Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 99 1600 ידנית - מנוע צועק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי תופעה מוזרה.

ברשותי פולו 99 1600 ידנית. האוטו סוחב מצויין, צורך דלק בערך 11 ק"מ לליטר, נוסע טוב ויציב.

אבל, וזה אבל גדול - שמתי לב שההילוכים קצרים מאוד. בערך בכל תחום סל"ד לאוטו יש כח - שזה דבר טוב, אבל בגלל ההילוכים הקצרים האלה, יוצא שאני נוסע על הילוך חמישי 115 קמ"ש ב4000 סל"ד (מתוך 5200 עד לקו האדום). לפי מה שידעתי עד היום, דוקא בכבישים בין עירוניים האוטו אמור לחסוך בדלק, אבל זה לא יכול לקרות אם דוקא שם הסל"ד כל כך גבוה. איך יכול להיות שייצרו אוטו בשנת 99 עם מנוע 1600 שיודע ליסוע על 100 בלי לצעוק - ולא יותר?

האם יש דרך לכוון את האוטו איכשהו? כי גם על פולו קטנה קשה ליסוע 100 :wink:

תודה, אופיר

פורסם

לפי מה שאתה אומר על 100 אתה ב 3500 סלד , שזה גבוהה ב 800 מהפולו האחרונה שנסעתי עליה ומתוארת כמו ששלך.

תיבדוק שוב את הקמש /סלד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאיפה אתה יודע שהוא מפגר בסלד ? אולי הוא מפגר ב 1000 ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במוסך אחרי התנעה, ראיתי שהסל"ד עומד על 1100, שאלתי לפשר העניין, ולאחר שחובר המחשב של פולקסוואגן הוא הראה 810

פורסם
במוסך אחרי התנעה, ראיתי שהסל"ד עומד על 1100, שאלתי לפשר העניין, ולאחר שחובר המחשב של פולקסוואגן הוא הראה 810

אם כך אז יכול להיות שהוא מפגר ב-27% (1100 פחות 27% יוצא 810 פחות או יותר)

ז"א שכשאתה רואה 4300 בפועל זה קצת יותר מ-3100. מתאים?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

חשיבה מעניינת ! אבל המנוע ממש צועק ככה שאני לא מאמין שהוא על 3100...

באיזו דרך אפשר לבדוק את העיניין והאם אפשר לכוון יחסי העברה בין הילוכים? ההבדל בין ההילוך הרביעי והמישי ל100 קמ"ש הוא 500 סל"ד בערך. ממש בקושי יש הבדל בינהם.

בדקתי בנוסף גם את נושא שריפת הדלק ולפי מה שהבנתי, יחס השריפה בסדקר גמור...

פורסם
חשיבה מעניינת ! אבל המנוע ממש צועק ככה שאני לא מאמין שהוא על 3100...

באיזו דרך אפשר לבדוק את העיניין והאם אפשר לכוון יחסי העברה בין הילוכים? ההבדל בין ההילוך הרביעי והמישי ל100 קמ"ש הוא 500 סל"ד בערך. ממש בקושי יש הבדל בינהם.

בדקתי בנוסף גם את נושא שריפת הדלק ולפי מה שהבנתי, יחס השריפה בסדקר גמור...

אי אפשר לכוון יחסי העברה, וגם אין תקלה בגיר שיכולה לגרום למצב כזה. מה שיכול להיות (אם אתה משוכנע ששמיעת הסל"ד שלך מדוייקת...) זה אחד מהבאים:

• מד מהירות מזייף - תמדוד זמן מעבר בין סימוני ק"מ בכביש וחשב. יכול להיות שאתה נוסע הרבה יותר מהר ממה שהוא אומר...
  • החליפו גיר באוטו בעבר, לגיר של גרסת 1.0 למשל - אני נסעתי פעם בכזו והמספרים שאתה מתאר - 3500 סל"ד ב100 קמ"ש נראים לי הגיוניים.
  • הקלאץ מחליק. אם זה המצב, אתה תדע בקרוב מאוד.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

גם לי יש פולו 1600

ב100 קמ"ש הילוך חמישי הוא נימצא בקצת פחות מ 2700 טורים ככה שיש לך בעיה כנראה או משהו

בהילוך רביעי אצלי בדיוק ב 100 קמ"ש הוא על 3000 טורים

פורסם
אי אפשר לכוון יחסי העברה, וגם אין תקלה בגיר שיכולה לגרום למצב כזה. מה שיכול להיות (אם אתה משוכנע ששמיעת הסל"ד שלך מדוייקת...) זה אחד מהבאים:

• מד מהירות מזייף - תמדוד זמן מעבר בין סימוני ק"מ בכביש וחשב. יכול להיות שאתה נוסע הרבה יותר מהר ממה שהוא אומר... אני אבדוק למרות שהסבירות נמוכה...
  • החליפו גיר באוטו בעבר, לגיר של גרסת 1.0 למשל - אני נסעתי פעם בכזו והמספרים שאתה מתאר - 3500 סל"ד ב100 קמ"ש נראים לי הגיוניים. - אם זה ככה אז אוי ואווי !!! אני מקווה מאוד שזה לא המצב למרות שזו האופציה הכי הגיונית
  • הקלאץ מחליק. אם זה המצב, אתה תדע בקרוב מאוד. - הקלאש מתוח - אם הוא היה מחליק האוטו היה סוחב גם פחות טוב, לא?

תודה רבה !

אופיר

פורסם
גם לי יש פולו 1600

ב100 קמ"ש הילוך חמישי הוא נימצא בקצת פחות מ 2700 טורים ככה שיש לך בעיה כנראה או משהו

בהילוך רביעי אצלי בדיוק ב 100 קמ"ש הוא על 3000 טורים

אתה מתאר מצב לאוטו מאותו שנתון? (75 כ"ס?)

פורסם

היתה לאישתי פולו כזו:

המנוע 75 כ"ס עם ממומנט גבוה יחסית. מנוע גמיש שרועש בסיבובי מנוע גבוהים (הפולו שלנו נרכשה חדשה).

מה שכן - אצלנו אחרי שנתיים לערך, הלך לוח השעונים. התופעה התחילה בדיוק כפי שאתה מתאר. בהתחלה מד הסל"ד זייף כלפי מעלה (800 הוצגו כ- 1100) ואח"כ אותם 800 הוצגו כ- 1500 ומהר מאוד המנוע התחיל לגמגם.

במקרה שלנו הלוח הוחלף באחריות, להערכתי מדובר בהוצאה של 3K.

פורסם

אצלי בפולו (2000)עד היום המד טורים לא עובד כלל!

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

• תוכן חדש...