Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאג מומלץ לווספה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הפלאג...כיוון אוויר, עדיין לא מושלם אבל כבר נותן תוצאות יותר טובות... עוד קצת משחקים ויהיה בסדר, צריך למצוא את האיזון העדין בין הדלק (טורים) לבין האויר ...בסוף זה יצליח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עמית אתה צודק כשמדובר ב- 2פעימות , אני דיברתי בכלליות על קרבורטורים יותר מסובכים.

למה 100 שקל?

השמועה אומרת שיש סילקולין סינטטי ב40- בצנטרל אם אני לא טועה.

פורסם
עמית אתה צודק כשמדובר ב- 2פעימות , אני דיברתי בכלליות על קרבורטורים יותר מסובכים.

למה 100 שקל?

השמועה אומרת שיש סילקולין סינטטי ב40- בצנטרל אם אני לא טועה.

אז הוא כנראה ל100% סנתטי אנחנו מדברים על COMP 2 PRO

גם אם הוא זול(כי יש יותר זולים)אין טעם להשתמש בו בווספה שהיעוד שלו הוא למנועי מוטוקרוס שעובדים בסל"ד שווספה יכולה רק לחלום עליו...

עמית

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

סינטטי תמיד טוב יותר , סילקוליין חברה מוכרת עם היקף מכירות מכובד.

ברור לי שמדובר על G3 או משהו בסגנון ולא סינטטי טהור , אבל זה עושה את העבודה.

האמת שיש גם מוטול חצי סינטטי באותו מחיר ועוד רבים וטובים.

ההבדל בין חצי סינטטי טוב למינרלי לא שווה את הקניה של המינרלי.

רן , לפעמים כשפשוט לא מצליחים להגיע לאיזון בין בורג טורים במצב פתוח ( בוכנה נמוכה - מעבר נמוך ) צריך לחפש במקום אחר כי כל פתיחה של בורג האויר ( בהנחה שהקרב' נקי ) על 1.5 סיבובים תתקן לך תוצאה שנכנסת לנורמה.

אם אתה לא מצליח להגיע לזה אז חפש את הבעיה במקום אחר.

כשקרבורטורים מזדקנים ( ולצערי אני נתקל בזה המון ) הסיכה שחוסמת את מעבר הדלק לכוסית ( סיכת מצוף ) בדרך כלל הולכת.

ניתן לאבחן מצב כזה ממש בקלות בלי לנגוע בקרבורטור.

1 . דיזת ביטחון - הדיזה הכי גבוהה שלא קשורה למנוע אלה מוציאה עודפים כאשר יש הצפה ניכרת.

2. כאשר יגמר לך הדלק הטורים פשוט יעלו הרבה מעל הנורמה.

כמובן שאלו שיטות למי שלא מכיר את התאוריה מאחורי המערכת , או לא הצליח לעלות על התקלה.

פורסם

רן שלום רב!

נסה פלג NGK-D9EA

או פלג-NGK -DR9EA

עובי 12מ"מ

מרווח 0.7

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עמית, זה תלוי בסוג הקרבורטור , אם זה אחד עם כיוון תערובת בסרק וטורים נמוכים ולצידו כיוון תערובת של עבודה בינונית עד גבוהה אז כן אבל אם זה לא יותר מכיוון תיקון אויר + כיוון גובה בוכנה זה סתם מבלבל.

רן לדעתי בדוק את האגזוז ומרווח הפלאג לפני ההחלפה ( צריך לשמוע ולהריח כדי להבין אם זה פלאג, קרבורטור, או אגזוז , זה לא מדוייק אבל זה יחסוך זמן ברוב המקרים ).

אני מהמר על אגזוז.

KD2-ים פנה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך, כדי שאוכל לשלוח לך הודעה פרטית!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
רן שלום רב!

נסה פלג NGK-D9EA

או פלג-NGK -DR9EA

עובי 12מ"מ

מרווח 0.7

בברכה

צביקה

צביקה התבריג בווספה הוא 14 מ"מ.

כלומר B.

אבל למה EA?

למה להשקיע בפלג יותר יקר שהES עושה את העבודה כמו שצריך.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...