Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לראות את מה שקורה לקבוצת סובארו בתחריות בשנה האחרונה, נראה שכל תחרות מתחילה,או נגמרת לא הכי טוב, ושוב אנו רואים תקלות במכוניות שלהם וחבל, זו הפעם הרביעית העונה שיש לפטר בעית בלמים, ומה שמפתיע זה שהם לא מוצאים את הפתרון לזה, אולי כדי לפטר לקחת את האוטו שלי, הוא בטוח יגיע לסיום:twisted:.אז נמתין למחר שבת, אולי בהשראת החג שלנו פה פטר יוכל לשפר משהו, או ימשיך להזדנב מאחור.

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות

פורסם

רוני

לא יפה איך שאתה מתבטא לגבי לואב, מה לעשות שזו התקופה שלו?

תהיה הוגן וספורטיבי גם אם אתה ממחנה גרונהולם

שנה טובה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אין לי כלום נגד לואב, אני פשוט רוצה שיהיה מעניין! האמת, שאני דווקא מחסידי לואב ולא מחמיץ הזדמנויות להחמיא לו. תקרא את הסיקורים שלי ב"אוטו" :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סוף היום השני סיפק לנו את ההוכחה הטובה ביותר מדוע סבסטיאן לואב נחשב כטוב ביותר , אולי מעולם .

הקרב בין גרונהולם ללואב היה צמוד ורק חיכינו שמישהו יעשה טעות קטנה בכדי לשנות את התמונה .

כרגיל כמעט מי שלבסוף טעה זה מרקוס גרונהולם עם ספין קטן שעלה לו בהובלה בראלי ומשם הדרך היתה פתוחה ללואב להובלה די בטוחה בראלי .

היום השלישי החל עם קטע 17 ושוב סבסטיאן לואב מנצח ,ממשיך את המומנטום מאתמול .

גרונהולם 7 שניות אחריו והפער גדל ל-29 שניות .

הירבונן די בטוח במקום השלישי בהפרש של כמעט חמש דקות אבל מוביל בדקה על שטוהל .

בקטע ה-18 , השני של היום מנצח גרונהולם אבל רק ב-2 שניות , לא משהו רציני כרגע .

loeb-chyp-z-29_240906.jpg

היה מעניין לשמוע את גרונהולם ביורוספורט כאשר אמר כי היתרון שלו על לואב הוא בדרך כלל כאשר הם עוברים על הסטייג' בפעם הראשונה , וכאשר הם עליו בפעם השנייה שם לואב צובר את רוב היתרון שלו .

שווה בדיקה ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אין מה להשוות!!

הצרפתי הפינומן קוטף גם את ראלי קפריסין ומשאיר את פורד וגרוהולם מתוסכלים

סיטרואן מוכיחה שוב שבשילוב נכון של נהג ורכב הם הכי טובים.

עכשיו צריך לחכות לסיטרואן C-4 האם היא טובה יותר?

הנהג נשאר אותו נהג.

זו שאלת מיליון הדולר.

ספרו לי קצת על "הוליווד"?:lol:

מירוצי מכוניות

פורסם

את ההצגה של היום השלישי הקטע 19,הקטע המיוחד לקהל שעבר ברחובות העיר,גנב הנייג סולברג עם הפי'גו הכתומה שלו, במידה ולא ראיתם את ההופעה הזו ביורוספורט?הפסדתם,חלק מהסיבובים הוא לקח כשהתחת של המכונית נכנסת לסיבוב קודם, מדהים. דני איך אפשר להקריא את סימני הקטע כשאתה נוסע אחורה ?????? :idea:

חברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

סבסטיאן לואב מנצח בראלי קפריסין ועושה עוד צעד לקראת אליפות שלישית ברציפות .

כרגע לואב מוביל ב-35 נקודות כאשר בקופה נשארו רק 40 נקודות , זה נראה סגור .

היה לנו יומיים ראשונים של קרב צמוד בין השניים ולאחר שלואב מנצח הנה מה שיש לו להגיד על כך -

The rally have been really interesting with Marcus. Every time I have to give everything from the start to the end to beat him."

גם אם זה בשביל הג'נטלמניות וגם באם זה משקף את האמת , זה בהחלט מסכם את הראלי היפה הזה שהיה לנו בקפריסין השנה .

ופרט פיקנטי לסיום - כאילו שלא מספיק מה שהיה כאן עד עכשיו עם סולברג , פטר סולברג , בסטייג' האחרון הוא הצליח לאבד את המקום השביעי לאח הגדול הנינג ...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני כבר הבעתי את דעתי על סולברג "הוליווד",מבלי לגרוע שהוא נהג מצויין, הוא לא קורץ מחומר של אלופים

כמו מקינן,לואב,המטדור הספרדי,קנקונן ועוד.

לגבי "נוטס"? מה שראית היתה הצגת תכלית לקהל זלמן, הנווט? בובה!!

להתראות בתורכייה

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...