Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתנגד אבל למה אנחנו הצפונים צריכים בכול פעם שיש לנו מיפגש צריכים לדבר על להיתאחד עם מרכזניקים? אני לא מבין... ואם כבר מדברים על איחוד מיפגש מרכז צפון אז שיהיה באמצע ולא אתם תגיעו לרמת גן כי זה לא נישמע הוגן... הרי חוץ מעופר ועוד כמה אנשים בודדים אף אחד ממרכז לא תורך לבוא לצפון...

לפעם הבא תחסכו את זה מעצמכם אם בא לכולם לעשות מיפגש מאוחד שיפתחו תרד ואנחנו כבר נחליט...

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, לא לשכוח!

מי שמגיע, יהיה נחמד אם יביא איתו, שתייה, נרגילות,בורקסים.

כמובן שלא הכל מהכל , אבל שתייה שתהיה, אני אשמח אם כל אחד ירשום מה הוא מתכוון להביא.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם ירד ממש גשם חזק אז לא נתקיים את מיפגש ונידחה אותו לשבוע הבא.... אם זה יהיה פעם גשם פעם לא אז נקיים כרגיל..

לסיכום ניראה מה יהיה המזג אוויר כול הזמן מישתנה לך תידע מה יהיה...

פורסם

יש אולי איזשהו מקום בסביבה שיש בו מקום מכורה?

אולי חניון?

מישהו מכיר?

אמיר

פורסם

החניון של לב המפרץ יהיה עמוס ב14:30?

אין עוד משהו בסביבה?( מאיפה אתה אגב BORKA)

אמיר

פורסם

רציתי לדעת אם יש מישהו שהוא לא כל כך בצפון, והייתי רוצה להצטרף אליו למפגש הנ"ל.

אני מנתניה, ויכול להגיע לסביבה הקרוב שלי.

אם יש מישהו שיכול לסייע לי שיצור קשר בפרטי.

תודה לכל העונים.. :)

פורסם

נסיון העבר מראה שגשם (או אפילו סיכוי לגשם) מבריח אנשים, ולא משנה אם יש מקום מחסה.

אם ירד גשם אני מציע שנדחה את המפגש.

אבל באמת שעוד אי אפשר לדעת. שישי רחוק מדי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יכול להיות איתמר,

אבל אם זה שבוע שלאחר מכן... אינני יכול להגיע.:-(

אמיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...