Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי בפוסט הקודם תיקנתי את הצינור הברזל שיוצא מהסעפת. אבל בכול זות יש נזילה המים אוזלים לאנשהו אמרו לי שיכול להיות שהם נוזלים לראש המנוע ואמרו לי שתי דרכים לבירור עם זה נוזל לראש המנוע...(למרות שזה קצת מוזר שרבע מיכל נעלם ביומיים)

1.ליפתוח את פקק השמן וליבדוק עם יש מים על הפקק (בדקתי בשתי מצבים כשהאוטו קר וגם חם ואין מים)

2.ליבדוק עם יוצא גז שחור מהאגזוז כשהאוטו חם (בדקתי וגם אין שום דבר)

לפי מה שני יודע אין גם אוויר מבערכת. וגם שום דבר לא נוזל מתחת לאוטו... אבל יש דבר אחד כשהאוטו חם ואני פותח את מחסה המנוע יש כזה רעש שמשהו מתפתף. אבל לא בטוח עדין שזה מתפתף זה כזה רעש של ברזל כשהו חם מעוד אז יש כזה רעש של כיאלו שהוא נישבר אבל בכול זה גם דומה למים מתפתפים... הרעש מגיע מתחת לצינור של הפליטה של הסעפת

יש רעיון למישהו מה זה יכול להיות? בתודה אנטון א.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

צריך לבצע בדיקה מקצועית ע"י מכשיר עם שעון המכניס לחץ אל הרדיאטור וכך רואים אם יש נזילות נוספות ומהיכן ויש הרבה מקומות מועדים כמשאבת מיים, רדיאטורים, צנורות שונים, פקקי מיים, בית טרמוסטט ועוד.

לצערי הרב, דרך המסך והמקלדת לא ניתן לבדוק זאת אלא רק כמה כוונים כפי שכתבתי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...