Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סעפת יניקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפת סעפת יניקה במנוע v8 tbi הזרקה חד נקודתית מסובכת לביצוע, ומה הנזק לכיס?

יש איזה משהו מסובך בהחלפת הסעפת שעליי לדעת, או שעליי להצטייד בכלים מיוחדים לביצוע העבודה?

אשמח לקבל הסבר קצר לגביי ביצוע העבודה

תודה וערב טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא ,שום דבר יוצא דופן, תכין סט אטמים (שתי גומיות ושני אטמים) וrtv אדום

חיזוק מתבצע לפי סדר מעגלי מהבורג האמצעי והחוצה,יש לשלוף את: המפלג ,לרוקן מים מהבלוק(חשוב לנתק צינור מים תחתון) ,יחידת הזרקה, צינור egr ,צינור מים עליון, הסעפת קצת כבדה שב בתא המנוע ואז תמשוך

יגאל

פורסם

איזה גומיות ואטמים עליי לקנות? איך הם נקראים באנגלית בשפה המיקצועית?

בעברית גם יעזור לי

ב2 ראשים שבצדדים לא לגעת בכלל נכון אין צורך?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זו הסעפת יניקה שאני צריך ,אם מישהו יכול לסייע במציאת החלק או בהזמנתו מארה"ב שיפנה אליי בהודעה

פרטית בבקשה בהקדם

cc_1.JPG5f_1.JPG41_1.JPGתודה ויום טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כאשר אני שולף את המפלג יש משהו שעליי לסמן או לשים לב ע"מ שבזמן ההרכבה שלו הוא יחזור בדיוק לאותו מצב לפניי ששלפתי אותו?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

איך מרוקנים מים מהבלוק מנוע בעזרת ניתוק הצינור התחתון שמחובר בינו לבין הרדיאטור או שיש עוד פתח שעליי לפתוח ע"מ לרוקן את כל המים הנותרים בבלוק?

להזכירכם הריקון הוא לשם החלפת סעפת יניקה במנוע v8 שנמצאת ממש למעלה בין 2 הראשים

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...