Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור בנוגע לחוקים.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר למדתי לתאוריה, היה זכור לי משהו על איזה שהוא חוק שאומר שבמידה ושוטר עוצר אותך ומבקש לראות רשיונות והם לא פיזית איתך, אתה מחוייב לבוא לתחנת המשטרה הקרובה לביתך בתוך 24 שעות ולהציג אותם.

זה נכון? אני זוכר נכון את העניין הזה?

מכיוון וחבר שלי קיבל לפני כמה שבועות דו"ח על סך של 100 ש"ח כי הרישיון שלו לא היה ברשותו באותו הרגע של הבדיקה.

ושאלה נוספת, הרכבתי ברכב שלי מחשב נייד, שמוחבר למערכת השמע שלי, בין היתר אני משמיע באמצעות הנייד הזה, שירים בוינאמפ וכל מיני מערכונים של "יום טוב" וכדומה...

שאלה שלי האם שוטר שרואה את המחשב הנייד בכיסא לידי, בזמן נסיעה יכול לעצור אותי בגין משהו? מכיוון ואני מפחד שיחשבו שאני מסתכל על המסך ולא על הנהיגה ובכך אני מסכן את הנוסעים והולכי הרגל, מה שאני עושה בעצם זה רק להשמיע קטעי קול...

האם יש תקדים בנושא? הם מכירים בדברים כאלה?

הנייד ישמש להקרנת די וי די רק לנוסעים מאחור בנסיעות ארוכות לצפון (וכדומה...).

ולא לצפייה שלי כנהג מקדימה. בשום אופן!

תודה מראש.

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
כאשר למדתי לתאוריה, היה זכור לי משהו על איזה שהוא חוק שאומר שבמידה ושוטר עוצר אותך ומבקש לראות רשיונות והם לא פיזית איתך, אתה מחוייב לבוא לתחנת המשטרה הקרובה לביתך בתוך 24 שעות ולהציג אותם.

זה נכון? אני זוכר נכון את העניין הזה?

מכיוון וחבר שלי קיבל לפני כמה שבועות דו"ח על סך של 100 ש"ח כי הרישיון שלו לא היה ברשותו באותו הרגע של הבדיקה.

ושאלה נוספת, הרכבתי ברכב שלי מחשב נייד, שמוחבר למערכת השמע שלי, בין היתר אני משמיע באמצעות הנייד הזה, שירים בוינאמפ וכל מיני מערכונים של "יום טוב" וכדומה...

שאלה שלי האם שוטר שרואה את המחשב הנייד בכיסא לידי, בזמן נסיעה יכול לעצור אותי בגין משהו? מכיוון ואני מפחד שיחשבו שאני מסתכל על המסך ולא על הנהיגה ובכך אני מסכן את הנוסעים והולכי הרגל, מה שאני עושה בעצם זה רק להשמיע קטעי קול...

האם יש תקדים בנושא? הם מכירים בדברים כאלה?

הנייד ישמש להקרנת די וי די רק לנוסעים מאחור בנסיעות ארוכות לצפון (וכדומה...).

ולא לצפייה שלי כנהג מקדימה. בשום אופן!

תודה מראש.

למה לא לסגור את המסך כאשר הוא על המושב לידך?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

למה לא לסגור את המסך כאשר הוא על המושב לידך?

כי אז המחשב עובר למצב של המתנה (המתנה זה אורמש המחשב "כאילו" מתכבה, וברגע שמדליקים אותו הוא חזור למצב שהיה לפני ההמתנה.)

לכן זה לא יהיה פקטיבי... מה גם שמידי פעם אני מעביר שיר או כדומה, בצומת או ברמזור, ככה שאני צריך את המחשב לידי, ולא איפה שהוא למטה או מאחורה....

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
אין שום חוק נגד מחשב במושב ליד, זה מקסימום יגרום לשוטר לרצות לדפ*ק אותך יותר, זה הכל. מבחינה חוקית, אתה לא עובר עבירה אם אתה עם שתי ידיים על ההגה בזמן נהיגה.

תודה רבה.

ובנוגע לשאלה הראשונה שלי לגבי הדו"ח שחבר שלי קיבל?

פורסם

רגע אבל אם אני נתפס בנס ציונה ללא רישיונות, ואני גר ברחובות והשוטר מקציב לי חצי שעה להציג רישיונות?

הרי בחוק זה 24 שעות לא?

נראה לך שהוא ניסה להפחיד אותי? (לא משנה, הוא לא ראה את הרישיונות וגם לא קיבלתי דו"ח)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש שתי אפשרויות במקרה של נסיעה ללא רשיונות:

1. קנס של 100 ש"ח על אינסיעת רשיונות.

2. הזמנה להצגת רשיונות תוך 5 ימים, ובמידה שלא הגעת הזמנה זו הופכת להזמנה לדין (זה אותו טופס פשוט אם תגיע להציג את הרשיון יבטלו אותו ויקחו אותו ממך).

פורסם

עשיתי תיאוריה לא מזמן, הבחירה של השוטר אם לתת לך קנס או לקבוע איתך מקום שהוא מחליט עליו ובזמן שהוא מחליט עליו (מעל 24 שעות), וכמו שאמרו הם בד"כ מתחשבים...

פורסם
רגע אבל אם אני נתפס בנס ציונה ללא רישיונות, ואני גר ברחובות והשוטר מקציב לי חצי שעה להציג רישיונות?

הרי בחוק זה 24 שעות לא?

נראה לך שהוא ניסה להפחיד אותי? (לא משנה, הוא לא ראה את הרישיונות וגם לא קיבלתי דו"ח)

הוא לא יקציב חצי שעה. במקרה הר מדובר ב-24 שעות, ואם תטען שיש לך מחוייבות, רוב הסיכויים שתקבל התחשבות ויתנו לך 3 ואף 5 ימים.

אבל לי הוא כן הקציב חצי שעה! ולאמא שלי הקציבו שעה אחת. אז מה עושים במקרה כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ולגבי המחשב הנייד אולי תסגור את המסך לא עד הסוף, ואז אתה לא יכול לראות מה יש במסך והמחשב לא יכנס לסטנדביי...

פורסם

החוק נועד כדי להעניש אנשים ששוכחים ה24 שעות זה לאנשים שעוברים עבירת תנועה ורצים לתת להם דו"ח על זה. זה כמו ששוטר יעצור אותך על שלא אותת במעבר נתיבים אז תגיד לו תוך 24 שעות אני מאותת :roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...