Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי הקרבורטור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שלא קיבלתי שום תשובה ברורה מכמה "נושאים" עליהם עברתי באדיבות החיפוש.

הרכב המדובר הוא שרייד 93, פעם אחרונה שעברתי "ניקוי קרבורטור" היה לפני כ-3 שנים, מאז ברכב לא הייתה שום בעיה מיוחדת שקשורה לקרבורטור, טיפולים אחת לשנה (15 אלף ק"מ) ו... זהו!

עם זאת, אני זוכר בבירור שאותו בעל מקצוע "נדיב" המליץ לי לחזור אליו לפחות אחת לשנה על מנת שהקרבורטור ישמר כראוי וכרצוי.

האם יש משהו בדבריו או שאם אין שום בעיה מיוחדת זה בסדר שאני "מזניח" ככה את הקרבורטור?

ומהו בעצם ה"ניקוי" הזה שעושים לקרבורטור בטיפול שנתי? כי הרי זה לא אותו הניקוי עליו שילמתי במוסך לקרבורטורים כ400 שקלים.

תודה! 8)

פורסם

בטיפול שנתי לא עושים דבר לקרבורטור.

פעם בשנה יש לבדוק ולכוון CO, לפי הצורך לפני הטסט.

אם אין בעייה מיוחדת המצדיקה טיפול בקרבורטור, אי טיפול בו גם אחרי שלש שנים אינו הזנחה.

אי טיפול בו גם אחרי חצי שנה, כיש צורך בכך הוא הזנחה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...