Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא קאיה ספיה 1998,

עד יום חמישי הכל עבד כמו שצריך ביום חמישי טיפלתי בו קצת:

החלפתי שמן גיר,החלפתי את נוזל הקירור(ממים למים ירוקים)לפני ששמתי מים ירוקים גם שטפתי מעט את הרדיאטור עם מים(פתחתי את הפתח התחתון ושמתי צינור מים בפתח העליון - יצא לכלוך ובעיקר מים חומים מהחלודה-היו מים רגילים ברכב לפני כן)

ניקיתי את המצערת עם ספריי קרבורטור,ניקיתי גם את הצינור מהפילטר אויר עד למצערת וניקיתי גם את הצינור של אדי השמן מהמכסה שסתומים עד לצינור שבא מהפילטר-2 הצינורות היו מלאים בשמן.

מאז יש לי בעיה שכאשר הרכב בטמפרטורת עבודה וב-PARKING יש נפילות סל"ד - הרכב עומד על כמעט 1000 סל"ד וכל כמה שניות מפיל אל כמעט 500 סל"ד ואז הסל"ד עולה ושוב נופל.

יכול להיות שפגעתי בחיישן שעל צינור היניקה?(לא נגעתי בו אבל התזתי עליו מעט ספריי)

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

תודה יוסי.

פורסם

• ייתכן ואכן נגרם נזק לחיישן כתוצאה מהשימוש בספריי קרבורטורים.
  • יתכן וכל הג'יפה רק התערבבה וסתמה לך יותר את המצערת.
  • ייתכן והג'יפה נסחפה פנימה וסתמה את אחד המזרקים.

אני אישית לא אוהב את הפתרון של ניקוי מצערת עם ספריי קרבורטור. אם רוצים צריך להוריד את המצערת ולנקות בעזרת סמרטוט ובנזין לבן.

בכל מקרה בדוק גם שפילטר האוויר לא סתום, אם יש לך לחץ אוויר פרק אותו והתז אוויר מכיוון פנים הפילטר כלפי חוץ כדי להעיף את כל האבק.

קשה להגיד בוודאות מה הנזק שנגרם ללא חיבור למחשב. מה שאתה יכול לעשות זה לשים תוסף 44k, לנסוע זמן מה ולקוות שהאפקט הפסיכולוגי יעשה את שלו... סתם בצחוק, לקוות שהתוסף ינקה את המערכת.

פורסם

אני לא חושב שהג`יפה סתמה לי את המצערת כיוון שניקיתי פעם אחת כמו שצריך כאשר המצערת מפורקת ומאז מדי פעם קצת ספריי כדי להוריד את הפיח שמצטבר אני לא חושב שיזיק ומזיק.

אם אחד המזרקים היה סתום אז הסל"ד לא היה מתייצב לכמה זמן ונופל שוב כי אם מזרק אחד סתום ולא נותן מספיק דלק אז הוא כל הזמן לא יתן מספיק דלק ואז אין סיבה שהסל"ד יתייצב.

וגם כאשר המנוע עבד כאשר בית הפילטר פתוח(כלומר בלי פילטר)ובלי הצינור מהפילטר למצערת(כלומר האוויר נינק ישירות למצערת) עדיין היו אותן נפילות סל"ד.

• תוכן חדש...