Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקנית רכב 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישה - חסכוני בדלק, אמין, ירידת ערך ממוצעת עד יד שניה ללא עבר של ליסינג השכרה חברה או משהו כזה.

הנסיעות בעיקר בתוך העיר עם גיחות פעם ב החוצה.

אין לי דרישה בטיחותית, לא פוזה לא מהירות ותאוצה לא משנה לי אוטומט או רגיל, אם כבר, חשוב שהגיר האוטומטי יהיה אמין, אין לי דרישה לשנתון מסויים, אבל עדיף רכב משנת 2001 ומעלה

רכב שייקח אותי ממקום אחד לשני ולא יבלה במוסכים כל שבוע

תודה לעונים..

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

יונדאי גטס או טויוטה יאריס.

מהשאלה אתה מצטייר כחסר נסיון ברכישת רכב משומש.

לכן קרא בעיון את הדביק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12137

חובה לוודא שאתה קונה מפרטי ע"י השוואת הרשום כבעלים ברשיון הרכב עם ת.ז. של האיש שאיתו אתה מדבר.

בעצם לפני כן השאלה הראשונה שלך על הרכב בטלפון אחרי מילות הנימוסין צריכה להיות : האם הרכב רשום ברשיון על שמך? אם זה על שם הדודה, האח של החברה, הסבתא של אפרים או החתול של השכן - בקיצור כל תשובה שהיא לא "כן" אתה אומר יפה תודה ושלום.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
יונדאי גטס או טויוטה יאריס.

מהשאלה אתה מצטייר כחסר נסיון ברכישת רכב משומש.

לכן קרא בעיון את הדביק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12137

חובה לוודא שאתה קונה מפרטי ע"י השוואת הרשום כבעלים ברשיון הרכב עם ת.ז. של האיש שאיתו אתה מדבר.

בעצם לפני כן השאלה הראשונה שלך על הרכב בטלפון אחרי מילות הנימוסין צריכה להיות : האם הרכב רשום ברשיון על שמך? אם זה על שם הדודה, האח של החברה, הסבתא של אפרים או החתול של השכן - בקיצור כל תשובה שהיא לא "כן" אתה אומר יפה תודה ושלום.

יודנאי גטס זולל דלק לא מומלץ בכללי וביחס למתחרות שלו בקטגוריה בפרט בכלל אם כבר היאריס אופציה טובה אך זהו רכב שנחטף ונמחר מעל המחירון

אני הייתי ממליץ על פולו שנת 2002-3 ידנית או סיאט איביזה לחלופין

האופציות היותר נוחות הם פיאט פונטו או פנדה כמו שציינו מעליי

אבל אם אתה רוצה קצת יותר רכב לך על הפולו

פורסם

על אאודי סיאט ופולק אני לא מוכן לשמוע, עקב בעיות אמינות קשות מצד מוסכי היבואן (צ'מפיון) וזאת מנסיון מר מהעבר.

יאריס מאוד קשה למצוא, גטס זוללת דלק כמו רכב מנהלים וגם בגרסה הידנית, פנדה קטנה מדיי

אביאו גם שתיינית ויותר מהגטס שמירת הערך שלה פשוט זוועה.

פונטו אני מכיר דיי טוב והרכב מעולה בגרסת ה 16V רק צריך למצוא אחת נורמלית...

מה אתם אומרים על 206 1400 אוטומט?

ואם אפזול על הגדולות יותר כמו המגאן 5 דלתות 1600 אוט, אקסנט קורולה או לנטיס?

במידה ולא אמצא, האם זה שווה להשקיע 89000 לפונטו ספייס חדשה דינאמיק אוט מהעודפים של היבואן?

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

ב60מילא ב50K אבל ב60K בהחלט אפשרי למצוא יאריס 1.3 (אפילו עכשיו יש כמה מודעות בYAD2 של יאריסים בתקציבך) ובנוסף אתה יכול לנסות למצוא גם הונדה ג'אז שגם היא אופציה ראויה בתקציב המדובר.

פורסם
על אאודי סיאט ופולק אני לא מוכן לשמוע, עקב בעיות אמינות קשות מצד מוסכי היבואן (צ'מפיון) וזאת מנסיון מר מהעבר.

יאריס מאוד קשה למצוא, גטס זוללת דלק כמו רכב מנהלים וגם בגרסה הידנית, פנדה קטנה מדיי

במידה ולא אמצא, האם זה שווה להשקיע 89000 לפונטו ספייס חדשה דינאמיק אוט מהעודפים של היבואן?

קצת עגלתית הפג'ו בגירסא האוטומטית חוץ מזה אחלה רכב באחלה כסף ופיאט פנדה מעניקה תחושה של שטח פנים גדול מאד לא מבין למה אתה חושב שהיא קטנה נסעתי בפונטו ובפנדה ובפנדה יש להרגשתי תחושה של מרווח גדול מהפונטו

פורסם

קצת עגלתית הפג'ו בגירסא האוטומטית חוץ מזה אחלה רכב באחלה כסף ופיאט פנדה מעניקה תחושה של שטח פנים גדול מאד לא מבין למה אתה חושב שהיא קטנה נסעתי בפונטו ובפנדה ובפנדה יש להרגשתי תחושה של מרווח גדול מהפונטו
  • תוכן חדש...