Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מש THE REAL B.R התכוון הוא שאם אתה רוצה להפעיל את המחשב נייד באמצעות חשמל הרכב ולא באמצעות הסוללה שלו הוא שתצטרך למייצב מתח.

דרך אגב איפה הוא (THE REAL BR)?

פורסם
אם יש לך קצת כסף להשקיע יש מארזים ומחשבים מותאמים לרכב.

צור איתי רקשר בה"פ לפרטים.

חבר שלי חיבר מחשב נייד בג'יפ לנדרובר, משהו מאד יציב - לשטח.

ביקשתי ממנו תמונות והסברים, זה בטח יקח כמה ימים.

תודה רבה על העזרה..!ועל המאמץ עם החבר שלך

אגב.. מה הקשר פה לרתך?עם כל הכבוד...הוא ירתך לי את זה לכל הפלסטיקה בגרוטאה שלי?

מתקין על...הרגעת אותי מאוד

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

טוב,

תמונות אין לי אבל יש לינק!

http://www.etkes.co.il/Modules/Main/ProductPage.aspx?pid=1363&cid=543&rid=97&panelid=541

קצת יקר.

חבר שלי התקין בג'יפ והוא מאד מרוצה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

במקום לקנות מתקן מוכן,

ניתן לייצר אצל רתך לפי הזמנה ולפי נקודות העיגון הזמינות ברכב.

ואז לבצע התקנה

בהצלחה

(היו רעיונות טובים יותר לפני...

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם
מש THE REAL B.R התכוון הוא שאם אתה רוצה להפעיל את המחשב נייד באמצעות חשמל הרכב ולא באמצעות הסוללה שלו הוא שתצטרך למייצב מתח.

דרך אגב איפה הוא (THE REAL BR)?

אאה הוא כבר לא כותב שנים בפורום(וואי איזה זקן אני פה:lol: )..

לדעתי חבר אני מרגיש אתה מנסה לעשות קומבינה ולא לשלם על זה הרבה כסף ואני חושב שאין מצב שתיצא פה בזיל הזול כי בסופו של דבר זה מחשב בסביב שלא מיועדת למחשב...

אני גם חושב שזה דיי מסוכן מתקן כול שהוא ברכב או המחשב עצמו כי בזמן תאונה אם מחשב או מיתקן עיפים ישר לראש שלך אני לא רוצה לחשוב על התוצאות ויש סיכויים דיי גבוהים שזה יכול ליקראות...

פורסם

תנסה את http://www.ats.co.il/carPC.asp?lang=he

לא הייתי ממליץ לך להתקין לפטופ על מרכז הדשבורד - חס וחלילה תעשה תאונה - יעוף לך על הפרצוף או יותר גרוע - דרך החלון ויפגע במי שמאחוריך - זה רצח לכל דבר.

לפטופ רגיל בדרך כלל מתקינים בתוך או במקום התא כפפות עם זרועות ישרות או זרועות עם מיסב זווית שיכול להפנות את הלפטופ אליך מיחד אחר שהוא יוצא מהתעלה הראשית.

הייתי מציע לך לשקול את האופציה של מחשב ייעודי לרכב בתוספת של מסך ומקלדת - יש היום מקלדות עשוייות ג'ל וסיליקון שהן ניתנות לקיפול או גלגול והן נכנסות לכל חור. ומסך חיצוני כלשהו.

או לפחות מארז XPC שיכול להכנס איפשהו בסלון הרכב - כמו גם מחשבים ישנים של HP שהם מספיק קטנים בכדי להכנס מתחת למושב - יש להם כמה סדרות כאלה hp-c או e-pc אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא חושב שkama היתה קיימת לפני חמש שנים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...