Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק ההצהרות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף סובארו אוטבק 3.0 על פני טויוטה לנד קרוזר.

• מכיון שלמרות המראה האנדרדוג שלה, היא מצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש בשטח.
  • יש לה מערכת הנעה סופר יעילה שעדיפה על כל המתחרות ה"נוצצות" כדוגמת X5 וכו'
  • למרות שהיא מתוכננת לשטח,היא מצליחה להוציא ממני חיוכים אדירים גם בכביש לעומת הטויטה המגושמת.
  • המנוע שלה ממכר.
  • היא בטוחה יותר מבחינה פאסיבית, בעצם גם אקטיבית.
  • בעדר של קופסאות עם גלגל מאחור, היא נראית אחרת ושונה.
  • היא מרגישה איכותית יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי הכל, ממש הצליחו להצחיק אותי בכמה טקסטים

אז עכשיו תורי :

אני מעדיף רכב עם דפיקות ושריטות מאשר רכב מבריק

נו תגידו, אני משוגע ?

פשוט שעם רכב מבריק בלי אף דפיקה צובט לך הלב כל נגיעה הכי קטנה וכל שריטה שמישהו משאיר, בעוד שרכב אנושי עם קצת אישיות זה בסדר לחזור לחניה ולגלות שהוא צבר עוד שפשוף

דודי (ז"ל) הביא זאת לאומנות, לרכב שלו יד דפיקות מסביב כל הרכב ומישהו שבאמת עצבן אותו הוא ביצע איתו התנגשות קלה וגרם לשריטות לשניהם, אבל לו זה ממש לא הפריע...

סיבה נוספת - הסיכוי שיגנבו אותו צונח פלאים.

פורסם

אני מעדיף רכב ספורטיבי ישן על פני הוט האצ' חדשה מהניילונים.

1. כי גם במהירות חוקית אתה יכול להינות מהרגשה שאתה מתגרזן, כשבהוט האצ' אתה באמת צריך לנסוע מהר מדי וחזק מדי כדי להרגיש שאתה לא באחותן הקולד האצ' מסיעת הסטודנטיות.

2. כי יש לו בפנים ריח של אוטו ולא של חדר המתנה. מין סירחון נעים של שמן ושל ריפודים ודיפונים שאכלו כמה נזילות בכל החורפים שעברו עליהם.

3. כי אתה חבר הרבה יותר טוב של האוטו שלך. העירנות שלך לא יכולה להסתכם בהצצה מדי פעם למד המרחק כדי לראות מתי הגיע הזמן ללכת לטיפול במוסך המורשה. אתה מקשיב לו כל הזמן ודואג. כל פעם אתה מחליש את הרדיו כי נדמה לך שהקראנק דופק רק כדי לגלות שאופנוע עוקף אותך, בכל פעם שאתה מריח משהו מוזר הלב מתחיל לרוץ ואתה מאט ומתחיל לרחרח האם זה סירחון של איזור תעשיה או שהאוטו התחיל לבעור, כל רשרוש אומר לך שהאוטו רוצה צומי. והוא יקבל. וזה כיף לתת לו.

4. כי בחיים לא יילך מנוע צעדים, למבדה או מד החום האנאלי של מחשב חימום מושב הנהג. אם משהו מתקלקל, סיכוי לא רע שלא צריך להזמין גרר ולהתקשר לבנק לבקש הלוואה אלא אפשר לסדר אותו בעזרת תכולת ארגז כלים ביתי.

5. כי נחמד לפעמים להיות שונה מכולם. ולהחזיק רכב ספורטיבי ישן זו דרך הרבה פחות כואבת להיות שונה ומיוחד מאשר לצעוד במצעד הגאווה בירושלים.

6. כי אני תפרן...

פורסם

אני מעדיף את המיאטה שלי על פני הרבה מכוניות ספורט אחרות שמוכנות ברמה זו או אחרת לימי מסלול.

נכון, היא לא הכי מהירה, הצמיגים שלה לא רחבים מספיק, הבלמים יכולים להיות טובים יותר ולמרות שיכולת המשיכה שלה מוגבלת יש מצבים שבהם עוד 100 כ"ס יעשו לה רק טוב. אה, והיא גם יותר מדי רכה בכל מיני מצבים.

ההנאה של לבנות לבד את החלקים בבית ואח"כ לקחת אותה למסלול כדי לוודא שהשינויים אכן עובדים תוך כדי השפלה של מכוניות אחרות שעולות פי כמה וכמה שווה את הכל.

ולמרות שההצהרה הבאה נוגעת יותר לאנשים מאשר למכוניות, ההצהרה הראשונה מביאה אותי להצהרה מספר 2 -

אני מעדיף לראות אנשים שמשפרים רכב בעצמם מתוך התנסות ובעיקר יישום של ידע תיאורטי מאשר אנשים שהולכים וקונים את כל החלקים הכי "שווים" כדי לשפר את רכבם.

אין מה לעשות, אפילו פרוייקטים נוסח פרנקנשטיין מוטורי עושים לי את זה הרבה יותר מאשר מי שמשלם לאנשים אחרים כדי שיעשו בשבילו XYZ לאוטו או שפשוט קונה ערימת חלקים בלי להבין מה דרוש ומה לא כדי להפוך את הרכב למהיר יותר.

כיף לדבר עם אנשים שיודעים על מה הם מדברים או אפילו סתם מתנסים ביישום ידע תיאורטי, גם אם מדובר בפרוייקט קטנצ'יק כמו תיבת אויר לפילטר פתוח.

מוטי

פורסם

אני מעדיף הגה שצריך בשבילו כח על הגה כח

מרגישים יותר טוב את האוטו

זה נותן לאוטו כיוון יותר מדויק (בניגוד למשהו עשוי מחמאה שאתה מסובב עם אצבע והאוטו נוסע לאנשהו)

זה מנפח את השרירים בידיים (ולא רק בידיים)

אני מעדיף טרנטה ב-5K שקל על אוטו חדש

לא חבל להתעלל בה (אפשר לעשות דברים שלא הייתם חושבים עליהם עם אוטו חדש)

במקרה שנמאס ממנה כלל, מוכרים אותה לחלקים וקונים טרנטה אחרת

במחיר מציאה אפשר להשיג אוטו שהיה פעם רכב יוקרה (טוב, זה היה בתקופה שמייקל ג'קסון כיכב בראש מצעד הלהיטים)

לא חבל לתקן אותה במוסך של ערבים בלי קבלה (ולהשיג מחיר זול פלאים)

לעבור טסט? מה זה? ב-200 שקל פשוט אפשר לבוא למכון טסטים בלי האוטו :twisted:

לא צריך להשקיע במיגון הרכב (מי האידיוט שייקח את זה?)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מעדיף BMX על אופני הרים.

כי הן יותר חזקות, יותר איטיות ומביאים איתן יותר קוסיות.

נ.ר. ו-א.א. אני חושב שמשהו עובר על המערכת.

לפעמים שרשור הוא קריאה לעזרה :)

אה, אני גם מסכים עם כל מילה שאישפוז כתב.

אה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

- אני מעדיף פזו' 205 על אימפרזה טורבו כי:

* עם אימפרזה לא הולכים למכולת.

* לפז'ו לא יורד הצבע הזוהר בכביסה.

* עם פז'ו אתה לא יכול להמריא אפילו בטעות.

* פז'ו לא יכולה להגיע עם מדבקה של אמדוקס מאחורה.

* קרבורטור בהונגרית נשמע כמו מילה גסה.

* פז'ו לא צריכה קרבוסילן שמעבירים הילוך.

* בפז'ו אפשר לנשנש מהדש בורד אם רעבים בזמן נסיעה.

* בפז'ו אין צורך בדברים מיותרים כמו מד טמפרטורה, או שעון טורים, יש נורת STOP.

* אני מעדיף פז'ו על .....אמ....על....אהה....אולי...אמ....טוב....קבלו ביטול...

אבי .פ. :smile:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני מעדיף FORD MUSTANG BOSS 1966 על פני כל אוטו ספורטיבי שקיים קיום

כי פעם לא היו חושבים על מערכות בטיחות,

כי במכוניות ספורט של פעם בכל פעם שהיית מסתכל על דוושת הגז בסיבוב היית נכנס להיגוי יתר מטורף,

כי במכוניות ספורט של פעם כשהיית נותן גז אנשים היו מאבדים את חוש השמיעה,

כי זה אוטו שלא חוסך ממך כלום, אתה מקבל את כל ההיגוי, את כל כוח המשיכה של המנוע הענקקק הזה שבועט אותך לתוך המושב ועובד בצורה ברברית ביותר של ללכת עד הסוף עם כל הכוח, עוד פעם - בלי לחסוך ממך כלום, גם לא בדלק :) ואלה רכבים מטורפים שרק פעם היו יודעים לעשות כמותם,

כי Ford mustang הייתה בסרט עקיצה ב 60 שניות - מסמך דוקומנטרי חיוני לכל גבר בעולם :)

כי Mustang BOSS יהיה רק לי מכל האנשים בארץ (ביום שיהיה לי מספיק כסף לייבא אותה), :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

"אני מעדיף יונדאי גטס 2003 על טויוטה קורולה 2003"

מהקורולה ציפיתי ליותר,מהגטס ציפיתי לפחות.

וכמו שאמר חברנו רוני - " טויוטה קורולה -המקרר"

פורסם

אני מעדיף מיאטה NB על פני כל מכונית על. (ללא קשר לעלויות)

כי אפשר לנסוע איתה 35000 ק"מ בשנה מבלי תקלות ומבלי בעיות גב.

כי אני יכול ללכת לגימקנות ולהחשב בתור אנדרדוג מול הקליאו ומול רכבים אחרים.

כי הגבולות של המיאטה מספיק נמוכים כדי שאוכל לזרוק איתה בכל פניה.

כי אפשר לשחק איתה, להחליף חלק פה, לשפר קצת שם. ולאט לאט (טוב זה דווקא כן לפי תקציב) להפוך אותה לטובה יותר ומתאימה יותר לנהג.

פורסם

כי Mustang BOSS יהיה רק לי מכל האנשים בארץ (ביום שיהיה לי מספיק כסף לייבא אותה), :)

יש BOSS בארץ, אומנם לא שנת 66 אבל יש.

אני מעדיף פיירבירד טרנס אם 95 על כל מיאטה או אימפרזה טורבו

* כי טוב להיות שונה.

* כי שאגה כזאת אי אפשר לקבל משום דבר אחר חוץ מאמריקאית.

* כי אנשים יגידו שאתה טיפש.

* כי אני נימשך לדברים לא אמינים.

* כי זה בין העיצובים הכי טובים בעולם.

* כי אני אוהב להסתבך עם דברים כמו איך אני שם לדבר הזה גיר ידני {כולם אוטומטיות פה:x }.

* כי ההספק שאפשר להוציא מהדבר הזה מטורף.

* כי אם אני לא ישלוט בדריפטים אפשר להאשים את האוטו:-D .

* כי בנות לא יודעות מה זה וחושבות שזה איזה פרארי.:lol:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני מעדיף לנהוג בארץ מאשר באיטליה

• כי באיטליה אני על רכב השכרה
  • כי באוטוסטרדה עם רכב השכרה גם אם תמעך את הדוושה לתוך הרצפה שעה תהיה חייב להשאר בנתיב האמצעי, וכל הפאסאטים והאאודים דיזל מראים לך אגזוז.
  • כי פתאום בתחנת דלק או בחניה בחוף ליד בתי הקפה עומדת לידך פרארי ואתה אוכל את הלב.
  • כי בארץ אתה פוגש מכרים ברמזור.

בכל זאת אני מעדיף לנהוג באיטליה.

- אני מעדיף פזו' 205 על אימפרזה טורבו כי:

* עם אימפרזה לא הולכים למכולת.

* לפז'ו לא יורד הצבע הזוהר בכביסה.

* עם פז'ו אתה לא יכול להמריא אפילו בטעות.

* פז'ו לא יכולה להגיע עם מדבקה של אמדוקס מאחורה.

* קרבורטור בהונגרית נשמע כמו מילה גסה.

* פז'ו לא צריכה קרבוסילן שמעבירים הילוך.

* בפז'ו אפשר לנשנש מהדש בורד אם רעבים בזמן נסיעה.

* בפז'ו אין צורך בדברים מיותרים כמו מד טמפרטורה, או שעון טורים, יש נורת STOP.

* אני מעדיף פז'ו על .....אמ....על....אהה....אולי...אמ....טוב....קבלו ביטול...

אבי .פ. :smile:

אני מעדיף אימפרזה טורבו על פז'ו 205

• כי יש לה יותר מרחב במושב האחורי
  • כי סובארו יותר אמינה מפז'ו
  • כי אם כבר יש לי אוטו מכוער אז לפחות שיהיה מכוער בדאווין.
  • כי קל יותר למצוא פראיר שיקנה אותה אחרי שקרעתי לה את הצורה, דפקתי אותה מכל כוון ושפכתי לה את המנוע.

אני מעדיף מרצדס E230 על פני 205GTI.

ב-205GTI לא נכנסת עגלת תינוק בתא המטען.

במרצדס אפשר בקלות להכניס עגלת תינוק ועוד נשאר מקום לטרמפולינה, סל-קל, לול מתקפל (גם כשהוא לא במצב מקופל), 4 חבילות חיתולים (היה במבצע), ונשאר מקום.

אני מעדיף 205GTI על פני מרצדס E230.

אשתי לא תוכל להגיד לי: "יש מבצע בסופרפארם, תעבור בדרך ותביא חמש חבילות חיתולים, אה, ותביא בדרך גם את הלול המתקפל והטרמפולינה מאחותי".

לעומת זאת היא תגיד : "עם העגלה הזאת אתה לא לוקח את הילדים לגן בבוקר!"

נו?

אני מעדיף לא לרחוץ ולסדר את האוטו בכלל

• כי המצב של נקי ומסודר ממילא נמשך רק כמה שעות וכדי שרוב הזמן האוטו יהיה נקי אתה צריך לרחוץ ולסדר אותו כל יום
  • כי כשהאוטו נקי כל השריטות והדפיקות הקטנות שבדרך כלל מוסתרות ע"י הבוץ והאבק פתאום זורחות במלוא תפארתן.
  • כי כשהוא נקי אתה כל הזמן צריך לשים לב איפה אתה נוסע ואיפה אתה חונה (זהירות - אתר בניה במורד הרחוב, נעשה סיבוב ונחנה ברחוב המקביל)
  • נא באוזן למורה שנתנה לי ב' בסדר ונקיון בכתה א'.

וגם

אני מעדיף להתחרות במרוצים בפלייסטיישן מאשר במסלול

• כי כשעוקף אותך המחשב אף אחד לא רואה את הבושה

עריכה:

הטקסט של אישפוז שירה צרופה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1125118#post1125118

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...