Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב פירוק רכב נוסף.

אנסה לצלם את כל מה שיש לי פה, אבל אני בספק אם זה יקרה בקרוב

בכל מקרה - לא לשאול לגביי חלקים שלא רשומים פה, רק מה שרשום זה מה שנשאר לי ותו לא.

חלקי פלסטיקה:

-מאפרה - 100 שקל (אפורה)

-פלסטיקה חיצונית של השעון בGTI ללא השעון עצמו - 40 שקל

-כפתור מצוקה (4 איתותים) משומש - 30 שקל

-מצוף דלק (של גיטיאיי) - 200 שקל

-קונסולת הגה (מתחת למצחיה) שחורה של גיטיאיי כולל כפתור עמעם - 300 שקל (לכל היחידה למעלה ולמטה).

-פלסטיק שיושב מאחורי הכפתורים של המצוקה והערפל האחורי (3 חורים, בצבע שחור) - 50 שקל

-כפתורים למזגן (יש לי 2 מתוך 3) כל כפתור 30 שקל.

-כיסוי שקוף לפנסים הקדמיים, מכסה גם את פנסי האיתות ומסביב יש לו צבע פיבר קרבון שיוצר מין מסכה מרובעת. - 250 שקל (חדש).

------חלקים מכאנים-------

-צינור אויר ל (לא הגדול מהפילטר אויר, אלא הקטן שיוצא מהמצערת) - 80 שקל

-נשם + צינור שמתחבר למצערת - 50 שקל

-פנס אור ערפל אחורי (כל היחידה עם הבית) - 50 שקל

-פנסים אחוריים של דור2 -130 שקל

-גריל קדמי אדום - 100 שקל

-מראות צד של גיטיאיי - 120 שקל

-יוניט חום מנוע, יוניט לחץ שמן (עולה מעל 700 שקל בחברה), ולמעשה כל היוניטים שיש בגיטיאיי! אין לי מושג מה שייך למה, ככה שאנקוב במחיר של 70 שקל לכל יוניט לפי כל הקודם זוכה.

-המון רילאיים של הרכב, כולל של המשאבת דלק, כמה לבנים כמה כחולים וקצת שחורים.

זה כל מה שזכור לי מבדיקה של מה שנשאר ברכב לו אני לא זקוק.

אני מבקש - לא להתקשר ולשאול אותי על חלקים אחרים אותם אני מוכר, אני לא מוכר כלום למעט מה שרשום פה ברשימה. לא לשאול אם במקרה יש לי חלק כזה או אחר. במידה ויהיה - אפרסם פה.

המחירים סופיים, גם למי שקונה את הכל ביחד. גם על זה אין ויכוח.

למעט דברים אשר אינני יכול לבדוק את תקינותם (מצוף דלק ויוניטים) אני מתחייב ששאר הדברים תקינים, אלא אם יצויין אחרת. (אני דיי בטוח שגם היוניטים והמצוף בסדר, אבל האוטו לא נוסע והוא ללא מנוע על מנת לבדוק זאת).

ניתן להשיג אותי בימי ראשון עד חמישי מהשעות 9 בבוקר ועד 12 בצהריים בלבד, לא להתקשר בסופי שבוע (שישי עד ראשון בבוקר). ולא להתקשר בשעות הלילה או אחה"צ, אני לרוב עובד ולא יכול לענות.

בבקשה לא לשלוח הודעה פרטית באתר, אין לי זמן בתקופה האחרונה להכנס הרבה. ואני רוצה להפטר ממה שנשאר לי מהפיזו.

טלפון : 0546807654

בבקשה רק בימי ראשון-חמישי בין 9 ל12 בבוקר ולא לאחר מכן. תודה.

• תוכן חדש...