Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט טכני גולף 2000 (2000סמ"ק)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי הייתה שנת 99 ונכון ב-2000 הפסיקו עם ה1800 ועברו ל-2000 סמ"ק

אבל מה זה משנה לך שנת 99 או 2000

העיקר שתמצא אחת שמורה

פורסם

לצערי רק לפני כמה ימים נגנבה לי 1.8 ידנית!! :mm_cry: שנת 99 (שימותו הגנבים שגנבו לי אותו!!!!!!!!:bad-word:),

האוטו ממש חזק, הבעיה היחידה שלו זה הרעש בסל"ד גבוהה, המנוע הרבה יותר טוב מה1.6 וה 2.0 המיושנים, זהו מנוע הרבה יותר מודרני בעל 20 שסתומים שהיה ב אוודי a3 עד שנת 2004 ואם אני לא טועה יש אותו גם היום בחדשה. דווקא הוא לא אכל לי כל כך הרבה דלק אם התיבה הידנית, וממש לא מומלץ לקחת את האוטומט כי התיבה ממש לא מתאימה למנוע (וגם בכלל לא מועילה לצריכת הדלק..) אני נהנתי איתו מכל רגע! ועכשיו אני מחפש עוד אחת כזאת או gti, רק שתדע שממש לא פשוט למצוא את הדגם הזה כי הוא די נדיר ואני חיפשתי די הרבה.

האוטו היה כל כך מושקע וכל כך אהבתי אותו! יהיה זכרה ברוך.. :cry:

פורסם

***נמחק הציטוט המיותר של הודעה מעל, להא תמחק כל ההודעה***

מצטער לשמוע אחי....:-(

אבל בכול זאת אני מעונין בשנתון יותר גבוה, הבדל ב 10 כוחות סוס לא משמעותי ,חוץ מזה המומנט זהה ואני מעוניין בידני,כך שאני חושב שאני לא ירגיש בהבדל.

בכול זאת אם בחיפושים שלך תתקל ב 2.0 שנת 2000 תידע.:wink:

• תוכן חדש...