Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני הכל אני אציין שתמיד כשאני בא לקבל פה המלצות אני מקבל יחס טוב וכל משתמש פה תורם את חלקו ומנסה כמה שהוא יכול לעזור.

העניין אצלי שאני כבר המון זמן מחפש מערכת חדשה להתשדרג בה, הייתה תקופה שחשבתי ללכת על מערכת מולטמידיה משולבת עם DVD והכל, אבל המחיר הגבוה (12-14 אלף ש"ח) הרתיע אותי, וחזרתי לחפש מערכת רדיו דיסק רגילה אבל בתקציב גבוה מה שאומר מאוד איכותית.

המכשירים שהכי נראים לי הכי איכותיים בעל סאונד מצויין ואופציות רבות הם שני אלה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152723 - אלפיין 9855

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382740 - פיוניר DEH-P70BT.

יש לציין שעל הפיוניר קשה מאוד למצוא חוות דעת וביקורת, בעוד שהאלפיין ישן יחסית, ואחרי חיפוש פה בפורום הבנתי שהוא מכשיר מאוד מתקדם שמציע סאונד מצויין ואפשרויות רבות, ההתלבטות שלי היא בין שניהם למרות שהפיוניר יקר ב-600 שקל פלוס מינוס.

אני מחפש חוות דעת ממישהו שיוכל לומר לי איזה מבין המכשירים יתן לי סאונד יותר טוב חי חזק מורכב וכו' וכו', והאמת שממערכת במחיר הזה אני מרשה לעצמי לדרוש את כל המרכיבים הנ"ל.

נ.ב - תסמכו עלי שהציוד שלי ברכב כגון רמקולים מגברים טוויטרים וסאב הם ברמה די גבוהה ובסה"כ לא חסר לי כלום חוץ ממערכת חדשנית ואיכותית ברמה גבוהה.

אודה לכל מי שיעזור לי!

פורסם

שמתי לב שאצית בהתחלה מכשיר DVD. האיכות סאונד הכיוונים וכו' של האלפיין לא ניתן להווא בכלל לפיוניר (הכוונה שהאלפיין טוב יותר .) , אבל הוא לא תומך ב DVD לעומת הפיוניר , מה הציפיות שלך מהרדיו דיסק/נגן DVD?

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם
שמתי לב שאצית בהתחלה מכשיר DVD. האיכות סאונד הכיוונים וכו' של האלפיין לא ניתן להווא בכלל לפיוניר (הכוונה שהאלפיין טוב יותר .) , אבל הוא לא תומך ב DVD לעומת הפיוניר , מה הציפיות שלך מהרדיו דיסק/נגן DVD?

אתה מתכוון לזה שלאלפיין אין כניסת AUX או לזה שהפיוניר אומנם בא בלי מסך אבל תומך בקריאת מדיות DVD?

ולגבי הרדיו דיסק אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיתן לי צליל ברמה גבוהה, משהו באמת חזק, ות'אמת בתקציב של 3000 שקל +- אני מרשה לעצמי לחשובש אני באמת יקבל את זה...

כמובן שיהיו בו הרבה אפשרויות כי אני אוהב לשחק עם הכיוונים של הסאונד וכל השטויות האלה, וגם כל מיני פיצ'רים נחמד שיהיו....

פורסם

אם הDVD לא חשוב לך , לך על הקלריון 865MP , תביא אותו מחו"ל או שתלך על הקלריון 755 שמוכרים פה בארץ . שניהם מכשירים ברמת סאונד מעולה מאוד . אולי אין להם כ"כ הרבה פיצ'רים כמו הפיוניר ואולי גם לא כמו האלפיין , אבל מה שיש הוא באיכות המעולה ביותר.

וד"א אודיופילים לא אוהבים כ"כ הרבה משחקים ופיצ'רים כי הם עוד מעגלים שיכולים לגרוע מאיכות הסאונד

מה שכן תבדוק אם יש להם טיים קורקשיין/אליינמנט

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אם הDVD לא חשוב לך , לך על הקלריון 865MP , תביא אותו מחו"ל או שתלך על הקלריון 755 שמוכרים פה בארץ . שניהם מכשירים ברמת סאונד מעולה מאוד . אולי אין להם כ"כ הרבה פיצ'רים כמו הפיוניר ואולי גם לא כמו האלפיין , אבל מה שיש הוא באיכות המעולה ביותר.

וד"א אודיופילים לא אוהבים כ"כ הרבה משחקים ופיצ'רים כי הם עוד מעגלים שיכולים לגרוע מאיכות הסאונד

מה שכן תבדוק אם יש להם טיים קורקשיין/אליינמנט

בברכה יהודה

האמת שראיתי באיזה חנות בת"א את הקלריון גם DVD וגם רדיו דיסק רגיל, והמכשירים שלהם נראים מאוד מאוד "זולים" ופשוטים.

אם אני מתלבט בין האלפיין לפיוניר הדגמים שהזכרתי למעלה, על מה אתה ממליץ יותר?

פורסם

א המראה חשוב לך , והמראה של הקלריון לא נראה לך , אז בטוח לך על האלפיין. אני רק חושב שאם רוצים לשמוע טוב מאוד , יש שני מכשירים הקלריון והאקליפס , שמעתי מתרד שניר(GREEN MONSTER ) שיש יבואן לאקליפס , אז תבדוק בחנויות טובות כמו סאונדר וכאלו אם יש ואיך הוא נראה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני שם לב אבל שאף אחד כמעט לא ממליץ על הפיוניר, דווקא יש להם שם טוב, מה הם עד כדי כך מאכזבים שאף אחד לא מוכן להמליץ עליהם לפני האלפיין או הקלריון?

*עריכה: אגב, לשני המכשירים שהזכרתי למעלה יש כניסת AUX בשביל שאני יוכל לחבר אליהם DVD פשוט שיש לי עכשיו?

• תוכן חדש...