Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עגלה של תינוק יפני, קקקקקקקקקקטטטטטטטטטןןןןןןןןןןןן. סביר שעגלת תינוק נורמלית לא תיכנס. חוץ מזה כאב לתינוק, כדאי לך לחשובעל הבטיחות ולעלות מדיהטסו למכונית בטוחה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

כאב לתינוק?! על מה אתה מדבר בכלל?! מה הוא שאל ומה אתה עונה, אולי תציע לו גם באילו חיתולים להשתמש ,הפרימיום לא סופגים , תעבור לפאמפרס.

השרייד קלאסיק = מכונית אומנם לא שיא הבטיחות אך, מדובר במכונית מ-ע-ו-ל-ה , למי שמחפש ניידות במינימום הוצאות,אמינות מעולה וטיפולים זולים,קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצא אחת כי לא ממהרים למכור אותם.

משאלתך לא הבנתי אם יש לך אחת כזאת והתינוק בדרך,או שיש לך תינוק ואתה רוצה לקנות אחת.

בכל אופן, אם אין לך עדיין עגלת תינוק,היום ישנם עגלות שמתקפלות ל 4 ונכנסות בכל רכב, כך שזה לא יטריד אותך יותר מידיי.

פורסם

דיהטסו שרייד עליה מבוססת הסדאן: לא שיא הבטיחות אלא: ב ט י ח ו ת ג ב ו ל י ת . לא נבחנה באירופה אלא באוסטרליה, והתוצאה הגבולית מתייחסת לדגמים עם כרית אוויר. קישור: http://www.mynrma.com.au/charade_97_daihatsucharade.aspמדובר שם על תוצאה עלובה (כן , משתמשים במילה האנגלית POOR) למרכב המכונית.

חוץ מזה, טיפולים לא הכי זולים בשוק, והוא נהנית מתדמית שכלל אינה מתאימה לה.

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ובניגוד לקודמי שרק קרא על הקלאסיק, לבת הזוג שלי יש אחת כזאת (יד ראשונה..לא..לא למכירה) והדבר הזה נוסע ונוסע ונוסע. רכב אמין בצורה מוחלטת. לכן הוא מצדיק, לפחות אצלנו, את המוניטין שלו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני בזמנו חיפשתי קרוב לחצי שנה, היחידה שכן מצאתי נמכרה לאחר להתקשרתי לבן אדם ב 12:00 בלילה וקבעתי ל 08:00 בבוקר ביום למחרת, ב 07:45 בדרכי אליו, הוא התקשר ואמר שמשהו בא לו על הבוקר עם כסף.

קשה מאוד עד בלתי אפשרי למצא אחת כזאת למכירה.

בסוף קניתי שרייד רגילה , אחלה אוטו אין ספק.

פורסם

ושוב ושוב אתה מתנכל ליפניות.......אני יכול למצוא 80 הודעות שלך שבהן רשמתה כמה יפניות "מפגרות"

השרייד הוא אוטו מצוין, למכונאי רכב שלי יש כזאת כמה שנים והוא גם לא מתכוון להחליף..

דיהטסו שרייד עליה מבוססת הסדאן: לא שיא הבטיחות אלא: ב ט י ח ו ת ג ב ו ל י ת . לא נבחנה באירופה אלא באוסטרליה, והתוצאה הגבולית מתייחסת לדגמים עם כרית אוויר. קישור: http://www.mynrma.com.au/charade_97_daihatsucharade.aspמדובר שם על תוצאה עלובה (כן , משתמשים במילה האנגלית POOR) למרכב המכונית.

חוץ מזה, טיפולים לא הכי זולים בשוק, והוא נהנית מתדמית שכלל אינה מתאימה לה.

פורסם

אתה נדבקת לבטיחות,כי אין לך שום דבר אחר שניתן לומר נגד השרייד קלאסיק....

שוב פעם,נכון,זה לא רכב בטיחותי יחסית לסאאב, אך מנגד, הוא גם לא יפשוט לך את העור ואת הכיס ואת חשבון הבנק שלך.

כמו כן טענת:

" טיפולים לא הכי זולים בשוק, והוא נהנית מתדמית שכלל אינה מתאימה לה."

מעניין מאיפה הבאת את המידע הזה,על מה הוא מתבסס...?!

פורסם

"שום דבר אחר להגיד נגד השרייד קלאסיק"-אין ספק,מכונית מושלמת!

העולם חיכה עשרות שנים למכונית כה יפה,כה נוחה וכה בטיחותית כמו השרייד קלאסיק.

מזל שדייהטסו המציאו אותה,מישהו היה צריך לעשות את זה.

ההשוואה בין השרייד קלאסיק לסאאב 9-5 AERO רלוונטית מאד-איפה הסאאב ואיפה השרייד..

ברצינות-השרייד קלאסיק היא מישפחתית קטנה,לא נוחה,לא בטוחה שהיתרונות היחידים שלה הם ביצועים טובים ואמינות טובה,אבל את זה אפשר לקבל גם במזדה לאנטיס בתוספת בטיחות ראוייה למאכל אדם ורמת נוחות סבירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הטיפולים באמת לא כאלה זולים כמו שחושבים. הכיסאות הקדמיים פשוט עלובים (רוב הכיסאות יהיו עלובים אחרי כיסאות של המגאן). אחרי נסיעה לאילת, לא יכלתי לזוז במשך 3 ימים.

בגדול רכב בסיסי אבל אמין. אין מה לדבר על בטיחות בשנים הללו (לא לשכוח שהרכב תוכנן ב-93').

Veni Vidi Vici

פורסם
ובניגוד לבני הספל ולקובוס אני מדבר על ב ט י ח ו ת
אני מרכיב את בתי הפעוטה על אופני. האם תמליץ גם לי להחליף את אופני במכונית סאאב?
פורסם

לא נראה לי שהוא התכוון דווקא למכונית סאאב.

אני מקווה שאתה מרכיב אותה על מושב והיא חובשת קסדה ומגינים (כן עוד פעם בטיחות ).

אסף

פורסם
לא נראה לי שהוא התכוון דווקא למכונית סאאב.

אני מקווה שאתה מרכיב אותה על מושב והיא חובשת קסדה ומגינים (כן עוד פעם בטיחות ).

אסף

אכן לא התכוונתי לסאאב, אלא לסופר מיני או קומפקטית אירופית.

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...