Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי אנשים טורחים לרשום לך תשובות מנומקות ככל שניתן ואתה לא טורח לקרוא כמו שצריך.רשמתי לך כבר בהתחלה שהקוד מנוע רשום ברשיון.

בכל אופן קבל המלצה לחשמליסט/מוסך שיודע לבצע דיאגנוסטיקה ממוחשבת באיזור שנוח לך ויאאלה לעבודה.

למרות שבעל מקצוע מיומן (שגם מכיר את המחלות של ה-VAG'ים האלה) יוכל לקבוע האם זו מצערת בקלות יחסית, בדיקת מחשב אמורה להראות תקלות בנושא throttle, throttle potentiometer, throttle closed position switch או משהו עם Basic setting.

פורסם

יש לחבר סקנר, לקרוא קודי תקלות, אם אין קודי תקלות, יש לוודא קריאת טמפ' נכונה , רצוי בעת הבעיה ,כלומר שהאוטו יעמוד במוסך כמה שעות ולפני שמניעים אותו, לבדוק את נתוני חיישן הטמפ' ובכלל מצב DATA_LIST .

סיכוי גדול כפי שכתב מוסך רון, לחיישן טמפ' תקול.

סיכוי גדול? , אפילו גדול מאוד!

מובן שיתכנו תקלות אחרות ואו נוספות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מנסיון: עד החורף שעבר היתה אצלי תופעה דומה. בקיץ היא היתה מניעה כמו נינג'ה, בחורף פשוט לא היתה מוכנה לזוז. מה לא ניסיתי? מה לא החלפתי? כמובן, גם כשהשארתי אותה לילה שלם במוסך כדי שהמכונאי שלי יניע אותה בבוקר, היא הניעה כאילו לא קרה כלום.

הפתרון בסוף היה פשוט עד כדי כאב: כנראה שבמכסה המפלג היה סדק זעיר ובלתי נראה לעין שדרכו חדר אויר הלילה הקר והלח לחלל המפלג וגרם לשיבוש בניצוץ. החלפה של מכסה המפלג בעלות מגוחכת של כ-40 ש"ח שלחה את הבעיה הזאת לעולם שכולו טוב. אני מציע לך בחום להתחיל מהאופציה הזאת לפני שתתחיל לשפוך כסף על אופציות יקרות יותר.

נ.ב.: שכחתי לציין, אבל בנסיון לאתר את הבעיה, הוחלף גם חיישן טמפ'. מיותר לציין שהבעיה המשיכה, אבל בכיס נוצר לי חור של כמה מאות שקלים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב אכן הנתונים שתוארו כאן לא מספיקים כדי לאבחן את התקלה.

נראה לי יותר לכיוון המצערת/חיישן חום ולא מכסה מפלג כיוון שכשהוא לוחץ על הגז הטורים עולים (רק שאנחנו לא יכולים להרגיש מכאן אם באופן חלק).

אני מצטרף לדני שכדאי להתחיל מסריקת תקלות.

• תוכן חדש...