Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו: פירוק דש-בורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא הכפפות עצמו לא נותן כל גישה אל הבורג העליון בצד ימין מתחת לדשבורד.

אל תחשוש מהקדיחה הקטנה כי החור יהיה בדופן תא הכפפות שאינו נראה כלל לעין והאפשרות האחרת הנה לפרק את כל הדשבורד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב, אני חושב אני יפרוש

הדש בורד זז בחופשיות מלמטה למעלה, אך לא מתפרק, לא מצאתי שום בורג.

אשמח אם מישהו שיודע לפרק יעזור.

picture002nv6.th.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

רפי, לא ניתן פשוט להסיר את תא הכפפות וזהו?עידו - חתיכת פרוייקט :) אל תתעצל ואל תפרוש!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקי, עכשיו הסתכלתי היטב בתמונות - תבדוק את הנק' הבאות:

ישנם שני ברגים גדולים שמחזיקים את כל הקונסולה - שני אלו נמצאים אחד מתחת לתא הכפפות צמוד לקונסולה מאחורה, ואחד מתחת לאיפה שהאימוביליזר שלך.

אתה תראה מעין לשונית כזאת שיושב שם בורג גדול בתוך קומבינה כזאת כמו אום אבל מרובע משהו מוזר תופס אותו מאחורה. שני אלו מחזיקים הכי חזק.

לאחר מכן בורג בצד הגה למעלה בדיוק מעל האימוביליזר אבל מבפנים, קשה לראות ושובר את הגב להוציא אותו.

בורג בצד נוסע חיבים לקדוח חור לא גדול מדי בתוך התא כפפות מעל איפה שיש לך חוט מסולסל כזה בתמונה הראשונה. תקח מרפי את השרטוט של זה ותדע בדיוק איפה לקדוח, לא רואים את זה כשתא הכפפות סגור וגם כשהוא פתוח לא רואים אם לא מחפשים ממש טוב.

אל תתיאש הקונסולה זה החלק הקל בענין :D

צביקה

...Carpe Diem

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

20061229153420at5.jpg

הצלחתי, עכשיו איך מגיעים מפה לרדיאטור חימום? אני רוצה לפרק אותו.

האם צריך לפרק את כל הברגים כמו שיש בתמונה פה: ?

untifftled.JPG

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...