Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולקסווגן פולו ידנית ובבוקר (אני גר בצפת...קר מאוד בלילה :)) קשה לאוטו ל"התעורר" אז אחרי שאני מתניע המד סל"ד מתקשה להתרוממם עד ל - 1 כך שאני נאלץ "לעזור" עם לחיצה ממש קטנה על הגז עד שהוא מגיע ל - 1 ואז אני עוזב אותו למשך דקה ואז מתחיל לנסוע

יש מצב שהסטארטר עומד להגמר \ בעיה בקוטבים \ משהו קריטי אחר?

תוה מראש לעוזרים

יום טוב לכולם! :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קוטב אחד- הרבה ק?ט?ב?ים.

אתה מרגיש סטרטר חלש? אם לא כנראה שהבעיה לא בסטרטר או בחיבור אליו.

בכל מקרה מה הכוונה מתקשה לטפס ל-1000 סל"ד? אתה מתכוון שהוא נמצא על 800 בערך ולא על 1000 כמו שאמור להיות כשהאוטו קר? או שכשאתה עוזב את הדוושה הטורים נופלים לגמרי?

אם אתה מניע עם קצת גז אז הוא כן מניע מהר? אם לא ניסית נסה.

נשמע שהבעיה היא בכיוון המצערת/לחץ דלק. כדאי לבצע עוד בדיקות אלימינציה כמו שתארתי למשל ואם לא עוזר לקרוא תקלות מנוע. בדר"כ דברים כאלה נרשמים שם.

לגבי קידום הצתה כמו שהוזכר, לא הייתי ממהר לקדם הצתה לפני שאני בודק. למערכת ההצתה יש Hall sensor שתפקיו להגיד למנוע באיזה מצב הקאמשפט. ו- knock sensor שתפקידו להרגיש נוקים במידה וההצתה לא מתוזמנת לדעתי אם תקדם את ההצתה ידנית המחשב יפצה על זה.

פורסם

אופיר,ההצתה שלך מאוחרת,יש לקדם מעט את ההצתה, ולאחר מכן לעדכן כאן בפורום.

אם תכוון הצתה בלי לעדכן בפורום,זה לא יעבוד. :lol:

בברכה דוד.

עריכה*,אתה עלול להטעות אותנו,מפני שלא כתבת מודל/נפח/קרבורטור/הזרקה ?.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מנוע 1000סמ"ק שנת 1998 (הגרסה הקטנה)

הזרקה? האוטו מתודלק בנזין...(אוקטן 95)...:)

avivz - האוטו מתניע על 0 ועולה ישר למשו כמו 400 ואז רואים ש"קשה" לו לטפס ל1000...אז אני נכנס לתמונה ונותן מעט גז כך שהוא מתרומם ל1000 ונשאר שם :)

אותה סיטואציה חוזרת על עצמה אם אני מניע את האוטו שוב לאחר 5-6 שעות (לדוגמה יוצא לאיפשהו בהפסקה בעבודה...אזי האוטו עומד משו כמו מ7בבוקר עד 11-12\מתי שאני יוצא לאיפשהו

זה לא נשמע לי כמו תקלה קריטית אבל אשמח לשמוע דעות\הצעות לטיפול ע"מ שזה לא ייגרר לתקלה רצינית :)

תודה מראש לכל העוזרים וסליחה על ההודעה הארוכה

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יכול להיות כיוון של פתח כניסת אוויר בסרק...תבדוק אם אתה יכול לפתוח את בורג של כניסת האוויר סרק טיפה ולראות אם זה משתפר.

טוב שם טוב משמן טוב

• ספונסר פורום
פורסם

דוד בפולו הנל אין כוון הצתה ,כלומר יש אבל צריך לבצע עם סקנר מחובר במצב כוון בסיסי כל מה שללא הסקנר יקבל פיצוי מהמחשב למקום שאליו הוא כוון בתחילה.

הבעיה שלך היא או בעיה בחיישן טמפ מחשב (דבר מאד שכיח) או מצערת מלוכלכת שנמצאת בקצה טווח הפיצוי ואינה יכולה להוסיף עוד סלד ,או שהיא עצמה תקולה .

תהנה.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מנוע 1000?

תרשום את קוד המנוע (3 אותיות) כפי שרשום לך ברשיון.

אני אבדוק היום יותר מאוחר את הנתונים של הסל"ד סרק ושל כיוון אם אפשרי (למרות שלדעתי לא).

בכל מקרה אם הסל"ד כשהמנוע קר (כביכול המחשב מדמה צ'וק מופעל) נמוך יותר משהמנוע חם נראה לי מאד הגיוני שהבעיה במצערת.

• ספונסר פורום
פורסם

פולו 98 מנוע 1000 דגם מנוע - AER

פורסם

ידידי רון, איך אתה יודע שהקוד הוא AER,אתה מכיר את האוטו שלו ?.

ולמה אני שואל,כי בנפח 1000 שנת 98 יש שלוש סוגי קוד.AER/ALD/ALL.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

הרכבים שנסעו בארץ הגיעו בשנה הזאת 98 עם מנוע AER הזרקה רב נקודתית בבקשה תבדוק אותי

בוא נחכה לתשובה שלו.

פורסם

כנראה ששכחתי לציין אך לדעתי האוטו שלי פשוט לא אוהב חורף ;) קניתי את האוטו באמצע יולי (קיץ) ולא היו לי בעיות התנעה בבוקר כמעט בכלל עד לפני 3שבועות שהסתיו התחיל...

כנראה שקצת קור בלילה מקפיא את המסכן :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אתה מתכוון לרשום את קוד המנוע או שתמשיך להחזיק אותנו במתח? :-)

בכל מקרה אחרי שאמרת שהאוטו שלך לא אוהב חורף אני דיי משוכנע שהבעיה היא מצערת. אם תחכה מספיק תראה שזה ישתנה עם שינויי מזג אוויר לכאן ולכאן. אני חוויתי את אותה תופעה וגם חבר שלי עם סקודה שיש לה אותה מצערת.

אני לא אלאה אותך בפרטי התקלה במצערת אבל אני דיי משוכנע ששם הבעיה. זאת מחלה במכוניות האלה.

כמובן שמה שאני אומר הוא בגדר אינטואיצה על סמך ניסיון. תיגש לדיאגנוסטיקה (או חשמלאי מומלץ) כדי לאבחן את התקלה.

פורסם

לא יודע בדיוק את הדגם (הגיבו מעלי שיש רק 3 דגמים...אז לא יכול להיות קשה מדי לנחש? :))

גם לא יודע איפה רואים את הדגם \ מעדיף לא לנגוע :) פחד שכזה קשה להסביר :)

תודה מראש על העזרה

אופיר

GTI

סאאמק כולכם.

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך פחד מלגעת ברישיון רכב ?

פתח את הרישיון רכב ,בעמודה השמאלית כתוב דגם מנוע ולידו שלוש אותיות באנגלית תראה שם ותחזור אלינו אנשים פה רוצים לעזור לך .

פורסם

דגם AER

חשבתי שצריך לפתוח מכסה מנוע לפרק דברים וכו'..אנערף אני לא מבין הכי גדול :)

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...