Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שכולם הפסיקו לתת קופסאות אלא שיש דגמים (ולא של חברות קטנות) שנמכרים ללא קופסה.

וזה די מטומטם למכור מכשיר עם פנל מתפרק ללא קופסא, לא משנה אם זה בארה"ב או באירופה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לרוב משיקולים אחרים. מרבית מכשירי ההיי-אנד מגיעים ללא אפשרות לפאנל נשלף לצורך אמינות וניצול מסקימלי של גודל ההד-יוניט.

איתמר.

עוגי כבר התייחס לשיקולים המסבירים את העניין.

אקט שיווקי, קישקושי.

גם כשאני קניתי בזמנו מכשיר PIONEER חדש 760. קיבלתי קייס בנפרד מהמתקין. אבל הוא לא הגיע בקופסא. המתקין אירגן לי במיוחד.

ככה זה כשקונים מכשירים דרייק! 8)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

צודק בהחלט ומה שעוד יותר עצוב כמו שנאמר ככבר , שדווקא החברות הזולות והרדיו דיסקים של התחנות דלק :-o שמוכרים

באים אפילו עם קופסא תואמת

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

דעתי היא שהם לא רוצים שתוציאו את הפאנל בשביל שיגנב והם ירוויחו עוד קונה.

זאת דעתי

גם אני רכשתי אתה הפיוניר 6800 וקיבלתי קייס

אבל לפניו רכשתי את ה-5800 ולא קיבלתי

באמת היה לי מוזר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא נראה לי זה קשור לגנבים אם זה היה תלוי בראש של ישראלים אז הייתי מסכים איתך ב 100%

אני חושב פשוט באירופה המצב של הגנבות לא כמו בארץ

ופשוט מיותר לפרק את הפאנל מהרכב לתוך הקייס

ובגלל זה יש גם את הרדיו דיסקים היוקרתיים שאפילו הפאנל בהם אינו נשלף

כפיר..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
עוגי כבר התייחס לשיקולים המסבירים את העניין.

אקט שיווקי, קישקושי.

גם כשאני קניתי בזמנו מכשיר PIONEER חדש 760. קיבלתי קייס בנפרד מהמתקין. אבל הוא לא הגיע בקופסא. המתקין אירגן לי במיוחד.

ככה זה כשקונים מכשירים דרייק! 8)

איתמר התיחס להודעה שלי

מה שיותר מעצבן זה שיש מכשירים ב 3K+ ואין להם בכלל אפשרות לשלוף את הפאנל.
פורסם

עכשיו רוב היצרנים הגדולים במקום קופסא לפאנל שמים נרתיק מבד איכותי ויוקרתי(מן שק מבד כזה).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דווקא שהיה לי פעם פאנל ולא היה לי קייס שמתי אותו בתוך נרתיק כזה של משקפיים מבד כמו שאמרת סלבה

אבל זה לא קשייח ואם זה נופל זה מונע שריטה אבל לא שבר וכאלה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
איזה דגם של פיוניר רכשת ?

(תתחדש)

תודה :)

הדגם הוא DEH-P5850MP, רכשתי אותו ולא את ה6950IB מכיוון שגם אימי משתמשת באוטו ובשביל להעביר תחנה ולקבע אותה ב6950 צריך להיות מהנדס תוכנה, או לפחות צעיר עם ראש טכנולוגי בריא- אבל לא אמא.

דעתי היא שהם לא רוצים שתוציאו את הפאנל בשביל שיגנב והם ירוויחו עוד קונה.

זאת דעתי

גם אני רכשתי אתה הפיוניר 6800 וקיבלתי קייס

אבל לפניו רכשתי את ה-5800 ולא קיבלתי

באמת היה לי מוזר.

אתה טועה, אתה מאוד טועה, יש שיטות שיווקיות אחרות, לבוא ולהגיד שהם עושים את זה בכוונה כדי שתוציא או לא תוציא את הפאנל זו קצת קונספירנסיה, אפשר גם לטעון שנורטון מפיצה את הוירוסים... אז מה ?

אם אתה תרצה להוציא את הפנאל כדי שלא ייגנב אני מאמין שתוכל להנדס את הדרך היעילה ביותר גם בלי קופסא מקורית (ששווה 2 שקלים בדיוק לכן אין מה להתלהב ממנה, למרות שאני מסכים וכיף מאוד לקבל אותה מקורית ולא לחפש פתרונות יצירתיים).

המכשיר שרכשתי הוא 5850MP מקורי מבית עוזי רדיו עם 3 שנים אחריות ובקופסא של המכשיר הגיע גם נרתיק קשיח.

עכשיו רוב היצרנים הגדולים במקום קופסא לפאנל שמים נרתיק מבד איכותי ויוקרתי(מן שק מבד כזה).

פיוניר היא יצרן פאנלים גדול, נכון להיום זה עדיין לא בתוקף אצלם. לא יודע מה קורה בחברות אחרות.

פורסם

אני קיבלתי עם הסוני "המהולל" שלי, כמו שמישהו הגדיר אותו פה:twisted: ,קופסא לפאנל מקורית של סוני.

זה די מוזר כל הקטע הזה שיש דגמים שמקבלים ויש כאלה שלא.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הכל עניין של כלכלה.

תחשבו בגדול.

לדוגמא פיוניר מוציאים ממאות אלפי מכשירים בשנה נגיד את הקופסאות , חוסכים 20 סנט לקופסא.

תכפילו ותראו כמה הם חוסכים.

ואם מישהו ממש לחוץ אז הם אומרים , נהדר קנה מאיתנו קופסא. או יותר טוב, קבל חינם ממי שקנית אותו ואז תוכל לספר לכל מכרייך כמה פיוניר טובים כי הם מחלקים את הקופסאות חינם.

הם לא מכוונים ל 150 איש שכותבים פה בפורום , או ל1000 איש שיודעים בארץ , אלא ל כמה מאות מיליונים שהולכים פעם ראשונה לחנות לקנות רדיו דיסק לרכב .

זה הרי מקרה דלתא איירליינס הקלאסי. הם הוציאו מכל הסלטים שלהם זית אחד וחסכו 400,000 דולר בשנה!

פורסם

אני קניתי HU של בלאופונקט שהגיע בלי קופסא, המתקין (סאונדר) ארגן לי קופסא של PREMIER :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה רלוונטית,

קניתי מכשיר פיוניר 2900 , הגיע אלי במשלוח, פתחתי את האריזה ולמרות שבאריזת הקלקר יש ממש מקום לקופסא לפאנל הוא לא היה שם והפאנל היה מורכב על המכשיר.

התקשרתי אל החנות והוא אמר לי שזה מגיע בלי אבל אין לו בעיה לתת לי קופסא אם אני יבא אל החנות,

החנות רחוקה ממני (כלומר מחיר הנסיעה עולה על מחיר פאנל בחנות קרובה) ביקשתי שישלח אלי בדואר רגיל ומיתוך שירותיות הוא סרב.

הוא אמר שאני אוכל לישאול את היבואן אפילו לגבי סוגיה זו.

מיצד שני ליפני כמה ימים עשיתי סבב במספר חנויות וכל המכשירים 2950 היו עם קופסא לפאנל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...