Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור תמונות - MDC6 - 8.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גור, התאריך בעייתי

באותו יום יערך ראלי בדרום (האימון עצמו כולל לקיחת Notes), שבו יטלו חלק לא מעט מהמתחרים אצלכם ב-MDC (נהגים, נווטים וצוות מסייע).

אין אפשרות לשנות את התאריך?

ידוע לי שמישל עדכן את רון על כך, אך אני מדבר פה על דעת עצמי ומאמין שמייצג לא מעט מהמתחרים שרוצים להשתתף ב-2 האירועים.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הי אלון

צר לי, אבל התאריך סופי.

יש כל מיני אילוצים והתחייבויות, ולא יכולנו להזיז למרות הראלי. חבל שלא תוכלו להגיע... :(

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא חושב שאיביזה טורבו צריכה להתחרות בקטגוריה של הגדולים.במה היא שונה מקליאו ספורט למשל?:twisted:

תנוח...תגיע!!!:idea:

פורסם

במה היא שונה?

בכל הדברים החשובים...

SET THAT ASIDE - היא רכב טורבו על כל המשתמע בכך

ומכיוון שאף פעם לא יהיה איזון מושלם בין הקטגוריות - זה מה יש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה זאת אומרת בכל הדברים החשובים?

נכון שאף פעם לא יהיה איזון אבל איך יכול להיות רכב מהקטגוריה הבכירה שיותר חלש אפילו ממכונית שנמצאת בקטגוריה יותר נמוכה,איביזה טורבו 150 כ"ס וקליאו ספורטו 172 כ"ס, או למשל בקטגוריה הנמוכה יכולה להיות תחרות בין משפחתית 1.6 ל 106 GTI

פורסם

גורר מה עם הצל בסוף?

כתוב שיהיה, אבל האם הוא מספק או שיש טעם להצטייד בשמשיה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה זאת אומרת בכל הדברים החשובים?

נכון שאף פעם לא יהיה איזון אבל איך יכול להיות רכב מהקטגוריה הבכירה שיותר חלש אפילו ממכונית שנמצאת בקטגוריה יותר נמוכה,איביזה טורבו 150 כ"ס וקליאו ספורטו 172 כ"ס, או למשל בקטגוריה הנמוכה יכולה להיות תחרות בין משפחתית 1.6 ל 106 GTI

לדעתי הכוונה אחרת - לעשות הפרדה בגלל ההנעה הכפולה ולא רק בגלל הטורבו .

ההספק של האבו והאימפרזות כמעט כפול ...לא ?

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אבל אז הקטגוריה תהיה משעממת לקהל - רק נינג'ות

מה יכול להתחרות בהם? הפורשה והסילביות?

זהו בערך... למיטב ידיעתי אין בליגה עוד רכב שיכול להוות להם תחרות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקטגוריה של טורבו ומעל 2000 נראה לי שיש כמה שהם חלשים מדי לקטגוריה הזאת, כמו גולף gti איביזה טורבו ליאון טורבו בגרסאות החלשות, כל אלה הם מכוניות שהקטגוריה הבכירה חזקה מדי בשבילהם וכך גם כל המכוניות הקטנות בגירסאות רגילות וכל המשפחתומאטיות נופלות בכוח ובאחיזה וביכולת הניהוג של הגרסאות הספורטיביות של הצרפתיות ורכבים דומים וזאת בעיה שלדעתי יש לחשוב עליה לקראת העונה הבא

פורסם
אבל אז הקטגוריה תהיה משעממת לקהל - רק נינג'ות

.

גם האיביזה לא מהווה שום תחרות

למה שהוצאת האיביזה תהפוך פתאום את הקטגוריה למשעממת? הרי גם ככה כמעט ולא רואים אותן שם, למעט ה-FR של ספוילד ועוד כמה שבאו לפעמים

אם רכבי ה-1.8T למיניהם יסווגו בקטגוריה השניה אני מאמין שיותר בעלי רכבים שכאלה יגיעו להתחרות.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

ובאיזה קטגוריה תתחרה גולף GTI שאחרי צ'יפ יש לה +200 כ"ס?

ואיפה תשים S2000 עם 240 כ"ס והנעה אחורית?

הגיוני שגולף 2 ליטר אוטומטית עם 115 כ"ס תתחרה בסיוויק type R עם 200 כ"ס?

תמיד, אבל תמיד, יהיו בעלי רכבים ש"ידפקו" עקב חלוקה לקטגוריות. אין מצב שכולם יהיו מרוצים, גם אם יהיו 6 קטגוריות.

היחס משקל-הספק ברכב שלי קרוב יותר לזה של 106 ראלי עם חמוצים מאשר לקליאו ספורט או מיאטה Mk3. אז מה? משתתפים, נותנים את המקסימום ונהנים (וקצת מתלוננים :wink:).

בסופו של דבר, מכונית חזקה בהחלט עוזרת, אבל לנהג תרומה גדולה יותר!

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

:-) שמח שהצלחתי לעורר קצת תשומת לב. אני רואה שרבים מסכימים איתי.

הוגש כחומר מחשבה לחברה ממסלולים...

כמי שתומך בספורט בכלל ובספורט מוטורי בפרט עדיין אתייצב כנגד כל הסיכויים!

נ.ב- האיביזה, שמסתבר שהיא הכי שמורה בארץ (וסטנדרטית לחלוטין!) למכירה...

תנוח...תגיע!!!:idea:

פורסם

יש משפט שתמיד עושה בכל מצב של בעיה.

"זה מה יש" :p

לא ישנו את חוקי הליגה לפני האירוע האחרון. הפעם זה באמת מה שיש, בעתיד יהיה אפשר ללמוד מדברים שנעשו לא נכון.

אני מאמין שהמארגנים מפיקים לקחים ממה שנעשה כאן, ולאט לאט הדברים ישתפרו.

!AWDSOME

פורסם

ברור שלא היתכוונתי לזה שהחוקים ישונו לקראת האירוע הקרוב אלה לשנות את זה לקראת העונה הבא שבשורה התחתונה יש 2 נפילות בין הקטגוריות, שהם רכבי טורבו חלשים ,כמובן יחסית לניג'ות, ורכבים רגילים יומיומיים עד 1600 כמו כל מיני סופר מיני סטנדרטיות ומשפחתומטיות שנופלות הן באחיזה הן בזריזות לעומת הצרפתיות הספורטיביות הקטנות

• תוכן חדש...