Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ראשית שתהיה שנת 2007 מוצלחת..... 8)

אני רוצה להסב את תשומת לב הפורום בדילמה שעולה בי מזה חודשיים... כאשר הכל מתחיל בחיזורים ומעקב צמוד אחר שוק המיאטות בארץ ובמטרה לקנות אחת כזו - אך הבעיה מתחילה כמו כל רכב מיוחד!! שאין הרבה כאלו בארץ ולבטח לא במצב טוב.

לא די בכך אני מחפש מזה חצי שנה מיאטה מסוג NA (דור ראשון) אך מוכן "להתפשר" על מיאטה NB כאשר כמובן שחשוב הצבע, מצבה המכאני, קילמט', ובטח מספר הידיים שזהו דבר בעייתי למרות שראיתי כבר שתי מודעות בפורום של מיאטות למכירה....

האם כדאי להשקיע במיאטה מסוג NA או NB ואם בכלל מה השוק מציע, או שמע אולי כדאי לעבור למחנה אחר (למרות שאני כמעט בטוח שלא).... ?

בכלל הייתי רוצה יותר פירוט לגבי הרכב ?

ובמידה וכמובן מישהו מכיר אחת כזו למכירה בתנאים מצויינים ואני מדגיש שחשוב מאוד מצבה!!

שיצור קשר בה"פ.... בתודה!!

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

פורסם

א. תריץ חיפוש, דיברו על המיאטה המון בפורום.

ב. לא נהגתי על מיאטה, אבל הרבה אנשים יכולים להבטיח לך שתתאהב בה ממבט ראשון (ולו דווקא מהמראה ) :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

למען האמת קיימות לא מעט מיאטות בארץ והרבה מהן במצב טוב!

למה אתה כל כך נעול על מיאטה NA?

השוק של המיאטה NB הוא קשה מאוד, זה הכל בתקופה אבל כרגע מעט אקזמפלרים למכירה ודורשים הרבה מעל המחירון ולפעמים בחוסר שפיות..

המיאטה NB מבחינתי מנצחת מהרבה סיבות אבל שתיים עיקריות:

1. מרווחת קצת יותר אבל בצורה מורגשת מהNA ועדיין שניהם מכוניות שקשה להיכנס אליהם בבוקר.

2. (* נקודה חשובה!) LSD - דיפרנציאל מוגבל החלקה (כמובן רק בגרסאות הידניות) מוסיף הרים של הנאה וחווית נהיגה הרבה יותר גדולה. לNA אין, ויקר מאוד להשתיל אחד!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
ועדיין שניהם מכוניות שקשה להיכנס אליהם בבוקר.

תום, הגיעה העת להתחיל בדיאטה. :wink:

Snower, עם כל התלונות על מצב שוק המיאטות בארץ, לא ציינת מה אתה מחפש באוטו.

מה מדליק אותך במיאטה? הגג הנפתח? עצם ההנעה האחורית? הניהוג?

דניאל

MCS 2008

פורסם

לא ניראה לי שהוא נהג במיאטה, בגלל זה הוא שואל מה ההבדלים בין NA ל NB :)

בעקרון, מיאטה NA עולה יקר , כמעט במחיר של NB .

מחיר NB 2003 לפי כמה מודעות בYAD2 הוא 90 אלף ש"ח, NA יכולה לעלות גם בין 70-100 ולכן זה לא ממש שווה.

הNB יותר חדישה, מאובזרת, בטיחותית ואיכותית יותר.

היא גם מגיע עם LSD שזה הבדל שמים וארץ לעומת הNA.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
תום, הגיעה העת להתחיל בדיאטה. :wink:

דניאל

חשבתי על זה אבל נראה לי שאני פשוט ימשיך לסבול.. :lol:

מיאטה NB שנת 2003 ידנית (יש רק 9 כאלה) קשה מאוד למצוא ומתעקשים למכור אותה במחיר של 2004 משום מה..

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היא גם מגיע עם LSD שזה הבדל שמים וארץ לעומת הNA.

עם מעניין אותך אוט', יש באוטודיל MX5 שנת 2004 אדומה, 30 אלף ק"מ ב89 אלף ש"ח.

לפי דעתי לחטוף!

אם אני לא טועה לNB האוטומטית אין LSD.

פורסם

השוק של ה NB אכן היה קשה ביותר אבל בימים אלו, כמו שניבאתי, השוק נהיה קל יותר ויותר.

למצוא מיאטה NB שמורה יהיה הרבה יותר קל מלמצוא NA שמורה במחיר סביר.

ל NA שמורה ירצו משהו כמו 80+ שנת 98. NB שמורה נמכרה היום במחיר של 107 כאשר היא עם תוספות באלפי שקלים. שנת 2004 !!

הבדל של 25 אלף ש"ח בשביל התקדמות של 6 שנים ברכב זה לא הולך ברגל.

כיום יש בשוק מיאטה אחת ביד 2. המיאטה הזאת היתה אמורה להמכר לי לפני כמעט 4 חודשים בעיסקת טרייד אין שבוטלה לבסוף. שנת 2005 במחיר של 125. מחירון אמור להיות בסביבות 6-7 מתחת, אני מניח שתגיעו לעמק השווה ...

עם מעניין אותך אוט', יש באוטודיל MX5 שנת 2004 אדומה, 30 אלף ק"מ ב89 אלף ש"ח.

לפי דעתי לחטוף!

מיאטה ב 15 מתחת למחירון ... אתה יכול לומר דיל טוב, אני יכול לומר דיל מסריח :!: אני בספק אם מקום שמכיר את השוק של המיאטה היה מוכר אותה במחיר כל כך נמוך בלי סיבה טובה מספיק, אין ארוחות חינם, בטח לא במקום שמרוויח מקניה ומכירה של רכבים. חוץ מזה, למה לקנות מיאטה אוטומטית ?? כיוון שהבחור חיפש NA ניתן להבין שהוא חיפש ידנית.

פורסם

לא חסרות גם NA אוט'.

באתר YAD2, הסוכן של אוטודיל, פרסם את אותה המודעה, אך במחיר של 120 אלף ש"ח, כנראה שהוא הבין את השוק של המיאטה, והבין שמיאטה לא מוכרים במחירון :)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל לא ייובאו NA אוטומטיות בייבוא סדיר לארץ.

יש יחידות בודדות ביותר של אוטומטיות שהגיעו בייבוא אישי, לפי דעתי בין שתיים לשלוש יחידות.

ביד 2, אוטו דיל, הוא רוצה 105.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...