Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב לרעש מוזר שברכבי(אמפרזה 1.6 אוטומט ) מן רעש מנוע כמו חשמלי כזה צורב כמו שמסובבים את ההגה עד הסוף ונוסעים , יש לציין שרק בנסיעות קצרות הרעש נשמע ואם אני לא טועה בכל התחלת נסיעה, אגב הרכב עומד כרגע על 55 אלף קילומטר שנת 2004 , מקווה לתשובה לילה טוב דודי!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

לא מומלץ לסובב את ההגה עד לסוף המהלך. אתה שומע את המשאבה שלך גוססת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה משאבה?

ואני יודע שלא מומלץ אני גם משתדל שלא, לפעמיים פשוט אתה נכנס למצב שחייב כדי לצאת.

!Blue Subaru Impreza

פורסם

מומלץ לא לסובב את ההגה עד הסוף, אלא להגיע לסוף ולהחזיר מעט,

ובענין הרעש,יכול להיות שהרצועה לא מתוחה ובעומס היא חורקת.

STI 2004

פורסם

מה הוא שואל ומה אתם עונים.

הבחור התכוון שהוא שומע רעש שדומה בצליליו לרעש של משאבת הגה כח כשמסובבים את ההגה עד הסוף,לפי דבריו הרעש הזה נשמע רק בתחילת נסיעה או בנסיעות קצרות.

איך הגעתם שמשבת הגה גוססת באימפרזה 2004 ?

מי אמר שזה משאבת הגה בכלל?

אני אומר, יש לך אחריות , במסגרת האחריות לך למוסך מורשה ושאל דעתם בעניין, יכול להיות שזו רצועה ויכול להיות משהו אחר, בכל אופן לפני שאתה מחליט לעשות משהו , תברר בכמה מקומות במקביל.

משאבת הגה כח לא הולכת כ"כ מהר ובטח שלא באימפרזה 2004.

יום טוב.

פורסם

אוקיי תודה על התשובות, עכשיו יש לי עדיין אחריות אבל אני מטפל אצל חבר שיש לו מוסך ועושה עבודתו נאמנה כי ,"באחריות תמיד אתה יוצא שאין לך אחריות "

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...