Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo 164 VS 122

jlavi2002
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדע סטטיסטי, לא תשובה בדוקה, אבל ממה שאני שם לב, רואים הרבה יותר 164 מאשר 122 על הכביש.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מסכים עם ברק, למיטב זכרוני רק מסידרה 144 ואילך וולוו נהיתה רכבם של שרי הממשלה והעלתה את קרנו של הוולוו בציבור הישראלי עד היום ,ולכן לדעתי (ללא שום נותון סטטיסטי שיצדיק זאת ) גם נמכרו אולי לא פחות 164 בארץ מאשר סדרה 120 .

היום פחות אך בימי ילדותי אני זוכר המון 144 ולא מעט 164 ותמיד נראה כאילו כל מה שבא לפני קיים הרבה פחות.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

בימי ילדותי אני זוכר המון...

כבר אמר בראשית החודש אליק רון:

כשצעירים זוכרים הכל...כמתבגרים כבר לא כלכך זוכרים....ואח"כ זוכרים דברים שלא היו...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

צר לי לאכזב, אך לסדרת ה-120 יש יתרון ברור על פני ה-164.

ה-144 היא כבר סיפור אחר, ונמכרה הרבה יותר מה-164 ומה-120 גם יחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...