Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נכתב בעיתון שערוץ 10 נמצא כרגע בתהליכים לרכישת התוכנית, ושבינתיים שידורה נדחה עד לסיום הרכישה.

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם

שני דברים:

1- הטלפון שלי,לפרטים והרשמה,הוא 0547831819.

2-נכון להיום,התכנית נמכרה לערוץ 10,לכן היא לא תשודר היום בערוץ 5,אלא במועד מאוחר יותר ב'פריים טיים',בערוץ 10.

שוב,נשמח לכל עזרה בנושא הקהל

תודה

אוריאל

פורסם

אולי אני מקדים את המאוחר ואולי אני פסימי, אבל יש לי הרגשה שהמעבר לערוץ 10 יהווה גזר דין מוות מהיר לתוכנית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
אולי אני מקדים את המאוחר ואולי אני פסימי, אבל יש לי הרגשה שהמעבר לערוץ 10 יהווה גזר דין מוות מהיר לתוכנית.

זאת גם דעתי,היו צרכים לתת לתוכנית לרוץ עונה אחת או שנתיים ב ספורט 5 ורק אז לעבור לערוץ 10 אם בכלל

מנהל מועדון PCR

אדיר.

פורסם

כאן אוריאל

הצילומים יתקיימו כמתוכנן,מועד השידור עוד לא נקבע.

נעשה מאמץ שהמעבר לערוץ 10 ימצה את היתרונות(ויש כאלה)של עבודה עם ערוץ מסחרי.

באים?

אוריאל

פורסם

מגיע עם כבוד האשה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בנתיים התכנית עוד לא עולה לאויר,והפירסומים לא נכונים.

המעבר לערוץ 10 התרחש רק אתמול ולכן לא עודכן עדיין לוח השידורים.

נא לעדכן אותי עם מגיעים לצילומים ב[email protected]

מספר המקומות מוגבל וצריך לשריין מקום

פורסם
זאת גם דעתי,היו צרכים לתת לתוכנית לרוץ עונה אחת או שנתיים ב ספורט 5 ורק אז לעבור לערוץ 10 אם בכלל
אני איתכם!

את טופ גיר משדרים בbbc prime וזה ערוץ לא משהו!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אתה לא בכיוון.

Top gear היא תוכנית של ה-BBC, שהוא גוף ממלכתי. בארץ/בעולם היא משודרת ב-BBC prime, אבל זה לא קשור לטיב התוכן בערוץ הזה.

הבעיה לדעתי יכולה לנבוע מעצם העובדה שערוץ 10 הוא מסחרי, ואוריאל (stranger) אף נגע בעניין בצורה תת-הכרתית (או שלא). לעבודה עם ערוץ מסחרי יש את היתרונות הברורים (כסף, כסף וכסף), אבל עם הקישור הבלתי אמצעי לכסף באים גם חסרונות, שבמקרה של תוכנית רכב בארץ עלולים להסתמן כבעלי משקל כבד.

כולי תקווה שאני טועה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

BJM

את טופ גיר משדרים בBBC2 אם אינני טועה, בארץ אתה רואה את זה בפריים.

BBC הוא גוף ענק, יש לו כמה וכמה תחנות רדיו ומספר ערוצי טלויזיה יעודיים - כמו למשל רשת פוקס בארה"ב או סקיי בבריטניה

הנה בבקשה:

http://www.bbc.co.uk/tv/

רשימת התחנות שיש לביביסי.

וכמו שאמרתי BBC2 הוא ערוץ לא נחות בכלל, ומגוון התוכניות שלו - ממה שראיתי באתר לפחות הוא גדול ואיכותי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני רואה TOP GEAR באגו וב BBC PRIME אבל משום מה התוכניות שמה ישנות ולא מתעדכנות.

אלון

נ.ב

לגבי צילומי הסידרה "המופע המוטורי" זה מתוכנן למחר?

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

אני הבנתי את זה, אבל צריך להירשם או משהו כזה?

או שפשוט אני מגיע למקום?

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

• תוכן חדש...