Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אקסנט 98,מנוע 1340,גיר רגיל.

בנסיעה עם מזגן המנוע חלש מאוד,מאבד הרבה מאוד כוח מאיץ לאט מאוד

הבדל גדול בנסיעה עם מזגן ובלי מזגן.

תופעה מוכרת באקסנט או איזשהי תקלה?

תודה!

פורסם

במנועים חלשים יחסית הדלקת מזגן מורגשת ויש ירידה בכוח המנוע. זה טבעי . המדחס דורש הרבה כוח ואתה מרגיש שהאוטו אחר לגמרי . למיטב דעתי אני יודע שזה בכל אוטו גם אצלי(מנוע קטן ) . אגב במכוניות עם מנוע 1600 ולמעלה מזה בקושי מרגשים בהבדל

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

nissan almera יש לי בדיוק את אותה המכונית יונדאי אקסנט שנת 2000, השוני היחיד(לא משפיע כלל), מנוע 1340 גיר רגיל..

זאת בעיה במנועים קטנים כמו זה שלפני אמר ולכן המנוע הרבה פחות חזק כאשר הוא צריך להעביר כח גם למזגן..

גם אני מרגיש הבדל עצום בין אם אני נוסע עם מזגן או ללא לעומת זאת במאזדה 3 שיש לי במשפחה אני לא מרגיש הבדל כלל (מנוע 1600) בנסיעה עם מזגן או בלי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

בטח שמרגישים הבדל בכל אוטו במיוחד אם הוא גיר רגיל כי אז אתה יותר "מרגיש" את האוטו בכל הילוך...ולעומת זאת באוטומט אתה לוחץ לחיצה אחידה על הגז והכל שם עושה את שלו, בגלל זה אולי אתם אומרים שאתם לא מרגישים הבדל, או שאולי אתם נוסעים ממש רגוע.

אני עוד לא נסעתי על שום רכב שלא הרגישו הבדל משמעותי עם מזגן או בלי מזגן.

פורסם

אני אומר לך שבמאזדה 3 לא הרגשתי שום הבדל.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

במאזדה3 לא מורגש כמעט שום הבדל בכח של האוטו, וגם לא מורגש שום הבדל בטמפ' הפנימית :?

עדיף כבר המצב בקורולה, המזגן מורגש בהחלט (לא הופך את הרכב למת לגמרי, אבל הפסד הכח מורגש), אבל גם מקפיא כמו שצריך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באקסנט 98 אותו נפח, ידנית.

מורגש בהחלט, האצות שמזכירות לי את הסובארו.:wink: (ולא לטובה)

אם זה ממש משגע אותך תעשה כמוני, תלחץ על הכפתור של האויר/מזגן בהאצות וכשאתה כבר נוסע בכיף תלחץ שוב ותחזיר את המזגן.

עומר

• תוכן חדש...