Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש אדיר!! מעולם מפגש צפון לא נראה ככה....כל הכבוד לכולם שהגיעו, לכול מי שהביא שתייה ואוכל - היה מצויין!!

התמונות ידברו בעד עצמן (למרות שאני לא צילמתי) ובאמת תודה לכולם על ההשתתפות.

בברכת חג שמח, שבת שלום ושנזכה לעוד מפגשים כאלו - תגובתיכם למפגש כאן.

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

היה מפגש פגזזז! היו ממש הרבה אנשים והיה כייף לפגוש אנשים.

תודה מיוחדת ממני מגיעה לאבנר (שראגמן) שתרם מזמנו וישב לכוון לי קצת את המערכת באוטו(אבנר תודה רבה).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היה מפגש ראשון שלי , נהנתי מאוד כמות עצוןמה של מערכות שונות,

לסיכום : נהנתי , היה טוב ובחיים לא חשבתי שאפשר להוציא SPL משתיי סאבים של קנווד כמו שראיתי היום...:lol:

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

היה באמת מפגש מכובד מאוד

כל הכבוד לגיא על השלטים

כל הכבוד לגל על הארגון

וכל הכבוד לצהל

מקווה שהוופלים והכפלי תרמו למישהו

סלבה , אני שמח שאחרי שעה כמעט באוטו של כיוונים וטיים קורקשן שבהם הזמר לא זז מהקורה, נזכרתי במושג פאזה(יותר מאוחר תוקנתי על ידי עופר "מילים מסובכות זה אני" רוטמן שהמושג הוא פאזה חשמלית ולא סתם פאזה)

והעיקר שעכשיו הזמר שר מהעץ ריח (רק קצת יותר למטה)

העיקר שתהיה מרוצה!

פורסם

אנשים אני ביליתי תיום בהתקנה משעממת במיוחד ככה שלפחות תתרמו לי קצת תמונות כדי שאני אשב פה ואכל תלב..

:(

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני בהחלט יכול להגיד כי היה מפגש מדהים, אני אישית מאד הופתעתי לטובה מכל הנוכחים.

לצערי אני לא יכול להגיד שנהנתי, לא שערתי שבחורה יכולה לגרום לי לכזאת מכה כמו היום.

בכל אופן אני מחפש מה לעשות אם עצמי, או ללכת לפסיכולוג או למיון בבי"ח.

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד-היענות מרשימה,גל תקפיד לשמור על הקבוצה מאוחדת !

ממה שראיתי היה 2000 בקבוקי קולה ולא היה שום דבר אחר :lol: ,אולי זה בגלל שאני על כדורים:drinking:.

תמשיכו ככה

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

בהחלט ניתן להגיד שזהו המפגש הראשון בצפון שהיו הרבה אנשים וכייף.

נקווה לשמור על רמה כזאת ויותר טובה.

בהמשך יתפרסמו תמונות וסרטון מסכם של הארוע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...