Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z3 - ביטוח - הסאגה ממשיכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שביררתי את כל העניינים הכספיים הנוגעים לטיפולים ואחזקה שוטפת של הרכב הנ"ל, התחלתי לבדוק ברצינות את המכשול האחרון בדרך לחלום - ביטוח.

כפי שצפיתי ושמעתי - מחירים אסטרונומיים לגיל שלי (אני בן 22 - המחירים נעים בין 10 ל-14).

התחלתי לחשוב על דרכים להוזיל את המחיר והבנתי שאם אצרף לדוגמא את אבא שלי (מעל גיל 40 ללא תביעות ב-10 שנים האחרונות) , המחיר יוזל משמעותית מאוד.

מה דעתכם? האם נכון הדבר? לכמה אוכל להוריד את המחיר?

תודה מראש לכולם.

!BMW Z4 - The Ultimate Driving Machine

פורסם

אם אבא שלך יהיה נהג יחיד אז כמובן שהעניין יוזל משמעותית את הביטוח אבל הביטוח תקף רק בשבילו ולא בשבילך!

כל עוד אתה נוהג על הרכב אין לך דרך לקמבן את הביטוח,שכח מזה.

דרך אגב,איך הביטוח קשור לייעוץ ברכישת רכב?

פורסם
אם אבא שלך יהיה נהג יחיד אז כמובן שהעניין יוזל משמעותית את הביטוח אבל הביטוח תקף רק בשבילו ולא בשבילך!

כל עוד אתה נוהג על הרכב אין לך דרך לקמבן את הביטוח,שכח מזה.

דרך אגב,איך הביטוח קשור לייעוץ ברכישת רכב?

תתפלא כמה דרכים חוקיות יש על מנת להוריד מחירי ביטוח.

פורסם
תתפלא כמה דרכים חוקיות יש על מנת להוריד מחירי ביטוח.

וכולנו יודעים איך הן נגמרות בסופו של דבר,ואם בסופו של דבר קורה משהו אין כיסוי....

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
ארז,אשמח לשמוע פרטים.

חברות הביטוח אלו חברות ענק אשר מגובות בהמון כסף ומשאבים,בכל העולם !!

הדרכים להוריד את הביטוח בסופו של דבר יהיו נגדך במקרה של תאונה או משהו דומה.

אני מכיר אנשים אשר הפסידו המון כסף כאשר ניסו לעבוד על חברות הביטוח.

אין לך הרבה ברירות אלא לבדוק בכל החברות ולהחליט איזה ביטוח מתאים לך מבחינת מחיר.

ותמיד תזכור :

שזול מתחיל בז'.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
שלום לכולם,

לאחר שביררתי את כל העניינים הכספיים הנוגעים לטיפולים ואחזקה שוטפת של הרכב הנ"ל, התחלתי לבדוק ברצינות את המכשול האחרון בדרך לחלום - ביטוח.

כפי שצפיתי ושמעתי - מחירים אסטרונומיים לגיל שלי (אני בן 22 - המחירים נעים בין 10 ל-14).

התחלתי לחשוב על דרכים להוזיל את המחיר והבנתי שאם אצרף לדוגמא את אבא שלי (מעל גיל 40 ללא תביעות ב-10 שנים האחרונות) , המחיר יוזל משמעותית מאוד.

מה דעתכם? האם נכון הדבר? לכמה אוכל להוריד את המחיר?

תודה מראש לכולם.

ראשית כל מצאת אחת?-אני מבין שקיים הבדל לא זניח בעלויות כתלות בתת דגם עצמו

דבר שני-אם כבר לרשום את אביך כמבוטח ראשי-ואתה נילווה לו,ולא להיפך.

פורסם

לפני כשבוע שבועיים היתה כתבה על בחור שעשה את הפוליסה על שם דודתו כדי להוזיל אותה (בידיעת הסוכנות ביטוח).

רכבו עבר תאונה והוכרז "טוטאל לוס".

חברת הביטוח לא הסכימה לשלם וביהמ"ש פטר אותה ב-15% מסך הרכב ואת הסוכן ביטוח חייב ב-50%.

הבעלים ספג "השתתפות עצמית" של 15% !

מה שזול עכשיו עולה ביוקר אח"כ.

פורסם
לפני כשבוע שבועיים היתה כתבה על בחור שעשה את הפוליסה על שם דודתו כדי להוזיל אותה (בידיעת הסוכנות ביטוח).

רכבו עבר תאונה והוכרז "טוטאל לוס".

חברת הביטוח לא הסכימה לשלם וביהמ"ש פטר אותה ב-15% מסך הרכב ואת הסוכן ביטוח חייב ב-50%.

הבעלים ספג "השתתפות עצמית" של 15% !

מה שזול עכשיו עולה ביוקר אח"כ.

השאלה אם הפוליסה הוגדרה כמכסה כל נהג?

רק הדודה?

אולי ביהמ"ש קבע כי הסוכן ביצע הטעיה חלקית/מפורשת ולכן פסק כמו שהוא פסק?

לא הכל כמו שניראה ובטח צריך לקחת את העיתונות בעירבון מוגבל.

ותסלח לי להיכן נעלמו 20%???

פורסם

דבר ראשון, אנחנו לא סוכני ביטוח, אל תשאל אותנו עלויות, כתת רגליים ואוזניים.

דבר שני.

אתה גר עם ההורים? סבבה.

תשים את אבא כנהג עיקרי (שהוא יהיה בעל הפוליסה), אבל שיבטח את הרכב לכל נהג (כולל צעיר).

חסכת אלפי שקלים.

בערך מה שקורה לך היום עם הרכב של ההורים, הם בעלי הפוליסה ולך מותר לנהוג בו.

אני מודע לכתבה עם הדודה, משהו שם מסריח.

הדרך היחידה שזה יהיה נכון, זה אם הדודה גרה בקריית שמונה והנהג באילת.

אם אתם באותו בית, תסביר לחברת ביטוח/סוכן, שלאבא שלך יש משבר גיל ה-40 והוא קנה אוטו ספורט.

לך יש משבר גיל ה-20 ואתה רוצה לזיין כמה שיותר, אז אתה נוהג בו גם כן.

ושלום על ישראל.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

השיטה של Roy היא בדיוק מה שעשיתי בימי הTS העליזים, אין עם זה שום בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצטרף לשיטתם של Roy ו nitch, זה בדיוק מה שעשיתי ע"מ להוזיל עלויות. גם אצלי נחסכו אלפים רבים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ואני, מצד שני, גר לבד ומשלם מהתחת. נראה לי שאני אאמץ הומלס מבוגר, ארשום עליו את הביטוח ואדאג לכלכל אותו - יותר זול.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...