווידאתי אבל אני מקוה שזה יהיה בספורט 5 פלוס כמו שהיה שנה שעברה.

פורסם

על RTL ב-YES רוצים עכשיו תשלום מיוחד :roll:

מזל שיש בערוץ 5 פלוס.

אני מנוי אליו רק בגלל פורמולה 1.

פורסם

אוטוטו זה מתחיל ואני כבר מרגיש את זה בקצות האצבעות. מין דיגדוג כזה וחוסר שקט שלא יעבור משם, לפחות עד מחר ב-0500 שעון מקומי כאשר מכוניות הפורמולה-1 יפתחו רישמית את מקצי הדרוג.

ברור שהרבה מהדיבורים בזינוק לסופ"ש הזה יהיו קודם כל שאנחנו פותחים עונה ללא מיכאל שומאכר ליד ההגה של הפרארי ובמקומו ישב שם האייסמן הפיני קימי רייקונן. השאלה הראשונה שתישאל היא האם הוא מסוגל למלא את החלל הענק שהשאיר אחריו שומאכר ? האם הוא נכנס לנעליים גדולות מדי ?

עניין נוסף ולא פחות חשוב הוא האם מקלארן יצליחו לספק לפרננדו אלונסו את מכונת המלחמה המתאימה בכדי לזכות באליפות שלישית רצופה ? האם אלונסו יצליח לטפס למדרגה העליונה על הפודיום במדים האפורים של מקלארן-מרצדס , מקום שהם כבר למעלה משנה לא היו בו ?

australian.gif

בשנה שעברה ניצח כאן אלונסו במעין המשך תנופה של האליפות הקודמת שלו , במדי רנו.

58 הקפות יעשו השנה הנהגים לפני שיראו את דגל השחמט.

במקצי האימון שפתחו את היום פרננדו אלונסו היה המהיר ביותר לפני פליפה מאסה בפרארי, רייקונן סיים במקום ה-19.

המקצה השני העלה כבר את צמד הפרארי למקומות 1-2 כשמאסה עדיין מהיר יותר, המילטון, הרוקי של מקלארן סיים שלישי ואלונסו רק שביעי.

אבל כמו שאנחנו כבר יודעים מקצי האימון הללו לא אומרים כלום ואת האמת נראה מחר במקצי הדרוג .

דובי מילר

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

וסתם גימיק לפני הרצינות.

ממש לפני שהחלו לחמם מנועים באוסטרליה, כריסטיאן אלברס, הנהג ההולנדי של ספייקר-פרארי החליף את מספרי הרכב שלו עם אדריאו סוטהיל, הנהג השני של הקבוצה.

אלברס שהיה אמור לנסוע עם המספר 20 ביקש מה-FIA ומקבוצתו לשנות את המספר מכיוון שהוא מעדיף לנסוע ברכב עם ספרות אי-זוגיות , לטענתו הוא עושה זאת מתחילת הקריירה שלו כנהג מרוצים...אז עכשיו הוא עם מס'-21 , זה ישנה משהו ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קימי ב-Pole position!

אלונזו קבע זמן מצויין בסשן השני, בסה"כ 9 עשיריות אחרי השיא של שומאכר עם הפרארי של 2004 שעדיין הייתה מצויידת ב-V10, למירוץ עצמו הוא עולה מ-P2.

לואיס המילטון, נהג מס' 2 של מקלארן נראה גם הוא מצויין וקבע זמנים קרובים מאוד לאלו של אלונזו, למירוץ הוא ייזנק מ-P4.

אבל ה-בשורה הטובה מבחינתי היא קבוצת Sauber BMW שנראתה מעולה לאורך כל מבחני הדירוג ותזנק מ-P3 עם ניק היידפלד ומ-P5 עם רוברט קוביצה.

מסה פרש מהסשן השני של מבחני הדירוג לאחר שלקח את אחת מאבני השפה קשה מדי וגרם לנזק בגיר, הוא ייזנק מ-P16.

מוטי

• תוכן חדש...