Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה לפני כמה ימים נשרף לי רמקול אחורי אחד שקניתי מפומפה, הרמקול הוא MP16.2 של MAC AUDIO אז התקשרתי אליהם וביקשתי שיחליפו לי אותו לפי האחריות אז מי שענה לי אמר ככה:" יש לך את המספר שלהם(של מי?) אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר תיכנס לאתר שלהם www.macaudio.co.il

אז צחקתי לו בפנים ושאלתי אותו אם הוא חושב שאני מטומטם? אז אחרי שיחה ארוכה הוא נתן לי את הכתובת של היבואן ששם אני יוכל להחליף..

מכיוון שלא הייתה לי קבלה כי זרקתי אותה או שלא קיבלתי בכלל אז נכנסתי לאתר ורציתי להכנס בתוך חבר(אני רשום שם) ואז לראות את הקניות שעשיתי שם דרך ה"חבר" באתר אבל הפלא ופלא ההרשמה לא עובדת..

מעניין למה?!

בקיצור לא להתעסק עם קניות משם שמעתי שהם גם עושים קומבינות עם שילובים של קומפוננטים..

אני מתכוון לנסוע ליבואן היום ונראה איך זה יגמר..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

זה ידוע שהם עושים קומבינות במוצרים שלהם גם לי הם ניסו לעשות קומבינה ולא הלך להם אל תוותר להם!

בהצלחה!

פורסם
חבר'ה לפני כמה ימים נשרף לי רמקול אחורי אחד שקניתי מפומפה, הרמקול הוא MP16.2 של MAC AUDIO אז התקשרתי אליהם וביקשתי שיחליפו לי אותו לפי האחריות אז מי שענה לי אמר ככה:" יש לך את המספר שלהם(של מי?) אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר תיכנס לאתר שלהם www.macaudio.co.il

אז צחקתי לו בפנים ושאלתי אותו אם הוא חושב שאני מטומטם? אז אחרי שיחה ארוכה הוא נתן לי את הכתובת של היבואן ששם אני יוכל להחליף..

מכיוון שלא הייתה לי קבלה כי זרקתי אותה או שלא קיבלתי בכלל אז נכנסתי לאתר ורציתי להכנס בתוך חבר(אני רשום שם) ואז לראות את הקניות שעשיתי שם דרך ה"חבר" באתר אבל הפלא ופלא ההרשמה לא עובדת..

מעניין למה?!

בקיצור לא להתעסק עם קניות משם שמעתי שהם גם עושים קומבינות עם שילובים של קומפוננטים..

אני מתכוון לנסוע ליבואן היום ונראה איך זה יגמר..

אני גם נמנע מלציין את ה"מפמפמים" האלה כאתר קניות, ופומפה היא ממש בדיחה לטעמי.

אבל גם אתה ידידי... עושה שטויות...

לא זורקים קבלה - ואז מתלוננים.

ואם אתה מתקן את עצמך וטוען כי לא קיבלת - הרי שמיד היית צריך להודיע להם עם קבלת המוצר,

או אפילו לא לקבל אותו אם לא הגיע עם קבלה.

כך או כך זו אשמתך בלבד - בלי שום קשר לאמינות האתר הזה.

פורסם

זה מאוד שנוי במחלוקת...

את המילניום שקניתי מהם קיבלתי עם הטוויטרים של הפולס - אבל יצא אחלה סט...

אני דווקא קניתי אצלם הרבה והאמת - מעולם לא יצאתי מאוכזב מהם, תמיד קיבלתי יחס יפה.

את הHU שלי לעומת זאת כבר לא קניתי אצלם כי האחריות שהיתה רשומה אצלם באתר היתה רק לשנה ולא שלוש שנים - זה הדליק נורה אדומה...

באופן כללי לא סבלתי מהם מעולם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני חשבתי לקנות מהם אבל לפני זה עשיתי חיפוש פה

וגיליתי מה שאתה גילת על בשרך, המחיר הנמוך בא על חשבון שירות ואחריות, אין אפס.

אתה לא הראשון ובטח לא האחרון שיש לו סיפור עם האחריות איתם!

Ha :)

פורסם

אחותי קנתה פעם חצי בית באיקיאה

המשלוח הגיע בלי הספה של הסלון... כאילו אין ספה - לא קניתם, בכלל לא רשום בתעודת משלוח

היא נסעה לאיקיאה ושחכה את הקבלה בבית - הם הוציאו את הקבלה שלה לפי מספר כרטיס האשראי - הם עלו על מספר העסקה ושחזרו את הקבלה מהמערכת שלהם. אם אתה זוכר את התאריך או את התקופה אתה תוכל למצוא את העסקה לפי האשראי שלך...

היא קיבלה זיכוי על המשלוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה אני יוציא קבלה מהכרטיס..

תודה לכל העוזרים והתומכים :)

אני אעדכן בנוגע לתוצאות..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

את המילניום שקניתי מהם קיבלתי עם הטוויטרים של הפולס -

מעולם לא יצאתי מאוכזב מהם

אתה הבנת מה שכתבת ?

כי אני לא הבנתי.

קנית מילניום וקיבלת טויטר פולס =ואתה מאושר?

כנראה שזו הסיבה שממשיכים לרכוש שם.

אין שכל- אין דאגות.

קונים משהו אחד , מקבלים משהו "קצת" אחר ממה שכתוב,

אבל ממשיכים להיות מרוצים.

ZZR

פורסם
אני גם נמנע מלציין את ה"מפמפמים" האלה כאתר קניות, ופומפה היא ממש בדיחה לטעמי.

אבל גם אתה ידידי... עושה שטויות...

לא זורקים קבלה - ואז מתלוננים.

ואם אתה מתקן את עצמך וטוען כי לא קיבלת - הרי שמיד היית צריך להודיע להם עם קבלת המוצר,

או אפילו לא לקבל אותו אם לא הגיע עם קבלה.

כך או כך זו אשמתך בלבד - בלי שום קשר לאמינות האתר הזה.

מסכים איתך 100%

פורסם

מספיק לכתוב שטויות.

בראש ובראשונה הוא לקוח,

האתר צריך לתת שירות (הרי יש חנות , נכון?)

ולא לשלוח לכל מיני מקומות.

גם אם החנות לא נותנת שירות אצלה, לא צריך להערים עליו קשיים,

ולשאול איפה החשבונית.

מה היה קורה אם אתה היית במצבו? בטח היית ממלא ת'רד שלם בהאשמות.

קורה שלא שומרים חשבונית.

זה ההבדל בין שירות טוב לגרוע.

וזה ידידי, שירות גרוע בעליל,

אפילו את הטלפון של החברה הוא היה צריך לחפש לבד.

פשוט בושה, ובדיוק כמו blackmazdaf אתה מאשים את הצרכן במקום

את החנות.

נ.ב.

תחשוב שוב על מה שכתבת , ותבין שטעית.

אם הייתי חושב שיש סיכוי להבנה, הייתי מבקש מblakmazdaf לחשוב שוב.

ZZR

פורסם

השכל שלך כנראה קולט רק FM, ולא AM מר מידן...

על מה אני מדבר ועל מה אתה.

רשמתי בפירוש: בלי קשר למוניטין הגרוע של האתר (ולא חסר להם) לעולם

לא מקבלים מוצר מבלי לראות/לקבל את הקבלה/חשבונית, ובטח שלא זורקים

אותו מיד, זו בין אם מוצא חן בעיניך העייפות או לא - טעות של הצרכן/לקוח.

אני יכול כבר לפרט הלאה שכדאי לפני שקונים לוודא פרטים כמו אחריות ע"י מי היא?

או מה היא אותה מסגרת אחריות? אבל אני לא חושב שיש סיכוי להבנה...

לגבי החנות ו"מעלליה"? "שמה" הולך בפניה כך שאין צורך להרחיב...

פורסם

חייב גם להצטרף לאנשים שממש לא תומכים בקנייה אצלם , כשאני חיפשתי חלקים דיברתי איתם , וכל ההצעות שלהם

הריחו לי לא טוב , מסריח משהו , כמובן שבסוף החלטתי לוותר על רכישה אצלם - וטוב שכך.

• תוכן חדש...