Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביי ביי פונטו (ז"ל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קודם כל אני שמח שיצאת ברי ושלם וזה הכי חשוב.

2. אני כבר כמה פעמים התשרתי לעיריית חיפה ולמשטרת חיפה ואמרתי להם שעד שהם לא יסדרו את ההשקיעה של דשא בפרויד (מי שמכיר יודע על מה אני מדבר), ימשיכו התאונות.

גם אם נוסעים שם לפי החוק יש כמה מקומום (ממש לפני הסיבובים או עוד יותר מסוכן בתוך הסיבוב) מים זורמים בבוקר ובערב. וראיתי כמ הפעמים איך מכוניות שלפני נכנסות למצבים קיצוניים עקב החלקה.

מה עוד ניתן לעשות על מנת שיסדרו את הטיפטוף של דשא כמו שצריך?

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
השם יישב, נסיך!
אם כבר

השם ילך, אס!

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פרוטז' :D תבוא לסגור להם את הברז :wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היום הייתי במגרש הגרוטאות או אולי "בית הקברות למכוניות" (הייתי צריך למסור את המפתחות - בירוקרטיה מעצבנת).

מזעזע.

מילא שאת מה שפעם היה פיאט פונטו כבר קשה לזהות - פירקו ממנו כמעט כל דבר שאפשר בשביל החלפים, בקושי נשאר משהו...

אבל החלק המזעזע באמת היה לראות את כל השאר. המוני מכוניות מעוכות, מרוסקות, מקופלות. אני הולך שם ומהרהר. אפילו איזה WRX מעוך ראיתי שם. מפחיד לחשוב מה קרה לכל אותם אנשים שהיו ברכבים האלה, או לידם בשעת הארוע.

אחר כך, אחד העובדים שם הבין שאני בעל הפונטו, ואז הוא שואל קצת מבולבל עקב העובדה שאני נראה שלם ובריא יחסית - "היית ברכב בזמן התאונה?"...

המבט המופתע שלו לשמע התשובה החיובית אמר לי שוב את כשכבר הבנתי בעצמי - היה לי המון, פשוט המון מזל.

סעו בזהירות,

ניר

פורסם
טוב, עכשיו אתה צריך לתת לנו תמונות.

מעניין לראות את הרכב.

ניר

מצטער, לא לקחתי מצלמה. תנסה לדמיין רכב שנמעך לתוך עץ רחב למדי, ופורק ממנו בערך כל מה שלא מרותך למקום ועדיין במצב תקין... הגה, חלקים נרחבים מהדש-בורד, ידיות האיתות, דלתות, גלגלים, וכד'...

מעניין לכמה משקל הגיעו :-)

ניר

פורסם

בקיצור

לא בוכים על פונטו שנישפח

מברכים על מזל ולומדים מהשיעור לחיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תמונות אתה תמצא אצל השמאי...

משתתף בעצבונך.

ואם באמת היו לך פלקאן בתור צמיגים-זה יכול להסביר הרבה.

תשאל את סקורניס

הוא שיפד על עמוד 306S16 באותה סיטואציה בדיוק.

• תוכן חדש...