Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי פיגו' 106 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

לאחרונה קניתי פגו 106 xs 98 אוטומטית (כן,כן, אני יודע) ויש לי משספר שאלות שהייתי שמח אם המומחים לדבר יענו לי עליהן:

1. זה נכון שיש לה 65 כח סוס ?

2. חסר לי שמן בגיר עקב נזילה מזערית שסחבתי. איזה שמן לשים?? והאם יש בעיה למלא לבד? בנוסף יש לי דפיקה קטנה בגיר בהעברת הילוך משני לשלישי...זה קשור לחוסר שמן נראה לכם?

מחכה לתשובות שלכם...וגם הפיגו שלי מחכה

פורסם

1.במידה ומדובר על מנוע 1.6 יש לך 90 כ"ס, במקרה ויש לך 1.4 זה 75 כ"ס.

2.אין שום בעיה למלא שמן. ההפך, מומלץ מאוד למלא ולבדוק בתכיפות. אני משתמש בESSO 40W10, אתה יכול לבחור שמן מחברה אחרת אבל תשאר בסמיכות הזאת.

3.בנוגע לדפיקה בהעברת ההילוכים, אין קשר לשמן מנוע, אולי לשמן גיר. יש לבדוק במוסך.

תתחדש, וסע בזהירות :)

פורסם

מירן ,הוא דיבר על שמן גיר לא על מנוע[40W10] כמו כן חשוב להזכיר שהתיבה שלו היא אוטומטית ולא ידנית[75W80].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה על התשובות דבר ראשון

אז לגבי שמן גיר...אני צריך 75W80?

לפי הספר רכב שלי (אם אני קורא נכון ) רשום 65 כ"ס שזה נראה לי נמוך...בגלל זה שאלתי אם נראה לכם הגיוני...?

אם אני לא טועה רק ה XSI היא 90 כ"ס וה XS פחות השאלה היא כמה פחות ?

• תוכן חדש...