Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דברים ספציפיים לבדוק באוטו? חוץ ממנוע גיר ושילדה?

איך בודקים אם הקלאץ' בדרך לסיים את חייו לפני תהליך הבדיקה עצמה? (קלאץ' נוקשה או משהו בסגנון)

אשמח לטיפים, תודה רבה.

פורסם

שרשור ישן על אימפרזה טורבו לפני קניה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=27211&page=1&pp=15&highlight=%E0%E9%EE%F4%F8%E6%E4+%E8%E5%F8%E1%E5+%E1%E3%E9%F7%E4

עוד אחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130524&highlight=%E0%E9%EE%F4%F8%E6%E4+%E8%E5%F8%E1%E5

אגב, בחיפוש מצאתי עוד.

אני מבין שירדת מהקליאו?:-(

פורסם

תודה איתי, אני חיפשתי על הWRX כי זה אוטו שונה ולא ציינתי זאת, על כך אני מתנצל.

בכל מקרה לא ירדתי מהקליאו אבל אנחנו מחפשים במקביל כמה רכבים ונפלנו על אימפרזה שנשמעה טוב (גם הקליאו שהלכנו לבדוק נשמעה טוב) ומסתבר שגם היא, כמו הקליאו, לא משהו בלשון המעטה!

היה קצת מוזר שהבעלים התחמק מלמצוא את הספר טיפולים של האוטו או לתת לנו יפוי כוח, אז עם קצת קשרים הצלחנו לגלות שהטיפול האחרון שנעשה היה לפני שנתיים ו-4 חודשים, ועל הספידומטר היה רשום 70K ק"מ, וזאת שהאוטו בא לטיפול 3 שבועות לפני ועל הספידו' היה 64K, ז"א עשה המון ק"מ, ועכשיו רשום לו אחרי שנתיים ו-4 74K ק"מ.

בקיצור שיחקו עם הספידו'!

:(

ממשיכים לחפש

פורסם

על איזה קליאו מדובר?

תשמע, רכבים כאלה אכן קשה למצוא במצב טוב ולכן מה שאתה צריך זה סבלנות(בסוף אתה לא קונה רכב זמני?).

אולי החיפוש מעצבן, מתסכל, מרגיז, אבל ברגע שתקנה את המכונית שאתה רוצה, זה שווה הכל.

בכל מקרה אם אני ישמע על משהו אני יודיע לך, בהצלחה בהמשך החיפושים!

• תוכן חדש...