Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב לקבל הסבר על תיפקודו של האקולייזר ברכב בנוסף ל-HU

לי אישית יש את הפיוניר 9650 עם אני יוסיף אקולייזר זה ייתן לי משהו? ואם כן אז איזה אקולייזר אתם ממליצים ומה הוא יוסיף לי

ניסיתי לחפש לבד ולכל אקולייזר יש המון אופציות מה האופציות הבאמת חשובות ומה זה כל המונחים שיש למכשירים

תודה מראש!

:fadein:
פורסם

אקולייזר זה מכשיר שלוקח את הספקטרום (תחום התדרים) שהוא מסוגל לעבוד עליו

ומחלק אותו למקטעים. בד"כ לרכב יש אקולייזר פרמטרי של 5 ערוצים או אקולייזר גרפי של 7 ערוצים.

כל תחום בעצם מכסה טווח תדרים מסויים

החלק הראשון - תחום התת-תדר בדרך כלל עד ה40 הרץ.

התחום השני בדרך כלל זה תחום המיד באס - עד 500 הרץ

התחום השלישי בדרך כלל זה תחום המיד עד ה2 קילו הרץ

ואז כבר מתחיל המיד הגבוהה - עד סבביות 5 עד 12

ואחרי זה כבר מגיע התחום הגבוה שזה 12 ומעלה

אני נותן לך חלוקה לדוגמא - לא בהכרך מדויק.

על כל תחום בנפרד האקולייזר מאפשר לך שלושה דברים - א. לא לעשות כלום - כלומר להעביר את התחום הזה כפי שהוא יוצא מהHU למגבר מבלי לשנות (נקודת ה0 DB ) כלומר להעביר שטוח. ב. להנחית את העוצמה של תחום התדר המסויים. ג. להגביר את תחום התדר המסוים.

בוא נאמר וחסר לך קצת באס - אתה תגביר לפי הצורך את שני התחומים שקשורים לבאס באקולייזר וככה יהיה לך יותר באס לעומת תחומים אחרים שאתה יכול להשתיק, להשאיר אותו דבר או במקביל גם כן להגביהה...

אקולייזר מאפשר לך בחלק מהמקרים "לרמות" את הגיין של המגבר בגלל שאתה יכול לטפל בחלקים שלא עוברים הגברה טובה...

הוא מאפשר לך לקבל יותר צבע מהסאונד... וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לבחור שמעליי... תנצל עד תום את מה שברשותך אם זה לא יספיק יש מקום להתקדם - למרות שאני בספק, סדרה 9 של פיוניר, זה לא קקמייקה.

בקיצור תקרא את המניואל.

בברכה, שי.

פורסם

אם יש לך מגברים חדשים ובמכשיר הפיוניר שלך יש אקולזייר מעולה לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה כי זה יקר מאוד (אקולייזר ממש איכותי יתן לך הבדל ולא כל הקקמיקות של לאנזר וייב וכדומה והוא עולה בהתאם)והבדל שמיעה משמעותי לא יהיה לך, עדיף את הכסף הזה עדיף להשקיע באטימה שתתן לך הרבה יותר,שתרגיש ממש שאתה לא ממצאה את האקולייזר שיש לך כבר אז תפנה לקולייזר חיצוני.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

גם אקולייזר קקמיקה יעשה עבודה.

הייתי מציע לך לשדרג לHU נורמלי

עם יציאות למגברים עם מתח של 4V ואקולייזר כבר בתוך המכשיר - עדיף.

ככל שאתה מכניס יותר מכשירים אתה מכניס יותר רעש ואחוז העיוות המצטבר שלך גודל.

אם יש לך HU מיושן או אפילו ישן ואתה רוצה לשפר את התוצאה שלו ואין לך כסף לשדרג לHU טוב - כאן אקולייזר סביר נכנס לתמונה ואכן יעשה "פלאים" למערכת שלך ואני מדבר מנסיון.

יש גם כמובן אקולייזרים קצת יותר טובים שמן הסתם יעלו לך הרבה כסף כמו למשל מוצרים של חברה בשם אודיו-קונטרול (ראה ערך אוטופרט...)

בגדול - ממליץ לך לשקול שדרוג של הHU הרבה יותר מאשר רכישת מכשיר זול נוסף.

זה חביב - אבל זה לא זה... מנסיון...

נ.ב כשאני חושב על זה - האקולייזר שלי היום עדיין מותקן ברכב - זה אקולייזר מדגם eq5 של אודיובאנק (חברה גרמנית - מכשיר סביר) והוא גם ליין דרייבר שמעלה את מתח היציאה למגבר עד ל5 וולט - קניתי אותו ב600 שקל בגלל שהוא היה בתצוגה והמוכר פשוט לא הצליח למכור אותו - על האריזה המחיר המקורי היה 1200 ש"ח - הוא כמו חדש - אם אתה מעוניין תפנה אלי בה"פ

אם אתה רוצה בכל זאת לקנות חדש אני אתן לך מקום נוסף חוץ מאוטופרט - קאיה מערכות בבת-ים יש להם אקולייזרים של solid audio ואתה גם יכול להזמין דגם דומה של דראגסטר.

אני עדיין מציע לך - אם אתה יכול - תשדרג HU - וזה למען ההגינות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי מציע לך לשדרג לHU נורמלי

.

.

.

אני עדיין מציע לך - אם אתה יכול - תשדרג HU - וזה למען ההגינות!

פיוניר 9650 זה לא מכשיר "נורמלי"?!?!

פורסם

9650 הוא מכשיר די איכותי ומספק ביצועים טובים למשתמש הממוצע. יש לו אקולייזר 13 ערוצים, מכובד ביותר.

עם מכשיר כזה אין שום צורך באקולייזר חיצוני. כן יש צורך בסבלנות והכרת התכונות כדי להגיע לתוצאות מקסימליות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברה... אני לא מכיר את הדגמים של פיוניר...

עמכם הסליחה...!

- ובאמת אם יש לך מכשיר עם כאלה תכונות - תשכח מכל מה שאמרתי - אין בזה שום צורך.

לי היה HU מיושן (למען האמת כבר מזמן ישן) של פנסוניק שלא היה לו בכלל אקולייזר והיציאות למגברים היו שתיים וחצי וולט אז בהחלט האקולייזר תרם לנושא רבות.

אבל אחרי זה שדרגתי לאלפיין 9853 שפשוט גרם לסט-אפ הקודם שלי להראות כמו בדיחה וזה עוד כשהדלקתי אותו על הפעם הראשונה בלי שום כיוון למערכת...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...