Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית היה מגבר של אלפיין V12 למכירה

הוא לא נמכר בגלל שאנשים חושבים שהוא כמו כל שאר המגברי מדבקות והציעו לי עליו 400 שקל/:

אחלה מגבר מהסדרות הישנות של אלפיין

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המגבר המודבר הוא זיוף....היה לי אותו לפני כמה שנים....אפשר להוריד את הפס הכחול שיש למטה ומתחת כתוב את השם של המפעל הסיני שבנה אותו....כולל דגם....וזה בטוח לא אלפיין!!

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

חברים, אני בשוק, הורדתי את המדבקה הכחולה ואכן המגבר מזוייף!!!!

קשה לי להאמין כי הוא עבד כל כך טוב, ואל תחשבו שאני מהערסים הקטנים שלא שמעו כלום שיגידו שמגבר זבל סיני הוא טוב זה הדבר שאני הכי שונא לראות ברכבים.

אבל לא נורא, לומדים מטעויות, גם ככה אני בתכנונים בלהחליף מגבר בלי שום קשר.

קיצר שיהיה בהצלחה ואל תקנו "אלפיין" =)))

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על הקפצת שירשור כה ישן אבל הוא הכי קרוב לשאלתי:

מציעים לי את הדגם המקורי,במחיר של 700 שקל,האים זה שווה?לדעתי ורק לדעתי הוא מקורי ולא זיוף כי הבנאדם שמוכר אותו מכר שלי ואני די סומך עליו,האים כדאי לקנות מגבר שכזה שכבר נושם אוויר איזה 6 שנים?

אם זה חשוב הרכיבים שיוגברו איתו הם קומפוננט מורל פולס וסאב כלשהו שאינו ניבחר עדיין בשלב זה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עם כל הזיופים שהראו לך פה אתה בטוח שלא מכרו למכר שלך זיוף תיבדוק טוב אצל מישהו שמיתעסק או היתעסק עם אלפיין המקורי כמובן

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לפי מה שאני יודע המגבר אצלו יד ראישונה,הוא עובד בתחום של מערכות וכול הדברים האלה,כלומר בנאדם מקצוען.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למה תמונה?להוכיח שהוא מקורי??

חברה בסך הכול שאלתי האים כדאי לשלם עבורו את המחיר 700?

פורסם
למה תמונה?להוכיח שהוא מקורי??

חברה בסך הכול שאלתי האים כדאי לשלם עבורו את המחיר 700?

על מי אתה כועס? :wink: אנשים מנסים לעזור לך לא לקנות את הזיוף ורוצים לוודאות שזה אכן מגבר מקורי של אלפיין.

אז תעלה בבקשה תמונות אם יש.

דגם מדוייק וכו'.

פורסם

אין לי תמונות של המגבר הנ"ל,יש תמונות בתחילת התרד,אותו מגבר,לא חיקוי.

אני לא שואל כיצד לבדוק שזה לא זיוף,תודה מכול מי שניסה לעזור לי בזה,שוב פעם השאלה האים כדאי לשלם 700 שקל על מגבר שייצא לאור לפני כשש שנים?

או שכדאי פשוט לקנות מגבר חדש?

פורסם

בתור אחד שמחפש לקנות מגבר 4 ערוצים והתקציב דל אני קורא את כל הפוסטים לגבי מגברים ונכנס לכל האתרים שמוכרים אביזרים,אני לא מבין למה לך לקנות מגבר בן 6 שנים ב 700 ש"ח אלפיין תאו לא אלפיין תוציא עוד 300 ש"ח ותקנה חדש.

תהיה שקט ורגוע.

פורסם

אני יודע שאין שום תיעוד על המגבר בגוגל,אולי בגלל כמות הזמן שעברה משנת ייצורו.

ולבחור מעליי,אין לי בעיה להשקיע עוד 300 שקל על מגבר,פשוט אני כבר חודש שובר את הראש איזה מגבר ליקנות בתקציב שיש לי ושייתן לי תמורה הכי טובה לכסף כי זה חתיכת סכום בשבילי,אני תלמיד עדיין.:shock:

• תוכן חדש...