Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר לפונטו שלי(1.25 97 hsd) :

1. הבנתי שהגודל של הג'נטים במקור הוא 13 אינץ אך שאפשר לשנות גם ל 14 אינץ ולא יעשו על זה שום בעיות(בהוצאת אישור יענו) - רציתי לדעת מה עדיף ולמה ? בנוסף רציתי לדעת עם כל ג'נט שהוא "פתוח" הוא בהכרח מגנזיום ואם לא איזה עוד סוגים יש ומה ההיתרונות/חסרונות שלהם (בנוסף כמה יעלה לי בערך 4 ג'נטים כאלה ללא גלגלים) ?

2. יש לי באוטו 3 מכות: אחת בכל צד די באמצע של אחת הדלתות(מכות קטנות ולא עמוקות) ועוד אחת מעל הפנס הקידמי שהיא גם לא עמוקה אבל זה מכה שעשתה הרבה שריטות על הצבע(והיא טיפה יותר גדולה). רציתי לדעת כמה בערך(ממש בערך כי אין לי אפילו תמונה בנתיים) יעלה לי פחחות+צבע כדי לתקן את זה(חוץ מזה הצבע ממש טוב)?

3. רציתי באיזה שמן, מים, דלק הכי מומלץ להשתמש באוטו הזה ?

4. רציתי לדעת אם יש שיפורים קטנים יחסית שאפשר לשים לאוטו(שיפור מהירות/התנהגות/כללי) שכדאי להשקיע עליהם(לא הרבה כסף גג 1500 ככה) או שעדיף לחסוך תכסף/להוסיף למערכת ?

תודה רבה !!!

פורסם

1. אתה יכול להגדיל לג'אנט, 14, רק תברר איזו מידה בדיוק של צמיג להתקין.

מה עדיף ולמה - תריץ חיפוש בפורום.

2. לך לפחח, תשאל אותו.

3. שמן - לפי הוראות יצרן, מים - PARAFLO בלבד (נוזל קירור ייעודי לפיאט), דלק - כזה שמוכרים בתחנת דלק.

4. כן. תשפר את הנהג. קורס נהיגה מתקדמת יכול לחולל פלאים ביכולת ההתנהגות של הרכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
1. אתה יכול להגדיל לג'אנט, 14, רק תברר איזו מידה בדיוק של צמיג להתקין.

מה עדיף ולמה - תריץ חיפוש בפורום.

2. לך לפחח, תשאל אותו.

3. שמן - לפי הוראות יצרן, מים - PARAFLO בלבד (נוזל קירור ייעודי לפיאט), דלק - כזה שמוכרים בתחנת דלק.

4. כן. תשפר את הנהג. קורס נהיגה מתקדמת יכול לחולל פלאים ביכולת ההתנהגות של הרכב.

1. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מספקת, אם מישהו יכול לפרט לי יותר על הסוגים... בכל מקרה יש לי כבר צמיגים חדשים בגודל המקורי(כמעט בטוח- מידה בדוקה אני יתן שאחי יחזור עם האוטו) ככה שאני צריך רק ג'נטים - אני מעוניין לדעת איזה גודל ג'נטים עדיף לגלגלים בגודל המקורי ומה מרחק הברגים שצריך להיות לג'נט(ואיזה חברות משתמשות באותו מרחק) ?

2. ברור אבל עד שיצא לי לבקר פחח אני רוצה הערכה ממש ממש לא מדויקת של כמה בערך זה אמור לעלות ?

3. שמן: הוראות היצרן הם .. ? ויש חברות מומלצות ? . דלק: אני הייתי בטוח שאני צריך ליסוע לעירק בשביל הדלק מזל שאמרת לי ! ועכשיו ברצינות, איזה שנה עדיף ואיזה אוקטן בלע בלע ?

תודה רבה !

• תוכן חדש...