Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם המגבר תקין ואורגינלי אז 500 שקל נשמע סביר.

נמכרו המון זייופים של מגברי אלפיין בשנים הללו, גם בארץ וגם בעולם. כדאי שבעל מקצוע שיכול להבדיל בין מקור לזיוף יתלווה אליך לפני הרכישה כי חבל לשלם 500 שקל על זבל סיני ישן.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לי יש את המגבר הזה (תראה בחתימה). אני שילמתי 650 ש"ח יד שנייה ואני מרוצה ממנו עד הגג רק השאלה היא מה אתה רוצה לחבר אליו.

אני עובד איתו בגיין כמעט מלא כבר שנה ולמרות זאת אין עיוותים והוא לא מתחמם, לא נכנס לי לפרוטקשין אפילו פעם אחת . סוס עבודה באמת.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

למרות שהתמונות מטושטשות ניתן לראות שהמגברים לא בדיוק זהים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לי יש את המגבר הזה (תראה בחתימה). אני שילמתי 650 ש"ח יד שנייה ואני מרוצה ממנו עד הגג רק השאלה היא מה אתה רוצה לחבר אליו.

אני עובד איתו בגיין כמעט מלא כבר שנה ולמרות זאת אין עיוותים והוא לא מתחמם, לא נכנס לי לפרוטקשין אפילו פעם אחת . סוס עבודה באמת.

אתה מודע לזה שהוא מזוייף, כן?

פורסם

אין לי את המגבר השחור, יש לי את המגבר הכסוף כמו בתמונה הראשונה ששלחו.

1.לא נראה לי שזה זיוף כי ממי שקניתי אותו הראה לי את הקופסא שלו המקורית.

2. זה שאין עליו נתונים באינטרנט זה לא אומר כלום יש המון מגברים שאין עליהם נתונים מחברות מוכרות עוד יותר.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

1.לא נראה לי שזה זיוף כי ממי שקניתי אותו הראה לי את הקופסא שלו המקורית.

קופסה לא הופכת מגבר למקורי,

למקרה שעדיין לא הפנמת- קנית זיוף.

קשה להודות בכך, אבל לא צריך לחפש תירוצים.

אגב,

כולם טועים?

אין תיעוד בגוגל -אבל אצלך יש את המקורי ?!

ZZR

פורסם

רומן,

באתר של אלפיין אין איזכור לדגם הזה, גם בגוגל המידע מאוד דל. לכן, סביר להניח שמדובר בזיוף. כמובן שלקנות את הזיוף הזה במחיר של 500 ש"ח זה לא משתלם.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

קשה למצוא מגבר V12 מהסדרה הישנה שהוא מקורי של אלפיין במיוחד שהמחיר שהוא דורש 500 שקל המגבר הזה נחשב לאחד המגברים הכי טובים שהיו בשוק ויש כאלה שטוענים שאפילו הV12 החדש שהוא דיגיטלי אינו מתקרב לאיכות של הסדרה הישנה, אני ממליץ לך עם זה המחיר 500 שקל ובא לך להיות 100 אחוז בטוח שזה מקורי לשלוח אותו ליבואן אלפיין בארץ ושהוא יאשר לך את כי מדבקות מבחוץ אפשר להדביק על כל מגבר אבל עם חלקים פנימייים לא מתעסקים

• תוכן חדש...