Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מטיול לארה"ב 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסע שכנועים אדיר , אתה לא מבין איזה קושי

זה היה לפחות ברובם

:-) הייתה לפני שנה כתבה משעשעת ב-Car & Driver "איך לקבל נהיגת מבחן ברכב חדש":

http://www.caranddriver.com/features/10574/how-to-get-that-new-car-test-drive.html

כל מיני טיפים ושטויות לשכנוע של אנשי המכירות שאתה בחור רציני, עם כסף שאפשר לתת לו את הרכב כדי בתכל'ס לקרוע אותו :twisted:.

אתה רוצה להגיד לי שאין להם, ועוד כשמדובר על הרכבים האקזוטיים האלה, דרך לסנן אנשים כמוך/כמוני (no offence :wink:, אני סתם מהמר שאתה לא תושב ארה"ב עם חשבון בנק מקומי שמאפשר רכישת למבורגיני וכו') שלא באמת יכולים לקנות את הרכב וכנראה גם בכלל נמצאים שם לאיזה חודש של טיול ולא יותר מזה ? לא רצו איזה חשבון בנק או משהו ?

שתף בטיפים איך מוציאים מהם רכב 8).

ניר

פורסם
:-) הייתה לפני שנה כתבה משעשעת ב-Car & Driver "איך לקבל נהיגת מבחן ברכב חדש":

http://www.caranddriver.com/features/10574/how-to-get-that-new-car-test-drive.html

כל מיני טיפים ושטויות לשכנוע של אנשי המכירות שאתה בחור רציני, עם כסף שאפשר לתת לו את הרכב כדי בתכל'ס לקרוע אותו :twisted:.

אתה רוצה להגיד לי שאין להם, ועוד כשמדובר על הרכבים האקזוטיים האלה, דרך לסנן אנשים כמוך/כמוני (no offence :wink:, אני סתם מהמר שאתה לא תושב ארה"ב עם חשבון בנק מקומי שמאפשר רכישת למבורגיני וכו') שלא באמת יכולים לקנות את הרכב וכנראה גם בכלל נמצאים שם לאיזה חודש של טיול ולא יותר מזה ? לא רצו איזה חשבון בנק או משהו ?

שתף בטיפים איך מוציאים מהם רכב 8).

ניר

בגדול הכל תלוי במראה שלך כל עוד מדובר במכוניות עד 50,000 $$

אני נראה ילד טוב ירושלים , חייכן ומאוד נחמד בעינהם

תמיד אפשר לומר להם שאתה מתלבט בין הדגם שלהם לבין דגם מתחרה של חברה אחרת

קצת להראות שאתה באמת בכל הנתונים של אותו רכב מדובר וזהו.

ודרך אגב יש לי חשבון בנק בארה"ב וכרטיס אשראי שם , כך שזה לא היווה בעיה

הם חשבו שאני אזרח.

לגבי הקאררה GT זה היה סיפור אחר לגמרי

היא עולה שם קרוב לחצי מליון דולר (יש לי עדיין בבית את חוזה המכירה שעשיתי איתם)

העובדה שאני יהודי עזרה לי בסיפור הזה

זה היה באחד מהמקומות העשירים בעולם (פאלם ביץ)

התלבשתי בגדים יקרים מאוד

חיכיתי שם חצי יום עד שיאשרו לי

אבל שורה תחתונה אני באמת לא מבין איך הם הסכימו

ובנוסף גם נתנו לי הדגמה של הביצועים של הרכב ע"י נהג מירוצים של פורשה (הבחור נוהג כמו מכונה)

בדיעבד הסתבר אחרי שיחות עם בעלים של פורשות "רגילות" שאין כל סיכוי שגם להם יתנו לנהוג על ה GT והם אפילו לא האמינו לי עד שהראיתי להם וידאו שצילמתי.

זאת מכונית שאין כל סיכוי שתראה נוסעת בכביש הציבורי אפילו בשדרה בהוליווד ששם נוסעות פרארי ולמבוריגיני חופשי חופשי.

כנראה היה לי הרבה הרבה מזל .

פורסם

ניראה שעשית אחלה טיול... זה ששם רמת חיים אחרת לגמרי אני תמיד ידעתי... כמה זמן היית שם?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
ניראה שעשית אחלה טיול... זה ששם רמת חיים אחרת לגמרי אני תמיד ידעתי... כמה זמן היית שם?

כמעט שנה

בכל ארה"ב

מכוניות מטורפות לגמרי

• תוכן חדש...