Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אנחנו עכשיו בחיפושים אחר רכב לאמא שלי ולי, זה יהיה רכב שני במשפחה מה שאומר בעיקר נסיעות קצרות

הרבה בתוך העיר ופה ושם נסיעות של חצי שעה - שעה.

גם אני וגם אמא שלי אוהבים לנהוג ומחפשים רכב מהנה לנהיגה. האוטו צריך להיות מרווח יחסית גם מאחורה, לבגאז אין חשיבות

אבל אמא שלי רוצה אוטו גדול.

מקריאה פה בפורום ובדיקה בנתונים טכנים ומחיר הרכב שכרגע אני חושב עליו זה פורד מונדאו שנת 2000-2002

התקציב שלנו הוא באיזור ה50-70 אלף ש"ח.

עוד אופציה קצת שונה היא הוולו S40, אני לא יודע הרבה על האוטו הזה אבל זה נראה אוטו נחמד, מחירון לא יקר ובטוח (וולו.. לא?)

יש עוד רכבים כמו הניסן אלמרה, הונדה אקורד שנת 2000, מיצובישי גאלאנט ופולקסוואגן פאסאט (אפשר להכניס 1.8T בתקציב, איך הוא?)

כל המכוניות בנפחי מנוע דומים וגדלים דומים, אז איזה רכב הכי מהנה לנהיגה? אם אני לא טועה למונדאו יש 145 כח סוס אז הוא הכי חזק מכל המועמודים, איזה אוטו הייתם בוחרים מהרשימה? ואם יש לכם עוד הצעות מעניינות אז תציעו

תודה רבה לכל העונים

אור

פורסם

זה שיש לרכב מסויין מנוע עם יותר סוסים לא הופך אותו למהנה יותר, אגב למונדיאו אין הכי הרבה סוסים ברשימה! אבל הוא כן הכי מהנה לנהיגה.

פורסם

פז'ו 406.

פשוט מכונית מצויינת.

שילוב מושלם בין נוחות נסיעה להתנהגות כביש.

איכות לא רעה בכלל ואמינות טובה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן נתן פתרון מצויין.

ה406 רכב מדהים ! והמחירון שלו לא כלכך מחמיא לו.

שילוב של נוחות ,איכות והנאה מנהיגה מהטובים במכוניות הנעה קדמית.

פורסם

406 היתה לנו עד לפני שלושה שבועות, יום גשום אחד אני יוצא החוצה בבוקר ורואה שכל החלונות שחורים, מתקרב טיפה ורואה שיש סדק בשימשה הקדמית, מתקרב עוד קצת פותח את הדלת וקולט שכל האוטו שרוף מבפנים, הלוח מחוגים התפוצץ וכל הדש בורד פשוט נמס! בביטוח אמרו שזה קרה מקצר חשמלי.. האוטו היה מכובה וזה קרה איפהשהו באמצע הלילה

כמה שאהבתי את האוטו הזה אמין הוא לא היה לנו וגם צריך קצת שינוי בחיים

אז הפורד מונדאו הכי מהנה לנהיגה? אהבנו גם את איך שהוא נראה גם מבפנים וגם מבחוץ, וגם את המחיר.. יש חסרונות או להתחיל לחפש אחד?

P1010005.jpg

P1010009.jpg

פורסם

אם כבר אמרת 156, אז 147 יותר תתאים. בגאז' אתם הרי לא צריכים, מהנה לנהיגה היא בהחלט (אמנם פחות חדה מה-156), איכות הרכבה טובה יותר מה-156. 1.6 ידנית מודל 2002 עשויה להכנס לתקציבכם.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כמה שאני אוהב אלפות, אמא שלי לא.

אומנם לא צריך בגאז ענק אבל אמא שלי רוצה אוטו גדול, מרווח מאחורה ואמין יחסית. אם היא היתה מוכנה להתפשר על אוטו קטן יותר אז היו עוד הרבה אפשרויות אבל לצערי הם לא באות בחשבון

מה עם הוולו? אף אחד לא הזכיר אותו

פורסם

S40 מהדור האחרון, שהיא אמנם מכונית טובה ודי מהנה לנהיגה (פלטפורמה של פוקוס החדשה...) קיימת מ- 2005 ולא תכנס בתקציב, אלא S40 מדור קודם שהיא לא באותה רמה ויושבת על בסיס משותף עם מיצובישי כריזמה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ההונדה אקורד והפסאט טורבו נשמעות לי כמו הדבר הטוב ביותר

שילוב של ביצועים נוחות ונוכחות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...