Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !!!

קודם כל,סחטיין על הפורום,רק חבל שנודע לי עליו רק עכשיו כי אני חולה על מכוניות וסאונד.

הבעיה שלי היא כזאת:

יש לי באוטו מערכת נחמדה (רדיו דיסק פיוניר עם המכוניות מירוץ,רמקולים 300W מאחור ו-150W מקדימה וטוויטרים).

הבעיה היא שכל פעם שאני מגביר את הווליום אני שומע רעשים מכיוון המגש האחורי באיזור הרמקולים,וכן רעשים מהדלתות הקדמיות שבהן מותקנים הרמקולים הקדמיים.

ניסיתי לבדוק אם משהו שם רופף אבל לא ראיתי משהו מיוחד,ואציין שהרמקולים עצמם מורכבים טוב והם לא רופפים או משהו כזה.

אני נוהג בסוזוקי בלאנו 2001,וזה פשוט משגע אותי שאצל אנשים עם מכוניות הרבה יותר ישנות אין את הרעשים האלה ואצלי עם רכב של שנה וחצי על הכביש יש כל כך הרבה רעשים.

אני מאוד אודה אם תיתנו לי עצות לגבי איך להשתיק את הרעשים המעצבנים האלה,ואם יש מישהו שגם יש לו רכב כמו שלי ומכיר דרך אני מאוד אשמח.

תודה מראש !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תמלא בדלתות בד אקוסטי זה יעזור לרעשים ומאחור זה משהוא רופף או דברים בפגש או מיכסה הפדש עצמו חפש איך לחזק הכל בהצלחה

MIKE 306

פורסם

קודם כל זה שיש לך רעשים מכיוון הרמקולים סביר להניח שהמגבר של הרדיו-דיסק "נחנק" ומוציא זבל בווליום גבוה....

לגבי רעידות בדלתות יש חומר הנקרא דיינמאט ששמים בתוך הדלת והוא מונע ויברציות, בד אקוסטי זה בד שבסך הכל אמור להסתיר או לכסות למשל תמגש האחורי... הוא לא יכול לתפוס דלת....

לגבי הרמקולים האחוריים תנסה לחבר מגבר קשה להאמין שHU עם רמקולים מרעיד מגש אחורי ברכב 2001....

פורסם

הרעשים שהתכוונתי זה לא מבחינת איכות הצליל שיורדת בווליום גבוה,זה ברור, אני מתכוון רק לרעשי פלסטיק,זה פשוט משגע אותי.

מאחור זה פחות בעייתי כי אני משער שרוב הרעש נוצר מהווילון בגלל הוויברציות שיוצרים הבאסים (אין סאב),אבל מקדימה זה פשוט בלתי נסבל...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...