Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לתוסף דלק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהיה אשכול כזה אך דפדפתי כמה עמודים אחורה וללא ממצאים.

על איזה תוסף דלק אתם יכולים להמליץ (עדיף מניסיון כמובן) וכל כמה זמן מומלץ להשתמש בו.

סיפורים על שיפור באיכות הנהיגה יתקבלו בברכה 8)

תודה מראש!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החיפוש הזה שנמצא למעלה בצד ימין? או שהוא ממש לא ממוקד או שאני לא יודע להשתמש בו :oops:

בכל אופן, כמה מחברי הוסיפו K 40 אם אני לא טועה ודיווחו על פעולה חלקה יותר של המנוע וזמינות כוח גבוהה יותר (מדובר במכוניות משנת 97-98, שלי 03) הייתי רוצה לנסות גם. הרי זה לא יכול להזיק (?)

פורסם

אפשר לשאול אותך מה אתה מעוניין שהתוסף יוסיף? ברצינות.

אגב היה שיפור מדהים באיכות הנסיעה כשעברתי לקסנטיה. תודה.

פורסם

אני הוספתי 30K, והנסיעה הפכה נמרצת בהרבה (החלפתי מנוע,גיר,מתלים, מערכות דלק וחשמל ועוד כל מיני).

יש לך אופציית חיפוש מתקדם. זה לא הוא, זה אתה.

נסה שנית.

פורסם

לא זכור לי שכתבתי "אם אפשר תגובות מתנשאות בבקשה" אי אפשר בלי זה הא?

שאלתי את השאלה כי רציתי לשמוע דעות של אנשים נוספים על תוספי דלק! שוב, האם זה משפר את צריכת הדלק אפילו בקצת, מנקה את מערכת הדלק ובכך עוזר לפעולה חלקה של המנוע, שומר על המנוע במצב טוב יותר לאורך זמן (ללא משקעים וכו'...) ובכלל האם זו לא עוד הנפצה שתגזול ממני סכום כסף מסויים ללא שום תמורה. במידה ואין לכם אפשרות \ רצון לתת תשובה מעשית אבקש לשמור את הזילזול לעצמכם. אנסה שוב את החיפוש המתקדם, לילה טוב לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...