Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר מת, ואני צריך מצבר חדש.

איפה יש באזור קריות מקום טוב?

מצבר 55 אמפר, מה המחירים?

לפני כמה זמן היה מצבר ב-250 באייס, יש אותו עדיין?

איך הוא?

פורסם

"מצת אור" שברח' יפו 100 חיפה, טל' 04-8525366 או 04-8535106 או 04-8511494.

היום החלפתי מצבר במכוניתי (גם טמפרה) והישן היה של שנפ בן 4 שנים בדיוק.

קניתי שוב שנפ שגם בעברי המקצועי הייתי מאוד מרוצה מהם ובעיקר משרות מצויין של החלפת מצברים פגומים (ולא היו הרבה כאלו לפחות בחשמלית הרכב שלי).

אני יודע בדיוק איזה מצברים זולים יש בשוק וגם להגיע ישירות אל היבואנים שאת חלקם אני גם מכיר ובכל זאת העדפתי לשלם קצת יותר בשביל איכות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני רכשתי מצבר של וורטה באוטו דיפו -היה במבצע 550 ש"ח 62 אמפר או 60.המצבר מעולה והאוטו נדלק מיד בהתנעה ראשונה.

שווה לבדוק אם עדיין יש מבצע.

פורסם

מצטרף להמלצה על אוטו דיפו למרות שבד"כ אני לא ממליץ לקנות משם כלום.

לפעמים יש להם מבצעים שאפילו אצל היבואן אין = בדקתי את זה ,ליבואן בעצמו אין תשובה והוא אמר לי ללכת לקנות משם.

קיצר, מצבר ווארטא 60 אמפר,מצבר אטום עם עינית אינדיקציה,נותן לך זרם הנעה שאף מצבר לא ייתן לך = 420 אמפר שעה, באותו מחיר של שנפ מהחברה,קריא סביבות ה 500-600 ש"ח.מה עדיף לך - תעשה את השיקול שלך.

אגב,לווארטא יש 3 שנים אחריות,שזה גם אף מצבר לא ייתן לך.

לעניין התקציב שיש ברשותך,באיזור ה 250 שקל,מצברים פשוטים שעם קצת מזל -יחזיקו לך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אתמול ההיתי במוסך מכנו אור בקריית חיים החלפתי למצבר וולטה 46 אמפר במחיר 565 שקלים כולל מע"מ!!!

עשיתי במשך שבוע סקר שוק וזה מחיר מצויין מעבר לכך אני חייב לציין את המבחר הענק של מצברים (יש במוסך שש סוגי מצברים כולל שנפ,אבל אני אוהב את וולטה...)במחירים ברצפה ושירות מצויין,הם בדקו לי פריקה,טעינה וכמובן שהתקינו לי את המצבר...

כך שאני ממליץ,גם שירות וגם מחיר...

• תוכן חדש...